Zeer respectvol, persoonlijk en menselijk

Gedurende de periode van overlijden en uitvaart werden wij zeer goed begeleid door onze uitvaartbegeleider Willem Lambregts . Hij was zeer respectvol en luisterde echt naar wat onze wensen waren. Niets was teveel. Ook nu nog kunnen we een beroep op hem doen totdat alles helemaal afgerond is.

Hartverwarmend! Licht in de duisternis

In de week na het overlijden van mijn man en bonusvader was in ons geval Prisca van Coppens ons lichtpunt in de duisternis. Ze nam ons aan de hand en loodste ons door alles heen waardoor wij op een prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen. Zo'n eerste week ben je lamgeslagen maar de respectvolle, liefdevolle wijze waarop Coppens je begeleidt, doet wonderen!

Respectvol en oprechtheid

Mede dankzij de goede begeleiding door Coppens uitvaartbegeleidster Prisca hebben wij mijn man, vader en opa een mooi intiem afscheid kunnen geven. Alles perfect en respectvol geregeld en ook voor ons een luisterd oor. Voor haar betrokkenheid en warme rustige uitstraling zijn wij haar dan ook heel dankbaar en zal dit voor ons een mooie herinnering blijven.

geweldig

heelwarm en deskundig persoonlijk afscheid kunnen nemen. ook nazorg perfect.

Betrokken, ontzorgend, betrouwbaar, respectvol

Mede dankzij Coppens uitvaartzorg op onze manier afscheid kunnen nemen. Dankjewel Wendy voor al je hulp en 'geregel'.

Zeer prettige begeleiding en een verzorgde waardige uitvaart.

De ondersteuning en begeleiding zijn zeer prettig en vakkundig verlopen. Er was veel aandacht voor vragen en waar nodig zijn goede adviezen gegeven. Prima.

Geweldig.

Ben heel tevreden over de wijze waarop alles is geregeld. In een woord geweldig. De betrokkenheid van Jeffrey geweldig. Zeer tevreden over Lonneke Dagevos. Ze heeft het geweldig gedaan. Heel veel complimenten ontvangen dat het zo'n mooi afscheid was. Ik ga Coppens en Lonneke zeker aanbevelen. Bedankt voor alle goede zorgen. Groetjes Jenny Renne.

Gemotiveerd, vakkundig, vriendelijke medewerkers met een heel groot inlevingsvermogen

De manier waarop de medewerkers van Coppens hun werkzaamheden uitvoeren verdient werkelijk alle lof. Dit is ontzorgen met een hoofdletter. Vanaf het eerste contact voel je vakbekwaamheid maar vooral het mee en inleven van onze wensen was fantastisch. Men luistert echt naar wat je wilt en dringen je überhaupt niets op.

Geweldige mensen

Zo goed bijgestaan in het afscheid nemen.van mijn vrouw ,oma en moeder. Straalde al gelijk veel rust uit bij het eerste gesprek!l Namen de tijd hier ook voor. Heel prettig team. En niets was te veel. Nog maals bedankt Mv g Aad!

Alles tot in de puntjes geregeld!!!

Van begin tot het eind door Prisca begeleid. Echt alles supergoed geregeld. Mede dankzij haar en Lonneke als dienstbegeleidster heeft mijn man een heel mooi en warm afscheid gehad.

Zie onder

Het was fijn om een een chaotische week zo aangestuurd te worden dat alles goed geregeld werd.

Warm en betrokken

Geweldige ontzorgers met hart op juiste plaats

Vanaf eerste telefoontje is alles prima geregeld, duidelijk, transparant! Zeer persoonlijk en betrokken naar iedereen toe. Alles werd duidelijk uitgelegd en begeleid. Kortom, top bedrijf.

Coppens uitvaartzorg, tot in details verzorgd.

Coppens uitvaartzorg staat er vermeld, en dat begint zodra je belt. Mooie begeleiding, zo oprecht, en begrijpen ons gevecht. Tussen het regelen, en onze pijn, kunnen hun een grote steun zijn. Ben je niet tevreden, of gaat er iets niet goed, word het opgelost, soms met spoed. De puntjes op de i geeft een warm gevoel, dan denk je, ja dat is wat ik bedoel. Met Coppens samen, kijken we terug op een mooi afscheid, voor iedereen een passend beleid. Roos Jochems

Vriendelijke persoonlijke goede begeleiding

We voelde ons door hun rustige vriendelijke begeleiding al snel op ons gemak en was er absoluut geen drempel en tot op het laatst vonden we voorbereiding, de dienst, alles erom heen heel goed verzorgt.

Veel Empathie.

Mijn Ervaring met Coppens uitvaartonderneming was warm ,met veel Empathie ,en fijne gesprekken . Er werd, echt geluisterd naar de wensen van mij en mijn zoon . De uitvaart begeleider Willem Lambregts , was een fijn persoon , en liet de keuze met hulp van hem , alles naar onze wens verlopen Ook de spreekster Lonneke werd bij ons gekozen naar inzicht wat bij ons zou passen . Dat is pas samen werken !! Dus bij deze zijn wij vol lof en zeer tevreden hoe alles is verlopen . Nogmaals dank voor jullie samenwerking en voor de dag die voor ons zeer belangrijk was hoe alles zou verlopen Groet Jeanne Elsten

Precies zoals hiernaast beschreven, 1 contactpersoon voor alle zaken, goed bereikbaar en kundig.

De begeleiding door Coppens, dhr Buckens in ons geval, leidde tot een perfect verzorgde uitvaart. Het resultaat was precies zoals wij, de familie het wilden hebben. De uitleg, geboden opties en het regelen van vele zaken waren tot in de puntjes verzorgd.

Vakkundig en vertrouwd

Onze ervaring met Irma voelde gelijk warm aan. Ze neemt de tijd, het was heel fijn samenwerken. Ook de toespraak van Jolanda Kint was precies zoals deze bij ons ma paste. Door de vakkundigheid en warmte van Coppens heeft ons ma het afscheid gekregen wat ze verdiende.

Buitengewoon vakkundig zeer vriendelijk en warm personeel!

Onze dank is zeer groot alles paste binnen onze wensen!

Respectvol, ontzorgen, aanvoelen.

Uitermate tevreden, zowel Prisca als de heren in 1 woord top. Voelen de sfeer en stemming perfect aan. Ook de begeleiding erna is ook perfect. Kleine dienst die een hele grote indruk heeft gemaakt. Ook Lonneke is ons aanbevolen door Prisca als dienstbegeleidster en heeft het ook uitmuntend gedaan. Door deze combi heeft ma een prachtige dienst én uitvaart gekregen die ons allen voor altijd bij zal blijven.

Ik was zeer getroffen door het respect en betrokkenheid van de medewerkers van Coppens

Het respect waarmee mijn overleden man werd behandeld en verzorgd was geweldig. Ik heb dat elders anders gezien. Ook de betrokkenheid en begeleiding van Will en Willem was chapeau. Samen hebben we mijn man een afscheid gegeven dat hij verdiende en wat voor mij, ooit, een mooie herinnering zal worden.

"Het kon niet beter"

Wij zijn begeleid door Prisca tijdens het afscheid van onze lieve pa. Prisca is echt een topper. Geboren voor dit vak. Ze straalt ontzettend veel rust uit en is erg betrokken. Wij hebben haar als heel prettig ervaren. Ons pa heeft het afscheid gehad wat hij heeft verdiend, ondanks alle corona maatregelen.

Alles was van de eerste tot de laatste minuut erg goed geregeld.

Heel persoonlijke, warme begeleiding. Meedenken, praktische suggesties, heel servicegericht. Erg fijn om zoveel steun te krijgen.

De mensen van Coppens nemen alle zorgen uit handen, denken mee en handelen zowel professioneel als empatisch. Heel fijn.

Begeleiding was warm en begripvol overal werd in meegedacht

Onze ervaring was uitstekend. De persoonlijke begeleiding door Wendy voelde voor ons als een warme deken. Denkt overal in mee. Zeer bekwaam in haar vak, het goed luisteren naar onze wensen en het regelen van alles eromheen maakt dat de dagen van afscheid en de uitvaart zijn verlopen zoals wij het voor ogen hadden.

De Meeten 42

4706NG Roosendaal

Over Begrafenis- & Crematieverzorging Coppens

De bekwame en betrokken mensen van Coppens Uitvaartzorg nemen de praktische zorgen rondom het overlijden van uw dierbare op zich. Samen met u verzorgen zij een persoonlijk afscheid dat past bij het leven van de overledene. Onze uitvaartbegeleider adviseert u deskundig over de mogelijkheden en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Doordat wij veel in eigen beheer hebben (zoals rouwauto’s, rouwdrukwerk en catering), kunnen wij binnen ieders budget voor een passend afscheid zorgen. Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u steeds contact met één en dezelfde rouwbegeleider; zo heeft u altijd contact met een vertrouwd persoon waar u met al uw vragen terecht kunt.