Rustig, respectvol, betrouwbaar, en ontzorgend.

Vanaf de eerste kennismaking met Wendy hadden we het gevoel dat het allemaal in orde zou komen. Er was rust, tijd en aandacht.

Een eiland van rust in barre tijd

Ook deze 3e ervaring met de professionaliteit en empathische aanpak bij een overlijden in onze familie en vriendenkring was weer een warm bad en liefdevolle steun en hulp in stressvolle tijden. Ik hoop niet snel weer jullie hulp nodig te hebben maar zou voor geen andere kiezen indien nodig. Vooral Irma Kerstes heeft grote indruk gemaakt met haar rust, persoonlijkheid en professionaliteit. (Overigens ook Prisca Rombouts heeft ons bij een eerdere uitvaart prima begeleid).Een waar baken tijdens de storm.

Zeer goede begripvolle begeleiding

Plotseling een moeilijke tijd tegemoet gaan en daarbij de juiste oprechte begeleiding krijgen is erg belangrijk. Ik ben zeer goed te spreken over de service Begrafenis- & Crematieverzorging Coppens. Er is goed geluisterd naar onze wensen en daardoor kunnen wij terugkijken op een mooi afscheid en een fijne herinnering aan de uitvaart van mijn vrouw.

Door de warme begeleiding kregen de dagen rond de uitvaart een gouden

Afscheid moeten nemen van mijn lief, van onze pa, cadeaupa en opa was verschrikkelijk. Maar dankzij Prisca en Koen en hun collega’s werd het afscheid warm en mooi. Vanaf het eerste contact was de gesprekstoon warm, de begeleiding persoonlijk. Ook de houding van de mensen die Jan ophaalden om verzorgd te worden en weer terug brachten was erg respectvol. In de week na zijn overlijden was Jan thuis en kwam er elke dag iemand even kijken. Dit gebeurde op een enorm respectvolle en discrete manier. Ze waren bijna onzichtbaar terwijl er zeker gelegenheid was om te praten als iemand daar behoefte aan had. Bij de dienst was er alle ruimte voor onze inbreng waardoor het een hele persoonlijke bijeenkomst werd. Zelfs bij het verhaal wat de kleinkinderen brachten, mochten ze, zoals opa dat altijd deed, slagroom in ieder kleinkind zijn mond spuiten. De kwaliteit van de live stream was goed en werd positief ontvangen door de mensen die niet aanwezig konden zijn. We vonden het fijn dat ze steeds de afspraken nakwamen en zelfs hun komst kort tevoren nog even telefonisch aankondigden. Ook na de uitvaart was het bezoek van Prisca warm, aangenaam en ondersteunend. Er werd ons door de mensen van Coppens zoveel zorgen uit handen genomen dat de dagen rondom de uitvaart van Jan een gouden randje kregen. Toos Wouw

Persoonlijk en professioneel

Alles klopte, alles was op tijd en de adviezen van Will Buckens tijdens de voorbereidingen van de uitvaart troffen doel. Hij was een anker voor mij en de familie. Ondanks zijn bescheiden en vriendelijke houding wist hij toch goed leiding te geven aan het hele proces tot aan het eind aan toe. Mijn vrouw zal vanaf haar wolkje tevreden hebben toegekeken. Haar kist werd als zijspan van een bijna 100-jaar oude Harley Davidson naar het crematorium. De kist die de kinderen en kleinkinderen nog samen met met mijn vrouw hebben voorzien van tekeningen, schilderingen en goede wensen. Prettig ook dat Will een paar weken na de uitvaart nog even langs kwam thuis om te zien of alles weer terug op zijn pootjes geland was. Kortom: een 10 met een griffel.

Heel mooi, met persoonlijke aandacht

Fijne begeleiding, ruim tijdschema om alles te regelen, mooie locatie, rust, waardevol, persoonlijk met de ruimte voor emoties, luisterend oor, betrokken.

Heel erg fijn !

Dit was de 2de keer dat jullie ons begeleid hebben . Eerst met pa in 2012 en nu met ma . Dat we weer voor jullie gekozen hebben zegt al meer dan genoeg denk ik. Zowel Jeffrey destijds als Irma nu, hebben ervoor gezorgd dat het een heel mooi, persoonlijk afscheid is geworden. Ze stonden vanaf het overlijden tot aan DE dag nauw in contact met ons en de begeleiding was dan ook super ! En het geduld en rust die Irma heeft (ook vooral in haar stem) is heel erg fijn. Dankjewel toppers xxx

Zeer fijne begeleiding met goede adviezen en inleving

Tijdens begeleiding kreeg ik goede adviezen omtrent het persoonlijk houden van de dienst en de zaken eromheen zoals het maken van de kaart en de prent. Tevens voelde Wendy mij zeer goed aan en was het contact zeer persoonlijk. Uiteindelijk was de dienst ontzettend mooi en persoonlijk. Het is zo belangrijk dat de begeleider met je mee denkt. De persoonlijke touch van Wendy en Uitvaartverzorger Coppens maakt dat een mooi afscheid er toe doet in het rouwproces.

Een prettige samenwerking waar ik met een goed gevoel op terug kijk.

Er werd geluisterd wat wij als familie zouden willen. Wij kregen te horen van Wendy wat er mogelijk was. En samen kwamen we tot een mooi afscheid. Wij waren ook heel blij met de samenwerking met Lonneke die met het door haar geschreven verhaal, het afscheid heel prettig maakte.

Heel goed en perfect geregeld,

Alles gegaan zoals mijn man het zelf had geregeld jaren geleden toen hadden wij al een heel goed gevoel . Vanaf het overlijden tot het einde van dienst en als ik bel staan de mensen van Coppens gelijk klaar.En dat doet goed.Daarom wil ik iedereen bij Coppens bedanken..

Persoonlijk contact en kijken echt naar de wensen van de mensen

Onze situatie is geen doorsnee situatie te noemen. Coppens past zich daar zeer goed op aan en luistert oprecht. Denkt hierbij in mogelijkheden die passend zijn en hoe het afscheid naar wens kan verlopen. Met een meer dan voldaan gevoel kijken wij terug op een uitvaart die geheel passend was met hetgeen wij voor ogen hadden. Onze complimenten. Wij schrijven dan ook graag een fijne review. Want ondanks dat de reden waarom je bij Coppens terecht kom niet fijn is, wij gunnen andere mensen ook deze warme en prettige begeleiding bij het regelen van een uitvaart van je naaste.

Er is voor ons gezorgd en ontzorgt!

Wij zijn zeer zorgzaam geholpen gedurende de hele week door Irma. Zij heeft ons geholpen en bijgestaan. Alles is zeer transparant geweest en helder in woord en op papier. Wij hebben alle ruimte gekregen zelf invulling te geven en dat was fijn. Irma was er altijd om op terug te vallen. Derhalve nogmaals dank .

Dankbaar voor het fijne contact, mooi liefdevol afscheid en onvergetelijke herinnering

Fijn dat er op vele manieren werd meegedacht in deze droevige tijd. De familie kamer gaf op vele momenten troost om altijd even naar de overledene toe te kunnen. Veel werk kon er uit handen worden gegeven en hebben wij als zeer prettig ervaren. Vele malen DANK voor iedereen bij Coppens Uitvaartzorg!

Alles prima geregeld

Vanaf het eerste contact met coppens uitvaartzorg tot ruim na de crematie hebben wij, nabestaanden en familie, alle lof voor de wijze waarop dit gegaan is.In de persoon van Prisca Rombouts als uitvaartbegeleider hebben wij steeds een prima en warm contact gehad. Ook met Coby Snijders die de crematiedienst geleid heeft was een heel fijn en direct contact. Beiden hebben vanaf dag 1 met ons meegedacht over de invulling van de dag waarop crematie en waardevolle tips en suggesties gedaan. Mede door hen is de crematie van mijn vrouw en dienst er om heen dat waardevolle en respectvolle afscheid geworden dat we voor ogen hadden!! Dank jullie wel!

Fantastisch begeleid

Wij willen Coppens bedanken voor hun geweldige inzet en begeleiding bij het hele traject, in het bijzonder Willem en Irma. Wij hebben de begeleiding als persoonlijk en hartelijk ervaren. Er wordt genoeg tijd voor je vrijgemaakt en met alle vragen kun je bij hen terecht.

Geweldige ontzorgende dienstverlening

Wij kijken ondanks alle verdriet, terug op een zeer prettige samenwerking, empatisch, ruimte gevend en meedenkend met onze wensen. Afspraken werden door Jeffrey snel gerealiseerd en indien nodig bijgesteld. Alles werd in het werk gesteld om er een mooi afscheidsbijeenkomst van te maken. En dat is het ook geworden. Het heeft ons zeker steun gegeven !

Super alles goed geregeld geen klachten

Vriendelijk personeel. Mag altijd bellen als er nog vragen zijn. Ook mooi dat je dezelfde begeleider krijgt. Dan wordt het echt persoonlijk. Alles naar wens. Is helemaal niks mis gegaan. Dank u wel voor de goede begeleiding ook bij de dag van de uitvaart.Namens mijn lieve man heel veel dank.

Grandioos, in begrip, opvang, begeleiding, en tips!!!

.Wij hebben de begeleiding als heel fijn ervaren, je krijgt tips voor kleine dingen waar jezelf in die situatie niet aan denkt. Irma is heel begripvol, geduldig en erg lief. Fam. Heijnen-Kriesels

Meer dan tevreden, warm intiem uitvaartcentrum.

Mijn lieve man moeten verliezen en zelf ziek, dan weet je het even niet meer. Dan komt er ineens veel op je af, zo ook het regelen van een uitvaart. Dit werd verzacht door het persoonlijk contact en aandacht van de medewerkers van Coppens, Met name Jeffrey Coppens die ons deze stress en zorg uit handen nam. Een klein samenzijn was onze wens en door de mooie sfeervolle ambiance en oog voor detail werd het een prachtig afscheid wat hij verdiende. Enige weken later, toen de rust was wedergekeerd, een fijn nazorggesprek met Jeffrey wat mij goed heeft gedaan. We konden met een lach en een traan in een ontspannen sfeer herinneringen ophalen wat ons allemaal is overkomen. Dank jullie wel team Coppens voor jullie medeleven en professionaliteit. Lieve groet T.Cools

Hele fijne, begripvolle, vriendelijke begeleiding.

Alleen maar lof voor alle personeelsleden binnen Coppens. Het was helaas onze tweede ervaring met Coppens maar wij hebben het ook deze keer weer als zeer prettig ervaren, voorzover je daarover kunt spreken ivm overlijden. Wij kunnen terugkijken op een zeer mooi afscheid en het is precies zo gegaan als dat wij voor ogen hadden. Dus iedereen een dikke 10 en zeker in deze rare tijd een dikke afstandsknuffel.

betrokken, ontzorgen en aandacht tot in de details

Het overlijden van mijn man, onze vader en lieve opa kwam niet geheel onverwachts. Toen papa voelde aankomen dat het dichtbij kwam heeft hij zelf het eerste contact met Coppens gezocht. Will heeft dan ook het eerste kennismakingsgesprek gehouden waar papa zelf nog bij was. Samen met Will hadden we toen alles al zoveel mogelijk besproken naar de wensen van papa. Het moment van overlijden komt uiteindelijk toch nog onverwachts en het was erg fijn dat Will direct wist wat wij wilde en hij schakelde enorm snel om voor ons alles vlot te laten verlopen. Will was veel aanwezig bij ons, aangenaam aanwezig. Hij stelde ons gerust, ontzorgde ons en begreep ons. Papa was in goede handen en wij ook. Will en zijn collega's van Coppens hebben ervoor gezorgd dat papa het afscheid heeft gekregen wat hij wilde. En wij kijken terug op een vredig en rustig afscheid, de periode na het overlijden voelt voor ons goed, we kijken er met een fijne gedachte op terug.

Hele fijne begeleiding

Wij zijn ontzettend goed begeleidt door de medewerkers van Coppens Uitvaartzorg. Het ophalen van onze moeder gebeurde erg respectvol en waardig. Ook de afscheidsdienst in de aula aan de Meeten was heel intiem en goed geregeld.

Warm, respectvol en persoonlijk!

Vanaf het eerste contact voelde het goed. Zoveel respect en persoonlijke aandacht. Wij als gezin hebben de week voor de uitvaart van mijn man veel contact gehad met Wendy. We konden onze wensen aangeven en hebben er een heel mooi persoonlijk afscheid van kunnen maken. Alles wat wij wilde was mogelijk. Ook de koppeling met onze spreker Siem viel op zijn plaats. Het gebruik van de familie kamer in Oud Gastel hebben wij heel fijn gevonden. Zo konden we op ieder moment als wij wilde, bij mijn man, onze papa op bezoek. Het verdriet en gemis, word er niet minder door. Maar we kijken terug op een mooi afscheid. Mede door jullie, Wendy en Siem, is dit gelukt. Nogmaals bedankt hiervoor. Liefs Arianne en alle kids

Vanaf het eerste contact zijn we uiterst goed begeleid.

Vanaf het eerste contact kennis gemaakt met Wendy van Oosterhout. Deze heeft ons vanaf die dag begeleid tot en met de crematie. Zij heeft ons voorzien van goede adviezen, en heeft veel zorgen uit handen genomen. Wij zijn Coppens Uitvaartzorg maar ook Wendy van Oosterhout hier dankbaar voor. Groet Anita Wijnings-Goossens.

Zeer goed begeleid met de uitvaart

Prima begeleid met persoonlijk advies. Zeer vakkundig en persoonlijk begeleid door Prisca . En ook de woorddienstbegeleiding die door Lonneke Dagevos verzorgd werd was uitmuntend.

De Meeten 42

4706NG Roosendaal

Over Begrafenis- & Crematieverzorging Coppens

De bekwame en betrokken mensen van Coppens Uitvaartzorg nemen de praktische zorgen rondom het overlijden van uw dierbare op zich. Samen met u verzorgen zij een persoonlijk afscheid dat past bij het leven van de overledene. Onze uitvaartbegeleider adviseert u deskundig over de mogelijkheden en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Doordat wij veel in eigen beheer hebben (zoals rouwauto’s, rouwdrukwerk en catering), kunnen wij binnen ieders budget voor een passend afscheid zorgen. Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u steeds contact met één en dezelfde rouwbegeleider; zo heeft u altijd contact met een vertrouwd persoon waar u met al uw vragen terecht kunt.