Geweldig persoonlijke begeleiding....

Geweldige begeleiding van het begin tot eind door het team van Coppens uitvaart zorg. De chauffeurs en verzorger(sters), en ook het telefonisch contact is geweldig. Onze begeleidster Wendy verdient een grote pluim, hoe zij onze familie heeft begeleid bij het overlijden van onze vader en echtgenoot, en alles is volgens eigen wensen uitgevoerd. Dank jullie wel voor alles

Irma de vrouw waar we contact mee hadden was super meelevend en goede zorg verleend ook heb je vele keuze het hoef niet al te duur te zijn en toch een mooi afscheid nemen Ik zal zeker terug komen bij Coppens

Diep respect

Grote bewondering voor de mensen van Coppens Uitvaartverzorging, die in zo'n verdrietige periode naast je staan en alles regelen op de manier zoals gewenst. Wij hadden het geluk dat Irma ons weer bij mocht staan, samen met een aantal andere mensen die ook de crematie van onze vader hadden verzorgd. Lieve mensen die erg betrokken zijn. En als afsluiting een mooie herinneringsdienst, die met veel aandacht ingevuld wordt.

Samen een mooi en warm afscheid kunnen regelen.

Van begin tot eind was alles tot in detail goed en professioneel geregeld. Daarnaast was het contact heel persoonlijk en betrokken. Irma en collega's, ontzettend bedankt! Mede dankzij jullie kunnen we terugkijken op een mooi en warm afscheid.

Warmhartig, professionele begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart.

Zeer transparante communicatie over de offerte. Kan een andere uitvaartmaatschappij van leren. Conform afspraak is de uitvaart zeer deskundig van A tot Z verlopen. Ik zou begrafenis & crematieverzorging Coppens zeer aanbevelen.

professioneel en empatisch

Irma heeft ons heel goed geholpen bij het voorbereiden en regelen van de uitvaart. Zij dacht continu met ons mee en heeft ons veel werk uit handen genomen.

Super goed

Alles tot in de details goed geregeld en verzorgd. We zijn heel goed begeleid. Zeer lieve en respectvolle mensen.

Uitstekend geregeld

Dank aan het hele Coppens team! Maar Irma in het bijzonder omdat met haar het meeste contact was. Alles ging zoals verwacht en besproken met persoonlijke aandacht en empathie.

Een persoonlijke en warme begeleiding zorgde voor een mooi afscheid.

Ontzettende fijne begeleiding gehad bij de uitvaart van mijn vader professioneel en luisterende naar onze wensen, kunnen wij terug kijken naar een mooi en gedenkwaardig afscheid.

Een warme, mooi ervaring

De persoonlijke aandacht, het meedenken, het geduld en de prachtige locatie heeft bijgedragen aan een mooi, waardig afscheid.

Betrokkenen en respectvol

De uitvaart van ons ma was zeer waardevol, mede namens de fijne samenwerking met de mensen van Coppens Uitvaartzorg. Ze zijn betrokken, maar ook zeker respectvol naar de familie. Samen hebben we ons ma een heel mooi afscheid kunnen geven. Dank voor jullie inzet, ook voor de mensen achter de schermen, die ook heel veel werk in die dagen moeten verzetten.

Alles is goed geregeld en vriendelijk en behulpzaam

Goede ervaring met jullie de dienst goed geregeld

Warm

Duidelijke, lieve en warme begeleiding.

Begeleiding van begin tot einde top!

Vanaf het eerste belletje prima te woord gestaan en gecommuniceerd met ons. Begeleiding van het gehele proces zijn we heel goed in meegenomen waarbij wensen ingevuld werden en ook goed met elkaar gecommuniceerd. Lieve medewerkers met aandacht op alles, wat ons de rust bracht.

Betrokken en liefdevol

Het was de tweede keer dat we met Coppens in aanraking kwamen. Wederom is alles weer goed verlopen. Deze keer was Prisca onze uitvaartbegeleidster. Prisca is zeer betrokken en ontzorgt alles. Het afscheid van Pa is na volle tevredenheid verlopen. Pa heeft een mooi afscheid gehad en we kijken er met een mooi gevoel op terug.

Persoonlijk en enorme steun!

Het was heel fijn en tot in detail perfect geregeld. Heel persoonlijk.

Zeer goed, zie onder

Begeleiding bij de uitvaart van mijn echtgenote door met name Irma en Lonneke was zeer accuraat, professioneel en toch ook empatisch.

Ze gaan respectvol ,persoonlijk en netjes te werk

Ondanks de droevige situatie, hebben we het contact met Wendy en overige medewerkers als persoonlijk en prettig ervaren. Dachten goed mee met ons. Zeer tevreden!!!

Fijne persoonlijke begeleiding

Wij hebben de begeleiding en ondersteuning van Marjola als heel fijn ervaren.

Uitstekend en super verzorgd!

Een mooi en bijzonder afscheid is wat je wilt voor je dierbare. Dit was mogelijk door een fijne samenwerking met Regilio die ons in alles goed begreep en steunde. Coppens bedankt voor alles! Mark en Wendy

Zeer persoonlijk, warm,empatisch en betrokken

De begeleiding door Irma Kerstens was bijzonder warm en liefdevol, met aandacht voor de persoonlijke toets en het verdriet zonder dat dit inmengend of opdringerig was. Ze was er altijd wanneer nodig, met aandacht, meedenkend en meelevend, attenderend op noodzakelijke stappen en met oog voor detail. Bijzonder betrokken, wellevend en empatisch waarvoor nog altijd onze dank

Een warm, waardig en persoonlijk afscheid van Jan – zeer tevreden

Voor de uitvaart van mijn man en onze (schoon)vader Jan hebben wij Begrafenis- & Crematieverzorging Coppens ingeschakeld. We kijken terug op een bijzonder fijn contact en een perfect geregeld afscheid. Onze uitvaartbegeleidster Irma was zeer betrokken en ervaren. Met kundig advies, veel geduld en begrip heeft ze ons door deze moeilijke week heen geloodst. Wat wij als heel prettig hebben ervaren, is dat ze te allen tijde bereikbaar was voor vragen. Juist op momenten dat je hoofd er zelf even niet naar staat, is het een verademing dat alles – van voorbereiding tot na de dienst – foutloos en snel wordt geregeld. Ook de ruimte die er was om zaken heel persoonlijk aan te pakken, hebben we enorm gewaardeerd. Naast Irma willen we ook de mensen achter de schermen bedanken; zij waren onzichtbaar, maar hun rol in de perfecte organisatie was minstens zo groot. Wij raden Coppens in Roosendaal zeker aan.

We zijn van het overlijden tot ver na de crematie uitstekend begeleid door Coppens, met als groot pl

Wij zijn vanaf het moment van het overlijden van onze vader tot en met na de crematie uitstekend begeleid door Coppens. Zelfs enkele weken na de crematie kwamen zij nog bij ons langs om te vragen hoe het met ons ging. De familiekamer was voor ons echt van grote waarde. Wanneer we bij onze vader wilden zijn, kon dat op elk moment van de dag. We beschikten over een eigen ruimte met een klein keukentje, wat enorm prettig en troostend was. Wij zijn heel dankbaar voor de zorg en ondersteuning die we hebben ontvangen.

Persoonlijk, betrokken en transparant

Vanaf voorbereiding tot na uitvaart prettige en kundige begeleiding. Ook openheid van zaken bij de financiële afhandeling. Dank je wel Irma en collega's!

Ik ben goed begeleidt en persoonlijk ondersteund bij het regelen van het afscheid van mijn vader.

Ik vind, dat we heel goed begeleid zijn, waardoor we een mooi en persoonlijk afscheid hebben kunnen regelen. Colinda heeft ons goed begeleidt en persoonlijk ondersteund. Ook spreekster Corina heeft een mooi levensverhaal voorgelezen en de dienst in een goede volgorde begeleid. Dit heeft ons erg goed gedaan. Als het in de toekomst nodig is, kies ik weer voor uitvaartverzorging Coppens.

De Meeten 42

4706NG Roosendaal

Over Begrafenis- & Crematieverzorging Coppens

De bekwame en betrokken mensen van Coppens Uitvaartzorg nemen de praktische zorgen rondom het overlijden van uw dierbare op zich. Samen met u verzorgen zij een persoonlijk afscheid dat past bij het leven van de overledene. Onze uitvaartbegeleider adviseert u deskundig over de mogelijkheden en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Doordat wij veel in eigen beheer hebben (zoals rouwauto’s, rouwdrukwerk en catering), kunnen wij binnen ieders budget voor een passend afscheid zorgen. Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u steeds contact met één en dezelfde rouwbegeleider; zo heeft u altijd contact met een vertrouwd persoon waar u met al uw vragen terecht kunt.