Duidelijke uitleg, zowel over de kosten van onderhoud als de tijd dat mijn auto daar moest blijven i.v.m. de schade.
Zie titel
Gewoon zeer netjes Zoals besproken
Correcte en accurate behandeling
Na pech onderweg door een doorgebrande bougiekabel kon ik snel terecht bij de garage. Enige minpuntje was dat 2 van de nieuwe bougiekabels ook weer tegen een heet wordende leiding waren aangelegd. Weliswaar met dikkere isolatie om de kabel, maar ik ben toch teruggegaan om het te laten verhelpen. Overigens, de mobiliteitsservice kwam goed van pas, na ongeveer 5 kwartier kon ik weer verder rijden met een tijdelijke vervangende bougiekabel.
gestroomlijnd proces
je wordt tijdens het onderhoud van de auto op de hoogte gehouden als er problemen zijn , en die kan je via een klantportaal volgen en antwoord geven . bovendien denken ze mee als de klant wat problemen heeft met iets .
Service was goed en volgens afspraak
Al jaren levert Rogier Jetten voor mij een topprestatie, dit kan naar mijn mening niet verbeterd worden. Al zou ik van het bedrijf een BMW of Mercedes mogen rijden dan kies ik toch voor een VW Golf bij Van den Udenhout in Den Bosch. Rogier is een topper, ben zuinig op deze medewerker, voor mij onovertrefbaar en zo hebben Esther en Wilbert ook een hele goede service geboden. Rogier heeft alles van A tot Z voor 200% onder controle.
Bij ophalen kreeg al snel een bandenspanning alarm. Werd meteen opogelost binne vijf minuten.
Alles is goed geregeld bij aankomst, en er word goed beschreven wat er aan de auto gedaan word.
Zeer goede ervaring
Snel af kunnen spreken en goed gerepareerd!
Het aankoopproces van onze nieuwe Tiguan R-line, de tussentijdse service tot en met de eerste onderhoudsbeurt, hebben wij tot nu toe als zeer positief ervaren, wat betreft het plannen en nakomen van de afspraken, gastvrije ontvangst in de huiskamer, klantvriendelijkheid en de informatieverstrekking.
Voor de zoveelste keer was de huurauto niet afgetank. MINDER dan de helft van de tank was gevuld. Gelukkig was Herwie degene die me hielp: hij is klantgericht, empathisch en actief.
Auto start niet, accuprobleem. Vw service helpt mij op weg met mededeling direct naar deze garage te gaan (dichts bij) Nieuwe accu inclusief vervangen ruim €400,00!!!!!! Belachelijk, een goede accu kost rond de €130,00 en accu vervangen is zeker niet meer dan een half uurtje tijd. Ronduit schandalig
Beste Saskia, Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het vervelend om te vernemen dat u ontevreden bent over onze service. We hebben uw klacht doorgestuurd naar de juiste afdeling voor de verdere afhandeling. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Van den Udenhout
Snel en duidelijke service. Nemen de tijd voor om uit te leggen. Tijdens het wachten, zeer goede klantvriendelijke service.
Slechte communicatie ooit. Wil je 1 dag een wagen huren, wordt je aan alle kanten weggezet als grof vuil of wat ook. Service verlenend, niets, en vriendelijkheid ook niets van te merken. Hoe ga je met elkaar om, ook niets van te merken. Alleen maar afdwalen dat bedrijf te ver weg zit terwijl het voor Kvk, en betaling is. Nu wordt ik erook nog eens op afgerekend om geen auto te mogen huren Prive. Hoe zwaar maak je het voor je zelf en een ander., denk veel te zwaar. Er is niets mis mee denk ik zomaar als ik al eens een wagen gehuurd heb bij jullie in verleden. Advies, doe gewoon nromaal, en toon interesse in elkaar. Oplossing, laat mij gewoon 1 dagje huren zoals er beloofd was 2 juli. Toe ook, ineens blazen de dag af bij Jullie.
Beste heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het vervelend om te vernemen dat u ontevreden bent over onze service. We hebben uw klacht doorgestuurd naar de juiste afdeling voor de verdere afhandeling. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Van den Udenhout
Volgens afspraak gekeken naar het onderhoud wat nodig was!
Afspraak op tijd. Uitvoering binnen de afgesproken tijd. Prima communicatie. Dus helemaal goed.
Beste Anton, Bedankt voor uw review en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Inmiddels hebben wij telefonisch contact met u gehad om uw ervaring uitgebreid te bespreken. Fijn dat u ons heeft uitgelegd wat er precies is gebeurd. Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze dienstverlening verder te verbeteren. Intern zullen wij dit dan ook met de betrokken collega's bespreken. We waarderen het dat u ons tijdens het gesprek heeft aangegeven ons nog een kans te willen geven. Mocht u naar aanleiding van ons contact uw beoordeling willen heroverwegen, dan zouden wij dat uiteraard erg op prijs stellen. Nogmaals bedankt voor uw openheid en vertrouwen. We hopen u bij een volgend bezoek weer de service en gastvrijheid te bieden die u van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Van den Udenhout
Originele beoordeling
Als je binnenloopt voor service zien ze je liever vertrekken. Ik meld dat ik een probleempje heb met mijn schuifdeur en stuur aan opdat er even een monteur meekijkt of ik de deur nog wel mag gebruiken aangezien hij een vreemd geluid maakt. Nee meneer dat kan bij ons alleen online. Natuurlijk geen probleem maar de toon.. pfhue.. Man heeft er totaal geen zin in.. En je moet niet te veel invullen in het systeem anders gaat het mis zegt hij nog even. Het voelt alsof je totaal niet welkom bent. Afspraak kan niet eerder dan binnen 6 weken. Ik ben maar weer naar Den Bosch gegaan Afspraak binnen 2 weken, kopje koffie in de huiskamer, crossantje erbij. Vriendelijke mensen aan de bedrijfswagen balie. Het systeem is ook wel voor verbetering vatbaar. Je bent je auto voor iets en je krijgt aan het eind van de dag een link naar je dossier.. Daarin staat de vraag of ik eerst even akkoord wil geven voor X bedrag.. Maar mijn auto valt toch binnen de garantie. Als je dan belt met Oss geven ze aan... Nu nee daar hoef je niks mee te doen.. Dat doet het systeem verkeerd en mag ik gewoon negeren.. Al met al ben ik hartstikke blij met mijn auto.. Maar ik rij voortaan maar standaard vanuit mijn woonplaats Oss naar vestiging Den Bosch..
afgelopen week mijn auto gebracht voor olie en inspectieservice , nog geen jaar geleden 247 euro betaald voor hetzelfde , nu zou het 550 euro worden , ik zei doe dan maar alleen olie verversen , eerst zei men 350 en op de factuur stond ineens 370 , niets gespecificeerd op de factuur alleen een bedrag van 370 euro , daarna gebeld en gevraagd om een gespecificeerde rekening waarop beloofd werd dat ik teruggebeld zou worden , gebeurde helaas niet , 2 mails gestuurd met klacht , geen enkele reactie , nog geen jaar geleden hier een vrij dure auto gekocht , hier kom ik dus nooit meer , zoek wel een garage waar je nog als klant behandeld word
Beste Jack, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het jammer om te lezen dat uw bezoek niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat het verschil in prijs ten opzichte van uw vorige onderhoudsbeurt vragen oproept. De uitgevoerde olieservice is onderdeel van een landelijke pakketprijs die voor al onze vestigingen gelijk is. Hierdoor kunnen wij helaas geen verdere uitsplitsing van de afzonderlijke kosten op de factuur tonen. Wel begrijpen we dat u hierover graag meer duidelijkheid had willen ontvangen. Daarnaast had u van ons een terugkoppeling op uw telefoontje en e-mails mogen verwachten. Dat dit is uitgebleven, is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Onze excuses hiervoor. Mocht u naar aanleiding van onze reactie nog vragen hebben of uw ervaring persoonlijk willen bespreken, dan gaan wij hierover graag met u in gesprek. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Van den Udenhout