Auto had door omstandigheden 2 maanden stil gestaan, daardoor in de ochtend met startkabels moeten starten. Moest voor APK naar garage, apk hebben ze netjes uitgevoerd. Tevens het voorval( zie boven) doorgegeven, hebben auto op lader gezet en alle storingen verholpen.
Werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesprokenen.
Prima, volgens afspraak. En snel.
Klant vriendelijk en professioneel
Mijn auto weg gebracht voor ruitenwissers, en toen ik hem had opgehaald waren netjes nog extra werkzaamheden verricht zoals update van het systeem na een terugroepactie.
Om 8.00 uur mijn auto afgeleverd bij de receptie. helaas een leenauto zonder apple carplay, waardoor ik niet in de auto kan bellen en geen goede navigatie. Gelukkig was mijn auto op tijd klaar waardoor ik weer efficiënt kan werken. Bij het ophalen van de auto zelf gevraagd voor een instructie voor het monteren van de trekhaak die na 7 maanden eindelijk werkt. in de ochtend nog gevraagd voor een fles olie, die helaas ook niet is geleverd. Want deze polo moet al regelmatig olie worden bijgevuld.
Zoals elke keer wordt onze Audi verwend door de dealer tijdens de beurt en ik vind dat belangrijk. Onze Audi is niet een van de jongste en vind het belangrijk dat deze in goede conditie blijft.. en dat doen jullie. Top
Meedenkend
uitstekend
Ik kon niet meer laden. Zonder afspraak direct geholpen top
Als je als klant gewaardeerd wordt en in een noodgeval direct wordt geholpen, heb je het idee dat ze echt om (je auto) geven.
Goede servicemen vriendelijke mensen
Auto diagnose was goed gesteld en probleem opgelost
Hierboven staat het in één zin, lijkt me wel duidelijk zo. Zeer goede communicatie.
Erg goed geholpen met eerlijk advies door Luuk Vriens!!
Vriendelijke ontvangst, kundige verkoper en vlotte afhandeling van de benodigde papieren.
Prettige ontvangst, goed uitleg, prima wachtfaciliteiten en altijd binnen de verwachte tijd klaar
Snelle en vriendelijke hulp, geen onnodige poespas.
Goede heldere uitleg. Top service. Aanrader voor iedereen!
De heer van Engelen wist alle vragen keurig te beantwoorden en adviseerde ons op een goede wijze in de aanschaf van een nieuwe VW Passat Varriant.
Prima service ervaren, met vriendelijke verkoop medewerkers.
Leenauto gaf melding van onjuiste wieldruk: direct opgelost. Leenauto niet afgetankt: excuses met kleine geste. Altijd vriendelijk en meedenkend. Fouten maken kan iedereen maar netjes oplossen kunnen sommige niet, Van Udenhout Oss wel!
Vooraf inzage in geplande werkzaamheden en kosten. Bericht via sms en email nadat auto gecontroleerd is en toen hij klaar was om opgehaald te worden. Betaald via betaalverzoek, alles soepel geregeld. Wel een beetje prijzig, maar ik heb vertrouwen in deze garage, ik kom er ook al 20 jaar met deze auto!
Wij zijn heel goed geholpen (door Thijs) on het traject van onze nieuwe lease auto. Wij vinden vd Udenhout een klantvriendelijk bedrijf wat meedenkt en klaar staat voor de klant; TOP
Helwie van Esch heeft ons hele goede adviezen gegeven en goede service verleend. Top!