Auto eerder dan gepland gereed, alle afspraken liepen fijn Goed geholpen
Voor de APK keuring kon ik ter plekke wachten (vv heerlijke croissant en koffie). De auto was na iets meer dan een uur klaar. Ik had ook om nieuwe ruitenwissers gevraagd, maar alleen indien nodig. Het viel me mee dat de achterruitenwisser nog goed genoeg was. Dus er wordt niet zomaar vervangen en dat is duurzaam! Het enige minpuntje was dat ik een dag later een betalingsherinnering kreeg, terwijl ik ter plekke had gepind.
Vriendelijke ontvangst.Mooi bedrijf. Heel fijn dat je in het restaurant mag wachten tot je auto klaar is. Gratis wasbeurt voor je auto.
Zeer slechte communicatie, ongeïnteresseerde houding personeel niet klantvriendelijk en ondeskundig auto 1 week weggeweest, en met dezelfde klacht weer terug meegenomen als waarmee ik hem gebracht heb, nl cabriodak gaat niet goed open wel probeerde men hiervoor 470 euro in rekening te brengen. Advies van hen gekregen om contact te zoeken met een cabrio specialist. Ik ging er vanuit dat men bij de vw dealer wel verstand zou hebben van een cabriodak van een VW golf 6, NIET dus.
Beste Guido, Hartelijk dank voor je feedback. We vinden het vervelend om te vernemen dat je ontevreden bent over onze service. We hebben je klacht doorgestuurd naar de betreffende afdeling en zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Van den Udenhout
Medewerkers aan de balie bij Audi altijd gastvrij en behulpzaam.
Netjes afgewerkt volgens afspraak. Houden je goed op de hoogte van de voortgang
Nieuwe auto gekocht. Goede uitleg en hulp. Prettig contact gehad met verkoper.
Klantvriendelijk bedrijf met duidelijke communicatie. Altijd netjes geholpen.
goede inventarisatie en uitleg inzake het onderhoud, prettige communicatie, top service
Prima ervaring maar Audi is duur
APK correct uitgevoerd netjes binnen de tijd en geholpen door vriendelijk personeel.
Netjes ontvangen en mogelijkheid gehad om even te wachten en werken tijdens de beurt.
Als je komt bij de servicebalie wordt je altijd vriendelijk benaderd en wordt er met je meegedacht. Als er direct iets aan je vraag gedaan kan worden doen ze dat. Ook denken ze met je mee
De aanschaf van een nieuwe Seat Ibiza in januari jongstleden gaf om technische redenen problemen wat de bekabeling van de trekhaak betreft. Voorheen werd dat via de achterlichten geregeld, maar dat is nu beduidend complexer geworden. Uiteindelijk is het probleem - weliswaar bijna een half jaar na dato, doeltreffend verholpen, zichtbaar tot opluchting ook van het werkplaats personeel, dat mij verheugd belde dat er witte rook was. Die reactie vond ik hartverwarmend en zeer servicegericht. Alle lof voor die toewijding en ik ben ook blij dat er een verloopstuk voor de elektrische koppeling van onze gedateerde aanhanger bij werd geleverd. En ook is desgevraagd nog gratis een tweede kentekenplaat via de post geleverd, waarvoor ik uiteraard ook graag de verzendkosten voor mijn rekening had genomen. Eind goed al goed
Wederom heel goed geholpen, receptie was vriendelijk en nam de tijd om e.e.a uit te leggen.
Auto had door omstandigheden 2 maanden stil gestaan, daardoor in de ochtend met startkabels moeten starten. Moest voor APK naar garage, apk hebben ze netjes uitgevoerd. Tevens het voorval( zie boven) doorgegeven, hebben auto op lader gezet en alle storingen verholpen.
Werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesprokenen.
Prima, volgens afspraak. En snel.
Klant vriendelijk en professioneel
Mijn auto weg gebracht voor ruitenwissers, en toen ik hem had opgehaald waren netjes nog extra werkzaamheden verricht zoals update van het systeem na een terugroepactie.
Om 8.00 uur mijn auto afgeleverd bij de receptie. helaas een leenauto zonder apple carplay, waardoor ik niet in de auto kan bellen en geen goede navigatie. Gelukkig was mijn auto op tijd klaar waardoor ik weer efficiënt kan werken. Bij het ophalen van de auto zelf gevraagd voor een instructie voor het monteren van de trekhaak die na 7 maanden eindelijk werkt. in de ochtend nog gevraagd voor een fles olie, die helaas ook niet is geleverd. Want deze polo moet al regelmatig olie worden bijgevuld.
Zoals elke keer wordt onze Audi verwend door de dealer tijdens de beurt en ik vind dat belangrijk. Onze Audi is niet een van de jongste en vind het belangrijk dat deze in goede conditie blijft.. en dat doen jullie. Top
Meedenkend
uitstekend
Ik kon niet meer laden. Zonder afspraak direct geholpen top