Vorige score en de opmerking zegt genoeg.
Klantvriendelijk goede uitleg
Ik ben buitengewoon tevreden over het gehele verloop; alles is met zorg, aandacht en professionaliteit geregeld, waardoor ik nu met een voldaan en gerust hart rondrijd in een auto die volledig aan mijn verwachtingen voldoet.
Hartelijk ontvangen op afspraak door verkoper Sem. Heldere uitleg gekregen en een proefrit aangeboden gekregen. Alle lof !
uitstekend
Ik kwam voor een private lease actie en werd snel, hulpvaardig en heel efficiënt geholpen bij de aanschaf. Alles was binnen paar dagen geregeld en auto was snel beschikbaar.
Geen klachten zoals gewoonlijk
Gewoon een fijn bedrijf dat altijd probeert mee te denken en helpen
Prima verkoop adviseur. Boezemt vertrouwen in en straalt dit uit. Geen moment van twijfel gekend.
Onlangs in korte tijd tweemaal bij Van den Udenhout geweest. Je wordt altijd snel en keurig te woord gestaan. TIjdens het onderhoud vind ik het fijn dat ik de status kan volgen en eventuele vragen van de medewerkers van Van den Udenhout kan beantwoorden. Echt een goede aanvullende service. Klantvriendelijkheid en service is uitstekend. Daarom rij ik liever naar Van den Udenhout dan naar de dealer hier om de hoek.
Alles goed geregeld .
Kwam voor banden wissel, had nog een kleinigheidje aan mijn auto.( niet aangemeld tijdens het maken van de afspraak) Werd meteen nagekeken en afgehandeld zonder problemen.
Altijd alles perfect
Je wordt duidelijk opgemerkt als je binnenkomt en gemaakte afspraken worden correct uitgevoerd zonder wachttijden
uitstekend correct contact, prima afhandeling van de service/keuring
De service bij de afdeling seat is meedenkend en behulpzaam.
Altijd vriendelijk, top service!
Volop meedenkend over het extra werk bij de APK en wissel van banden.
Ook zoals wij met een 23 jaar oude audi , worden we op maat en met de zelfde aandacht geholpen als hadden we net een nieuwe gekocht.
Nvt
Zie hierboven
Alles top geregeld
makkelijk online afspraak maken en perfecte afhandeling en service.
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).