Een snelle kleine reparatie waarop ik kon wachten
In mijn beleving geen min punten.
Ik had probleem waardoor koppeling vloeistof moest worden vervangen. Ik ging langs (was in de buurt) voor een afspraak. Neemt u een kopje koffie (of 2) en wij verversen nu de vloeistof als u tijd heeft. Zekers. Top
Ik had een aantal vragen, deze zijn goed uitgelegd. Hij wist over alles wat te vertellen.
Ben hier al een paar keer geweest, service is goed en betrouwbaar. monteurs hebben veel kennis en daardoor de problemen goed op kunnen lossen ( zelfs boven verwachting)
Goede service en vriendelijke mensen.
Korte wachttijd
Sem blijft op gepaste afstand nauw betrokken! Top
APK keuring tijdig aangegeven, digitale communicatie heel goed, uitvoering conform afgesproken. Leenfiets stond gereed, helaas onduidelijk dat deze 10 euro kostte voor de duur van de keuring. Zou gratis zijn, toch rekening, was vervelend, hoefde niet te betalen. Zou altijd gratis moeten zijn.
Prima geholpen, alles binnen de tijd. Wasbeurt niet gelukt en probleem ruitenwisser niet opgelost.
Uitgebreide proefrit gemaakt. Zeer geduldige uitstekende uitleg gehad over de verschillende optie mogelijkheden. Zeer plezierige ontvangst. Kortom prima geholpen, Zeer aan te bevelen.
Wij hebben een zeer positieve en klantvriendelijke indruk gekregen van autobedrijf Van den Udenhout, vestiging Eindhoven. De kennismaking startte met de presentatie van de nieuwe Tiguan in een leuke gastvrije en informatieve sfeer, daarna volgde het aankoopproces waarbij ook de mogelijkheid werd geboden proef te rijden met de Tiguan tot de uiteindelijke levering van onze mooie auto. De tijd werd genomen voor goede uitleg en ook daarna kun je terecht met vragen.
Afspraken die gemaakt worden, worden ook nageleefd. Er wordt goed gecommuniceerd.
Ik werd keurig ontvangen, goed voorgelicht. Prima uitleg over de private lease en de auto.
Mijn ervaring was goed.
Prettige ontvangst. Erg klantvriendelijk en hulpvaardig. Goede uitleg en to the point.
Ofschoon 5 sterren. Laatste ervaring bijzonder. Auto grote beurt (30.000 km), na ongeveer 50 minuten klaar. Wellicht doorgemeten, maar vroeg me af of alle punten in zo’n tijdsbestek nagelopen kunnen worden. Olie ververst, maar voor 45% gevuld. Zou normaal zijn, kreeg ik te horen ??? Vloeistoffen zoals ruitensproeier niet bijgevuld. Receptie is top. Zeer klantvriendelijk.
Good and honest service. It is not expensive for the benefits offered
Daar kom je echt binnen ! Vriendelijk ontvangst Deskundige receptionist Heerlijke koffie ………. Eerlijke wachttijden! Geweldige werkplaats met de beste automonteurs ! Vertrouwt gevoel na aflevering wagen ! En als klap op de vuurpijl een gratis voucher voor een geweldige wasbeurt !! Heerlijk om zo op vakantie te gaan ! Al 48 jaar klant bij dit fantastisch bedrijf Chapeau “ van den Udenhout “
Duidelijke uitleg en direct veel handige tips voor de instellingen van de auto
Ik ben snel en kundig geholpen aan een nieuwe auto. Ze hebben verschillende opties bekeken zodat ik zo snel mogelijk mijn. Lease auto in bezit had. Echt top
prima service
Tevreden over verleende service en klantvriendelijkheid.
Voorafgaand aan de onderhoudsbeurt geïnformeerd betreffende de werkzaamheden die benodigd zijn en wat de kosten zouden moeten worden. Werkzaamheden worden volgens opgave gedaan.
Snel en goed geholpen
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).