erg behulpzaam, duidelijk en vriendelijk

-------

• Afspraken nakomen

Heel vriendelijk en verstand van zaken en goed geïnformeerd

Duidelijk, bekwaam en integer

De adviseur die ik heb gesproken was duidelijk en kwam ook integer over. In het gesprek kwam duidelijk naar voor dat de adviseur weet waarover hij advies geeft. Ook werden zaken toelicht die voor mij goed te volgen waren. Kort na het advies kreeg ik zoals afgesproken een verslag per mail met wat wij hadden besproken en twee bijlagen met daarin de berekeningen. Wat ik enorm prettig vond is dat de adviseur de tijd nam het was niet even een gesprekje van 15 minuten maar van een uur. Ik kan niet anders zeggen dan zeer professioneel!

Geweldig!

Geweldige ervaring met Ruben en Suzanne!

Zeer prettig contact

Zelfs in het prettige, orienterende, gesprek werd al diep in de materie ingegaan, en werd ons een uitstekend inzicht gegeven in de mogelijkheden en beperkingen. Als het tijd is voor de volgende stap gaan wij zeker verder.

Ongeloofelijke goede begeleidingen

Vanaf het begin dat wij ons verhaal uitgelegd hebben is de begeleiding van onze zaak exceptioneel goed. Er wordt flink meegedacht. Dit heeft ons in positieve zin zeer verrast. We hadden niet gedacht dat zulk een service nog bestond. De deskundigheid (kennis) en ervaring die wij ervaarden waren bijzonder hoog. We zijn zeer blij en zullen zeker meerdere zaken bij onze adviseur neerleggen in de toekomst.

Zeer slecht

Na herhaaldelijk bellen nooit weer wat weer gehoord van Jasper

• Afspraken nakomen

Meneer Bal was vriendelijk , duidelijk en zover ik kan zien bekwaam in zijn taak.

Ik heb op al mijn vragen antwoord gekregen. De mogelijkheden zijn uitgezocht en duidelijk verwoord.

Fijne professionele steun

Wat een verademing. Professioneel realistisch prettig flexibel respectvol. Het was een spannende tijd, maar met de ondersteuning en begeleiding van Desiree, van van Bruggen Advies Groep, is het gelukt!

• Afspraken nakomen

Duidelijk en betrouwbaar advies.

We werden vriendelijk ontvangen en in een mum van tijd wisten we ook wat de (on)mogelijkheden waren.

Zeer prettig adviesgesprek gehad

We hadden

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Uitvoerige informatie

Ik heb een eerste gesprek gehad wat zeer veel informatie over de eventuele aankoop van een nieuw huis is gedeeld. Het is mij nu duidelijk wat mijn mogelijkheden en financiële grenzen zijn. Ik ben erg tevreden.

Zeer aan te raden

Afgelopen week hadden wij een eerste oriënterend gesprek met Arjen. We waren beiden zeer positief over dit gesprek. Arjen heeft veel kennis en communiceert prettig en persoonlijk. Bovendien gaf hij ons ook adviezen die niet direct betrekking hadden op de hypotheek, maar voor ons wel van grote waarde zijn. Wij komen in de toekomst graag terug!

Informatief en duidelijk

!!!

Prima advies gehad

Heel correct met een rustige uitleg een prima advies gehad waar we wat aan hebben

Serieus, vriendelijk en deskundig

Tom is iemand die naar mijn gevoel van een hobby zijn beroep heeft gemaakt. Hij komt zeer deskundig en bevlogen over.

Fantastisch persoonlijk advies/contact

Nico helpt mij erg goed met het regelen van mijn eerste hypotheek. Ik als beginner op de woningmarkt en complete onbekende in deze wereld voelt zich goed geholpen door Nico. Super blij mee!

verhelderend

De adviseur heeft de zaken duidelijk uiteen gezet, het was een prettig en verhelderend gesprek

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Goede en duidelijke uitleg

Ik heb een goed gesprek gehad met een adviseur, die uitgebreid de tijd nam om uitleg te geven en vragen te beantwoorden

Denken in mogelijkheden

Zeer ervaren adviseur die volop meedenkt en puzelt om de financiering van je droomwoning te realiseren!

Professioneel

Aantrekkelijk om in een volgend gesprek de beste overbruggingslening te bepalen.

prettig gesprek ,

Geen flauwe kul, gesprekspartner pakte dit direct op.

• Afspraken nakomen

Objectief advies gegeven zonder eigen commerciële belangen

Adviesgesprek aangevraagd over mogelijkheden oversluiten van onze hypotheek. Met een objectieve rekensom concludeerde de adviseur dat het beter was om zonder haar dienstverlening het traject te vervolgen. Complimenten

• Afspraken nakomen

Super aardige en kundige meneer die meedenkt

In een gezellig kantoor hypotheek aanvraag gedaan. Hij is niet zo duur als sommige en denkt goed met je mee. Legt alles helder uit en Neemt de tijd.

• Afspraken nakomen

Duidelijk advies voor aanvraag hypotheek. Zeer zeker dat ik hun zal adviseren bij alle mensen

Best beoordeeld uit 56 leden

- Van Bruggen Vleuten De Meern | 9.6

- Van Bruggen Zoetermeer | 9.6

- Van Bruggen Eindhoven-Zuid | 9.5

Over Van Bruggen

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.