Very good

Excellent

• Afspraken nakomen

Goede uitleg heel vriendelijk geholpen

• Afspraken nakomen

Al een aantal jaar worden wij goed geholpen

Worden altijd super geholpen en snel antwoord op onze vragen

Fantastisch

Wij zijn van a tot z geholpen met het kopen van een huis. Konden altijd terecht met vragen en werden goed geholpen.

Snel en goed

Mijn vragen zijn duidelijk goed en snel beholpen

Goede en snelle service

Deskundig advies en zeer snelle afhandeling!

ECHTE aandacht

Hier wordt echt goed meegedacht en krijg je als klant alle aandacht. Goede ervaring!

Absoluut een aanrader!

Wat zijn wij ontzettend blij met de hulp van Ron! In korte tijd is er heel veel geregeld en dankzij de inzet, betrokkenheid en deskundigheid is de aankoop van ons huis gelukt. We voelden ons tijdens het hele proces goed geholpen en konden altijd met onze vragen bij Ron terecht. Absoluut een aanrader. Heel erg bedankt voor alles!

Uitstekend geholpen!

We hadden een prettig en zorgvuldig eerste online gesprek met Nico. Er was genoeg ruimte voor vragen en er lag een duidelijk eerste advies. Fijne service!

• Afspraken nakomen

Zeer kundig en betrokken.

Ik ben zeer tevreden over van Bruggen. Tijdens het hele proces van de hypotheekaanvraag ben ik goed geholpen en werd ik op de hoogte gehouden van alle stappen. Ik heb veel vertrouwen in van Bruggen.

• Afspraken nakomen

Flexibel, oplossingsgericht en betrouwbaar.

Tjarko Bosveld heeft ons tijdens de bezichtingen telkens een betrouwbaar beeld gegeven wat we precies aankunnen. Daarnaast heeft hij ook meegedacht in het strategisch bieden op woningen. Toen een bod was geaccepteerd, hebben wij ook ontzettend veel aan hem gehad. Onze stress heeft hij op een professionele wijze weten te sussen en zijn berekeningen waren perfect. Ook de actiepunten in de toekomst zijn keer op keer duidelijk.

• Afspraken nakomen

Super fijne begeleiding met goed advies!

Super fijne begeleiding vanuit Tjarko! Makkelijk en snel te bereiken via telefoon en een groepsapp waarin we alle vragen konden stellen. In de 2 laatste spannende weken van de aankoop van het huis heeft hij ons goed begeleid en meegenomen in alle stappen die we moesten nemen. Daarbij heeft hij een hoop stress en zorgen weg weten te nemen, en ons gerust kunnen stellen wanneer we dit nodig hadden. Een echte aanrader!

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig onze aanvraag behandeld.

Persoonlijk, kundig en meedenkend

Wij komen als ondernemers al jaren bij VBA het Gooi. Ze denken met je mee, hebben goede ideeën en zoeken de best passende oplossing voor je. Professioneel en persoonlijk.

• Afspraken nakomen

Zoals altijd snelle, professionele en plezierige dienstverlening

Zowel Jeanette als Desirée zijn zeer klantvriendelijke adviseurs. Mede dankzij hun goede contacten met de bank komt er altijd een zeer goed advies uit. Zeer professioneel team.

Leuk

Leuke en fijne mensen simpel en goed in de omgang. Veel kennis op de vakgebieden. Goede tips en nemen veel werk uit handen.

• Afspraken nakomen

Duidelijk advies en een fijne eerste stap

Ik heb een heel goed gesprek gehad met Nico. Hij heeft me helder alle stappen voor de komende fase uitgelegd. Ook heeft hij voor mij een duidelijke inschatting gemaakt van hoeveel ik kan lenen en wat mijn opties zijn. Zodra ik zover ben om een woning te kopen, kom ik hier absoluut weer terug!

Deskundig, geduldig en meedenkend

Barbara is zeer vakexpert. Door haar geduld en deskundigheid was plaatje compleet en konden we vraagstuk afsluiten.

Alles naar wens

Snel en duidelijk contact

• Afspraken nakomen

Van Bruggen biedt volop keuze en legt complexe hypotheekzaken helder uit.

Toen ik mijn eerste huis ging kopen, wist ik eigenlijk nog weinig van hypotheken. Gelukkig nam Van Bruggen de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Complexe hypotheekzaken werden begrijpelijk gemaakt en ik kreeg alle ruimte om zelf keuzes te maken. Met de goede afwegingen en adviezen van Van Bruggen kon ik met vertrouwen de juiste beslissing nemen.

• Afspraken nakomen

Tot nu toe super services

Tot nu toe super advies en behandeling

Goed uitleggen

Prettig

Prima adviezen en goede uitleg

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Duidelijk, eerlijk en doortastend.

Wij zijn prima geholpen met het opnemen van overwaarde. Het verhaal was duidelijk, eerlijk en transparant. Goede vragen over zaken en waar aanpassingen moesten gebeuren. Het enige waar ik mijzelf aan irriteerde is dat het hele financiële verhaal sneller mag maar dat lag niet aan van bruggen maar aan mijzelf... Iets met verwachtingen enzo.

Vakmanschap

Mark van Ginkel weet van ingewikkelde materie iets begrijpbaars te maken bij een leek als ik ben. Naast deskundig is hij erg vriendelijk en ook volhardend. Hij heeft al meerdere keren zaken voor elkaar gekregen wat vooraf gezien nog niet zo eenvoudig zou zijn of door anderen zelfs als onmogelijk werden bestempeld. Ik zou van Bruggen Hilversum dan ook van harte aanbevelen.

Best beoordeeld uit 53 leden

- Van Bruggen Apeldoorn | 9.4

- Van Bruggen Goes | 9.4

- Van Bruggen 's-Hertogenbosch | 9.3

Over Van Bruggen

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.