Heel klantvriendelijk, wordt goed geluisterd naar je wensen. Verder heb je geen omkijken meer naar hetgeen je wenst. Er is goed overleg over hetgeen aangeboden wordt. Kortom: een aanrader!

Prettige en kundige consultant

Wij hebben een prettig gesprek gehad. De consultant nam de tijd en was zeer kundig. Ook kon de consultant lastige materie goed en eenvoudig uitleggen. Als u advies zoekt, dan kan ik van Bruggen zeker aanraden. Top!

Bekwaam

Prima uitleg gehad. Plezierig contakt

Vriendelijke hulp ontvangen

Erg vriendelijk geholpen door Joyce!

"de spijker op z'n kop"

Wij kwamen met een vrij acute financiële vraag terecht bij Van Bruggen het Gooi bij Mark van Ginkel. Binnen 1 uur was het probleem en de vraagstelling helder, een plan gemaakt en werd er actie ondernomen. Alle puzzelstukken vielen samen zoals vooraf de bedoeling was.

Duidelijke eerlijke info

Goede eerlijke info

• Afspraken nakomen

Betrokken en to the point

De eerste kennismaking kwam plezierig over en het aanbod van de dienstverlening sloot aan bij mijn verwachtingen. Ik hoop op een goede voortzetting van het contact met deze financiële dienstverlener

Duidelijk.

Ben op een professionele en voor mij duidelijke manier geadviseerd. Ik raad een ieder aan om contact op te nemen als men advies kan gebruiken. Een aanrader.

• Afspraken nakomen

Kundig man in prettig gesprek

Gesprek met Dhr Nijp als zeer prettig ervaren, kundig,, denkt mee, duidelijk, en prettige persoonlijkheid. Komt afspraken na. Makkelijk bereikbaar

• Afspraken nakomen

Denken in alles mee, goede communicatie en staan altijd voor je klaar

• Afspraken nakomen

Altijd goed en open gesprek

Onze vaste adviseur Axel denkt altijd goed met ons mee en adviseert realistisch

• Afspraken nakomen

Van Bruggen Goes is de moeite waard om advies te vragen!

Je wordt vriendelijk en betrokken te woord gestaan. Goede uitleg van zaken en snel en deskundig geholpen. Kortom een fijn bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen.

• Afspraken nakomen

Snel, accuraat en verstand van zaken!

Jaco Arends heeft ons perfect geholpen...

• Afspraken nakomen

Goede en duidelijke informatie, traag met opleveren van documenten

We zijn in een online sessie goed geholpen door de medewerker van Van Bruggen. Wij hadden in de sessie aangegeven haast te hebben omdat we de informatie nodig hadden voor de koop van een woning waarvan de deadline over 5 dag was. Ondanks dat de medewerker beloofde z.s.m. de documentatie op te leveren kregen wij helaas pas na een week (en na inmiddels zelf een herinnering sturen) de samenvatting met informatie.

Professionele begeleiding en adviezen

Van A t/m Z word je begeleid, word er met je meegedacht en geadviseerd. En als je wil, kan je alles uit handen geven en wordt alles geregeld van begin tot en met einde. Het enige wat je hoeft te doen, is het aanleveren van de benodigde gegevens en documenten (hier en daar). Als je iets niet snapt, wordt er tijd genomen om het uit te leggen. Daarnaast wordt je altijd vriendelijk geholpen met een super dienstverlening en service. Ik kan een ieder Van Bruggen Adviesgroep aanbevelen!!!!

Zeer informatief en behulpzaam

Ik was bij Van Bruggen voor een oriënterend gesprek. Ik werd hartelijk ontvangen en mijn mogelijkheden werden me goed duidelijk gemaakt. Ik kreeg ook echt de indruk dat men onafhankelijk was en echt meedacht met mij en mijn situatie.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Is

Mijn ervaring met van bruggen is prima aardig mensen met plezier helpen en advies geven wat is als klant niet op de hoogte kan van harte met open hun ervaringen delen dus ik ben blij en vertrouwen door gaan jullie zijn goed bezig.

• Afspraken nakomen

Goed advies en top begeleiding!

Voelde.me op mijn gemak tijdens de gesprekken en alles uitgelegd in begrijpelijke taal.

Persoonlijk en meedenkend.

In alle opzichten positief.

Prettig en toegankelijk

De uitleg van mevrouw Almsgeest was duidelijk. Ze nam de tijd ook wanneer er om een toelichting gevraagd werd. Kortom een héél prettige ervaring.

• Afspraken nakomen

Fantastische persoonlijke dienstverlening op maat absoluut een aanrader!

Fantastische persoonlijke dienstverlening op maat absoluut een aanrader! Je wordt vanaf het begin door een deskundige geholpen met al je vragen. Vanaf het allereerste contact wordt je vraag serieus beantwoord en vervolgens worden alle stappen die genomen moeten worden prettig uitgelegd en indien nodig ook bij begeleid. Een bedrijf dat out of the box denkt en alles uit de kan haalt om jou te helpen!

Super goed geholpen

Geweldig team!

Mensen begrijpen wat je nodig hebt en bereiden alles supergoed voor! Makkelijk en prettig om zaken te doen. Aanrader!

Best beoordeeld uit 56 leden

- Van Bruggen Amstelveen | 9.5

- Van Bruggen Eindhoven-Zuid | 9.5

- Van Bruggen Oosterhout | 9.5

Over Van Bruggen

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.