Gewoon een top garage

Correcte mensen en snel geholpen ze memen er tijd voor de klant zeer zeker een aanrader

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijk personeel en vakkundig geholpen

Vriendelijke ontvangst en ik werd meteen en goed geholpen.

Staan altijd klaar

Behulpzaam en klantvriendelijk

• Klantvriendelijkheid

Het werk wordt goed uitgevoerd, er wordt vantevoren overlegd wat er gerepareerd moet worden. Een verbeterpunt ,even in de computer kijken wat er de voorgaande jaren is gedaan. Het dimlicht zou niet werken maar de monteur heeft zelf vorig jaar een omleiding gemaakt en een speciaal knopje ingebouwd.

• Klantvriendelijkheid

Ontzettend goed geholpen met een lekke band.

Helaas zat er een gaatje in mijn band. Ik had mijn auto hier een paar maanden geleden gekocht. Niek pakte het ontzettend adequaat en vriendelijk op. Ik kreeg vervangend vervoer mee en kon de auto s’avonds weer ophalen. Topservice!

Fantastische!

Arné heeft mij fantastisch geholpen aan een mooie M140i!

• Klantvriendelijkheid

Prima vakgarage die met je meedenkt

Prima vakgarage met uitstekende service

Vakkundige behandeling

Correcte en snelle uitvoering van de aangegeven werkzaamheden

Leuke gasten

Prima en deskundige garage

Mijn ervaring met deze garage is een zeer prettige ervaring. Het contact met de medewerker aan de balie was zeer prettig en deskundig. Er is een duidelijk overzicht op de rekening wat er gebeurd is aan de auto en naar mijn idee ook voor een acceptabel bedrag.

Gewoon top!

Mocht er wat zijn met de auto, dan word ik vriendelijk geholpen aan de telefoon. En wordt er snel een afspraak gemaakt.

Needed coolant information

I needed to know what kind of coolant I have in my car so I can fill it in. I ended up buying it from the garage as they had it stock.

Relaxte en persoonlijke benadering

Eerste intentie was om ons te oriënteren op twee specifieke modellen Audi e-tron.Erik Swinkels van auto Corsten heeft ons heel relaxed benaderd, goed geluisterd en ingeschat. Zonder enige druk en verwachtingen kennis gemaakt met de modellen en na een uitvoerige proefrit tot aanschaf over gegaan. Datum van aanschaf overeen gekomen, auto was klaar voor ophaling. Missende (extra) laadkabel gratis gekregen en zeer tevreden met de nieuwe aanwinst vertrokken.

• Klantvriendelijkheid

Waar een klant nog een klant is!

Doen wat ze beloven en dat geeft vertrouwen. Normale tarieven en overleggen met de klant alvorens grote reparaties uit te voeren.

• Klantvriendelijkheid

Zeer behulpzaam en vriendelijke bejegening

Vertrouwenwekkend

• Klantvriendelijkheid

Alles in goed overleg uitgevoerd

Voordat de werkzaamheden begonnen is uitvoerig gekeken en gemeten wat er daadwerkelijk moest worden aangepakt. Daarna is in goed overleg het kostenplaatje besproken en heeft de uitwerking van de afspraken correct plaats gevonden. Jammer dat ik voor de digitale weergave in het systeem van de auto naar de mini/bmw dealer moet!

heel goed.

goed geholpen , vriendelijk personeel.

Super!

Super!

Prima !!

Goede service, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg bij vragen

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijk, klantgericht en betrouwbaar.

Afgelopen week een onderhoudsbeurt laten doen en wederom erg tevreden met het hele verloop. De leenfiets stond al klaar, er werd gebeld om een aantal reparaties en kosten door te spreken en aan het eind van de dag kon ik m'n auto al weer ophalen. Iedereen is vriendelijk en er wordt duidelijk meegedacht over wat op een bepaald moment nodig is qua onderhoud en wat nog even kan wachten.

Meedenken en vriendelijk

Wij komen niet voor niets al jarenlang voor het onderhoud van onze auto's bij vakgarage de Wit.

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Best beoordeeld uit 341 leden