Heel fijn contact gehad en gewoon recht en eerlijk verhaal! Fijn bedrijf!! (Was er wel erg warm! Haha)
De aankoop van mijn auto was direct en ter zake. Vervolgens werd de koop afgehandeld volgens de gemaakte afspraken en alle benodigde documenten kwamen automatisch. Zeer prettig en vriendelijk.
je wordt er prettig en snel geholpen
Net bedrijf, goed geholpen. Niet opdringerig , fijn gesprek. Leuke attentie bij het ophalen van de auto.
Staan altijd voor je klaar ook al hebben ze het druk, ze zoeken altijd een oplossing!
Altijd weer goed geholpen
Vriendelijke mensen en een uitstekende service
Denken met je mee en lost de problemen voor je op, hebben verstand van zaken, wanneer ik de auto achterlaat, weet ik iniedergeval dat het in veilige handen is. Topbedrijf
Na APK en onderhoudsbeurt advies om binnen ca 15000 km remmen te vervangen. Inmiddels laten doen en opnieuw een prima service voor een eerlijke prijs. Voor mij geen andere garage meer.
Na ervaringen bij verschillende garages te hebben opgedaan. Is dit de garage waar ik graag terug kom. Ze denken met je mee, nemen de moeite om je goed te helpen en doen niet aan onnodige reparaties als dat niet nodig is.
Kleinschalig en niet duur
Kom er al jaren en ben nog steeds en ben nog steeds een tevreden klant
We moesten nogal een eind rijden. Telefonisch te de in te ruilen auto besproken en hier een schatting van de inruilwaarde voor gekregen. Eveneens vooraf afgesproken dat, mochten we tot een overeenkomst komen, we de andere auto direct wilde meenemen. Bij aankomst is een en ander gegaan zoals vooraf telefonisch besproken. De inruilwaarde viel mee, de auto was in de tussentijd nog extra schoongemaakt. Kortom het was zeker het rijden waard.
vriendelijk onthaal, er werd mij direct een kopje koffie aangeboden na afloop van het onderhoud een duidelijke uitleg wat er gedaan was ik wacht nu nog wel op mijn Kia-kaart voor aan het zonnescherm, ik bel daarvoor zo de garage nog op
Goede en zeer behulpzame garage. Vakmensen op en top
Altijd meegaand, meedenkend, alles kan, kan niet beter..
Zeer net bedrijf en klantvriendelijk!
werd netjes geholpen en dingen worden goed uitgelegd
afspraken maken gaat altijd goed en op korte termijn vaak mogelijk. De onderhoudsbeurten en reparaties worden kundig uitgevoerd. Voor mankementjes tussen de onderhoudsbeurten in is altijd overleg mogelijk en als het niet te groot is kan het vaak snel worden opgelost.
Heel gemoedelijk, hele fijne uitleg over alles. een heel goed gevoel bij de aankoop van onze nieuwe auto. Sjeng zei het zo mooi: wij verkopen niet alleen auto's maar ook vertrouwen en service. En dat klopt helemaal!
Goede service, klantvriendelijk.
Bij Vakgarage Rema werken vriendelijke mensen waar je graag komt.
Geweldige Garage altijd attent om een oplossing te vinden bij klachten. Voor ons geen andere garage. Sukses allen. Groeten Hadi en Liesbeth Idouri/Wijnnobel
Fijne garage vriendelijk en kundig personeel
Inmiddels kom ik al jaren bij Vakgarage van der Pouw Kraan naar volle tevredenheid, ik woon in Utrecht en ik heb het er voor over om mijn auto bij hen in Soest in onderhoud te houden. Zij hebben zorg voor de klant en doen reparaties zeer zorgvuldig waarbij ook verder wordt gedacht dan alleen een reparatie maar ook aan mogelijke problemen die er aan komen met advies wat te doen en laten vervolgens de keuze aan de klant. Dit alles tegen een nette prijs. Echt een aanrader.