Zeer klantvriendelijk, duidelijke afspraken en goede communicatie

Ik heb hier nu de tweede auto gekocht en ben uitermate tevreden met de open en klantvriendelijke benadering.

• Klantvriendelijkheid

Deskundig, praktisch en betaalbaar!

Gewoon nog een plek waar kennis en deskundigheid over auto’s aanwezig is zonder alle moderne verkoop poespas.

altijd tevreden!

100% vertrouwen

Altijd behulpzaam en vakkundig

Ben al 25 + jaar klant, dat zegt genoeg

Service gericht en accuraat

Altijd bereikbaar, afspraken worden gemaakt en gehouden, kwaliteit is prima

• Klantvriendelijkheid

Esgee denkt met de vakantieganger mee!

Vakgarage Esgee plande bij onze aankomst op de camping in Harlingen meteen onze camper in ter reparatie nadat wij een appje stuurden over een technisch probleem aan de achterbanden. Ondanks hun overvolle agenda werd na een paar dagen de camper gerepareerd met twee nieuwe achterbanden. We zaten op een haartje na verwijderd van een klapband. Zo fijn dat we dankzij Esgee onze weg op vakantie veilig konden vervolgen. We zijn zelf klant bij Vakgarage De Brouwer in onze woonplaats Goirle, Noord- Brabant, waar we dezelfde hulpvaardigheid en transparantie qua reparatie en kosten krijgen als hier in het prachtige Harlingen. Tige tank!

Voortreffelijk en voortvarend geholpen

Voortreffelijk geholpen om dat telkens helder werd toegelicht wat moest en wat ging gebeuren. Voortvarend geholpen omdat, na het stellen van een duidelijke diagnose, de werkzaamheden niet alleen snel maar ook slim werden opgepakt. De uitkomst is navenant tot volle tevredenheid en verdient een groot compliment!

• Klantvriendelijkheid

Geweldige service, kon niet beter

Heel erg tevreden

Top service

Supersnel twee drukveren geleverd en gemonteerd. Dit op een voor de garage lastig moment (stroomuitval). Een directe reparatie was voor mij erg belangrijk i.v.m. vervoer rolstoel. Veel dank!!

Top garage

Top garage

Prima garage

Deze gasten weten waar ze het over hebben en ze zijn klantgericht.

Uitstekend !

Kan hier altijd goed terecht. Zijn vriendelijk en vakkundig. Gewoon top!

Geweldige dienstverlening

Ze staan professioneel en vooral menselijk voor je klaar,dit bedrijf snapt waar het om draait.

• Klantvriendelijkheid

toch weer een goede garage gevonden

door verhuizing op zoek naar een andere garage, eerst 1 wagen, de ander bleef in onderhoud, bij onze oude garage, welke daar ook was aangeschaft in 2014. Nu, ook de 2e auto over voor onderhoud naar vakgarage Tromp. Tot op heden zeer tevreden, vanaf de eigenaar, de receptie tot aan de monteurs. Contact, info, aandacht, reparaties, onderhoud na volle tevredenheid.

Erg professioneel

• Klantvriendelijkheid

Prima communicatie en service.

Er was goed overleg over de resultaten van de APK keuring en een onderdeel dat vervangen moest worden (dat in een vooroverleg was besproken en werd besteld) werd gelijk gerealiseerd. Cliëntvriendelijk.

• Klantvriendelijkheid

Zoals ook alle eerdere garage bezoeken perfect geregeld en kan niet beter.

Ons bedrijf heeft een aantal auto's in onderhoud bij Molenaar sinds 2 jaar en we hebben alléén maar goede ervaringen!! We zijn zelf zeer punctueel en hebben kwaliteit hoog in het vaandel,wat we ook ervaren bij deze vakgarage. Dus kom bij de club.

Fantastisch

Dit is nou een garage waar de klant koning is en de vakkennis van de monteurs hoog is

uitstekend

Uitstekende service, sneller monteurs eerlijke prijs en eerlijke service!

Klantvriendelijk

Sinds niet zo lang klant, maar ik ben meer dan tevreden.

Helemaal goed.

Goede service, prijs kwaliteit is goed.

klant vriendelijk

Goede voorlichting en duidelijke benadering bij het aangaan van de werkzaamheden

• Klantvriendelijkheid

Goede service en vakmanschap.

Goede en snelle service.

Altijd behulpzaam

Staan ook klaar voor kleine klusjes zoals lampje vervangen.

Goed zoals altijd.

Heeft altijd vodaan aan mijn verwachtingen.

Best beoordeeld uit 339 leden

- Vakgarage CCS | 9.9