Recentelijk heb ik een proefrit gemaakt in een auto van Vakgarage Auto Corsten. Bij aankomst kregen wij koffie aangeboden en al snel stond de auto klaar voor de proefrit. Het verkoopgesprek dat hierop volgde was erg prettig. Uiteindelijk met een prima deal een nieuwe auto gekocht, met bovendien een hele nette inruilprijs voor mijn (inruil)auto. Kortom: een prima ervaring, ik zou dit autobedrijf zeker aanraden!
De klant is koning. Altijd wordt je vriendelijk, met aandacht ontvangen en te woord gestaan.
Goed in hun werk leuke werknemers en vriendelijk toppie
Vakkundig autobedrijf, weten waar ze over praten, helpen in de advisering bij het kiezen van een auto. De koffie is goed en ze nemen de tijd voor je! Goede afwikkeling.
Auto bij deze Vakgarage gekocht meer dan te vrede super goede service!
Ik kom al jaren voor APK’s en onderhoud bij W.P.I. Ik ben zeer tevreden, de heren zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam.
Prima service!
Goede service! En proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen en anders denken ze mee in oplossingen!!
Kom er al een aantal jaren en heb alleen maar uitstekende service ervaren. Ook voor kleine reparaties maken ze even tijd voor je. Kortom is een super fijne Vakgarage.
vriendelijk. tijd voor je. goede afhandeling van inruil en nieuwe koop
Altijd vriendelijk, geven advies en uitleg.
had een injector stuk. gebeld met meerdere garages. kom pas volgende week gemaakt worden. maar bij Zwiers autotechniek kon ik wel terecht. het was ook in een uurtje geregeld. deze mensen verstaan hun vak. top gedaan ga zo door.
Ideaal om te weten dat je altijd terecht kan en dat dat in de praktijk ook klopt!!!
Prima service en vriendelijk
Wij waren op zoek naar een gebruikte auto en zijn naar alle tevredenheid geholpen
Kon direct terecht en werd gelijk geholpen. Vlot deskundig en betrouwbaar.
Zie boven
Vriendelijke en correcte behandeling.
Ondanks dat er iets mis was gegaan bij de gemaakte afspraak, de auto op de geplande dag een kleine onderhoudsbeurt en APK-keuring laten ondergaan. En de prijs conform de vooraf gemaakte offerte.
Prima Service
Bij Esgee zijn we geweldig goed geslaagd bij het vinden van een andere auto. De sympathieke verkoper (Geert) nam alle tijd om naar onze wensen te luisteren en heeft oprecht meegedacht welke auto past bij ons gebruik. De prijs voor de nieuwe auto was helemaal goed en voor de inruil kregen we een hele reële prijs. Wij raden iedereen aan om bij Esgee te gaan kijken als je op zoek bent naar een andere auto!!
Je bent er welkom . Er is tijd voor je en je krijgt een kopje koffie. Het is er goed verpozen.
Groot onderhoud, Prijzig maar nu kan hij weer ff mee
vertrouwd zoals vanouds
Basic Car Fix is een betrouwbaar adres waar vakmanschap en liefde voir het vak hand in hand gaan. Bovendien is ook de communicatie goed verzorgd Reden temeer om Basic Car Fix het onderhoud van je auto toe te vertrouwen.
- Vakgarage René Blankenstein | 9.8