Monteurs met goede kennis

Geen probleem om even langs te rijden voor kleine raparaties. Zeer snelle service. Topgarage.

• Klantvriendelijkheid

Uitstekende service en duidelijke prijzen.

Uitstekende service en altijd duidelijke prijzen. Als er toch iets onverwachts is altijd een belletje om te kijken of je dat onderhoud wilt doen of niet. Dus: nooit vervelende onverwachte kosten. Heel fijn autobedrijf dat ik alleen maar kan aanraden.

Alles helemaal top

Goed werk verricht

Snelle en goede service

Ik kon snel terecht en werd goed geholpen.

• Klantvriendelijkheid

Goed advies en plezierig.

Nadat ik klachten had over de auto, was dit snel gevonden .

Betrouwbare garage

Ik kom al jaren bij deze garage. Erg tevreden mee

Prima en vriendelijk geholpen

Was vergeten mijn Porsche APK te laten keuren, dat werd binnen 1 week geregeld. Auto gebracht en door eigenaar naar huis gebracht. Top service.

• Klantvriendelijkheid

Snel geholpen en een leenauto!

Mijn auto had een kleine beurt, een uur na aflevering werd ik gebeld om te overleggen over de offerte van de dingen die moeten gebeuren. Ondanks de hele waslijst kon ik de auto al na de lunch ophalen. Ik kreeg een leenauto mee. Omdat ik verplichtingen had voor mijn werk, allemaal geen probleem. Aan het eind van de middag kreeg ik een brandschone auto mee. Super!

• Klantvriendelijkheid

Lekker luchtje achtergelaten en prima eerste klein onderhoud voor mijn wagen.

Tsja, titel zegt het al.

Goed geholpen!

Een hele fijne garage. Ik kan hier altijd terecht. Ze zijn eerlijk, snel en vriendelijk. Gewoon super !

Hele goede service.

Goede service Hele goede uitleg Auto heel netjes afgeleverd En heel klantvriendelijk

• Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijk met een prima service

Ik had problemen met de elektrische raambediening die het niet meer deed. De monteur hielp me direct en constateerde dat de schakelaar vervangen moest worden. Met vijf minuten reed ik weer weg met geopende ramen.

Netjes en vakkundig geholpen

• Klantvriendelijkheid

Top service en zeer vriendelijk personeel

Fijn geholpen Zeer vriendelijke mensen.. Goede service..

• Klantvriendelijkheid

Snel geregeld & goede service!

Super klantvriendelijk

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe aankoop, hopelijk veilige kilometers en geen pech met de auto!

Top Service

Vandaag mijn Golf 7 Variant weggebracht naar Vakgarage van der Hoorn voor het vervangen van de remschijven en -blokken. Ook hebben ze de auto opnieuw uitgelijnd om de stuurstand weer strak te krijgen én zijn de gecupte achterbanden vervangen, waarmee het vervelende nogal aanwezige rolgeluid aan de achterkant volledig is verdwenen. Alles is tot mijn grote tevredenheid en volgens afspraak uitgevoerd. Fijne communicatie, eerlijke service en de auto rijdt en remt weer als nieuw. Ik kan Vakgarage van der Hoorn dan ook ten zeerste aanbevelen!

Snel, vakkundig & vriendelijk

Bij toeval bij Boersma terecht gekomen via de WegenWacht. Uitstekend bevallen.

Super garage

Zeer correct geholpen.!

• Klantvriendelijkheid

Geweldige service en zeer vakkundig

Hier al diverse malen een auto aangeschaft, voor mij, mijn vrouw en mijn dochter. Zeer goede service en garantie, duidelijk advies en goede prijs kwaliteit verhouding. Ga zo door Vakgarage Etten-leur!!

vlot en vakkundig

Ik belde voor een afspraak voor reparatie en kon vrijwel direct mijn Volvo brengen. De achterremmen waren aan vervanging toe. Een blokkerende remzuiger was het probleem. Alles vervangen, inclusief schijven en nieuwe remvloeistof. 2 dagen later kon ik hem ophalen en het totale bedrag viel reuze mee, voor een Volvo dan.... Toen ik mijn Volvo in had geleverd bood een van de monteurs mij nog een lift aan naar huis.....Top

Goede

Goede uitleg werkzaamheden wordt over gebeld bij meer werk

Fijne ervaring

Super fijne ervaring. Snel me banden vervangen en super vriendelijk. Fijne service.

Netjes volgens afspraak afgerond

Prima werk.

• Klantvriendelijkheid

Uitstekend geholpen en hele mooie prijs voor een mooie auto gekregen

We zijn heel erg goed geholpen en hebben een heel net inruilvoorstel gekregen op onze nieuwe auto (Opel mokka) de aflevertijd was kort en de auto werd afgeleverd als een nieuwe. Hier gaan we zeker terug en zouden dit ook anderen aanbevelen

Best beoordeeld uit 335 leden

- Vakgarage Top | 9.9