Goede club vakmensen

Accu problemen, oke ze komen en lossen het op, nieuwe accu stond al opgeladen klaar voor montage, was binnen 5 min. weer onder weg. SUPER Mannen.

• Klantvriendelijkheid

Fijn bedrijf met goede service.

Goed en fijn bedrijf, met deskundig personeel. Op mijn vraag wordt gelijk en vriendelijk gereageerd.

Zeer prettig

Professioneel!

Fijn geholpen!

• Klantvriendelijkheid

Hier weten ze wat service is

Hier een auto kopen of je apk of de trekhaak laten monteren ik zeg doen top bedrijf

• Klantvriendelijkheid

Vakgarage die met je meedenkt in het belang van de klant

Tijdens de bandenvervanging van mijn Golf GTI wilde ik dezelfde banden hebben die erop zaten. Ik werd door Esberg keurig van te voren gebeld dat de banden die erom zaten hele sportieve (dure) banden waren met maar 5mm en dat er een alternatief was met dezelfde eigenschappen, goedkoper en met 8mm loopvlak. Ik ben ermee op vakantie geweest en ruim 3200km gereden en inderdaad geruisloos. Dank voor het meedenken. Top dat is zoals iedere garage zou moeten werken. Dank jullie wel.

Ooooo

• Klantvriendelijkheid

Aardige mensen. Goed geholpen. En bij het halen van de auto nog een leuk extraatje gekregen. Dank jullie en zekers tot ziens.

• Klantvriendelijkheid

Top garage, goede service.

Vriendelijk en fijn geholpen met de aankoop van mijn andere auto.

• Service N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

Komen afspraken na!

Goede en snellen service voor een goede prijs..

Altijd Goed!

Kom er al Jaren altijd goed!

• Klantvriendelijkheid

Blij dat auto gekeurd is maar met onderstaande niet

Ik bracht mijn auto voor kleine beurt en apk Telefonische afspraak gemaakt Bij wegbrengen van de auto naar u toe werd er opnieuw gevraagd waarvoor de auto kwam Opbieuw herhaald dat het om kleine beurt ging en apk Toen de auto klaar was hoorde ik dat er een grote beurt gedaan was De rekening zou 850 euro worden Ik heb toen een aantal zaken niet laten doen omdat de auto eerder al een grote beurt gehad heeft Wat ook echt naar is is dat wij de avond voor het wegbrengen van de auto ruitenvloeistof hebben gevuld tot rand En nu zie ik dat er 3,28 euro is gerekend voor het vullen van ruitenvloeistof Hoe kan dit ?

• Klantvriendelijkheid

Zeer tevreden over deze garage.

Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ze denken mee in oplossingen en leveren goed werk. Als klant voel je je meteen thuis. ben dan ook zeer tevreden.

Top ervaring

Vriendelijk geholpen en goede service

Snel opgepakt en afgerond

Apk keuring en verlenging pechhulp

• Reden bezoek: Andere reden

Auto gezien, en gekocht

Geweldog

Voor de eerste keer bij deze garage geweest,mijn auto rijdt weer als nieuw. Vriendelijke mensen in deze garage ,super.

Goed bedrijf

Niet voor niks een vakgarage. Zeer vriendelijke mens achter de balie.

prettig en zorgvuldig

Ik wordt altijd prettig te woord gestaan en op de hoogte gehouden van hoelang iets duurt en wat het kost.

Prima geholpen

Prima garage

• Klantvriendelijkheid

Nagekomen afspraken zijn uitgevoerd.

vakbekwaamheid,betrouwbaarheid, vriendelijkheid

ik vind Vakgarage Tom top