Ondanks de drukte waren Irma en Frank heel behulpzaam om een urgent probleem aan mijn auto verhelpen. Heel erg bedankt!
Daar waar persoonlijkheid en vakmanschap centraal staan.
alles volgens afspraak ,Top
Altijd vriendelijk en professioneel
Staan altijd voor je klaar, zijn deskundig en een super tof team.
Goed geholpen. Flexibel in omgaan, netjes en vriendelijk.
Bij garage van Laar voel je je altijd welkom door het zeer vriendelijke personeel. En Frank van Laar weet altijd een oplossing te vinden bij een acuut probleem of bv. een te late afspraak voor een APK keuring ondanks zijn overvolle agenda. Ook in geval dat er een afkeurpunt is, wordt het indien mogelijk meteen hersteld in overleg. Grote klasse. Ook het vakkundige personeel en de moderne werkplaatsuitrusting zijn van hoog niveau. Een mooi en goed bedrijf en een voorbeeld voor de branche!
Altijd goed geholpen en denken met je mee. (Alweer vertrouwd en veilig op de weg.
Vertrouwd en vriendelijk
Zijn gewoon goed en duidelijke een echte vakgarage!!
Al een aantal jaren goed bevallen. Vriendelijke mensen. Gewoon goed
Heb in vele jaren maar 1x een slechte ervaring gehad, dus over het geheel genomen ben ik heel tevreden over vakagarage Van Laar.
Wanneer ik contact opneem met Vakgarage van Laar weet men wie ik ben. In ieder geval niét nummer 1002. Dat is erg prettig. Er wordt altijd eerst goed besproken wat er wel of niet aan de auto moet gebeuren zodat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan. Ik ben al 40 jaar klant en heb nog niet meegemaakt dat reparaties achteraf niet ‘werkten’. Ook de begeleiding bij de aanschaf van een andere auto is deskundig en niet opdringerig.
Helemaal goed
Heel goed
Altijd heel punctueel in de uitvoering van het werk.
Topgarage!
Professioneel en eerlijk. Houden zich aan afspraken.
Aanvulling overbodig
Ik ben fan van vakgarage van Laar, eerlijke mensen, zeer vriendelijk, denken mee en vakkundig.
Garage Van Laar staat altijd voor je klaar!
Eerlijk!
Bij Vakgarage van Laar ben ik weer snel, vakkundig en vriendelijk geholpen en te woord gestaan.
Vriendelijk, luisteren goed, uitvoering werkzaamheden vakkundig, goede communicatie.
Pegasusstraat 86 90
2024 VS Haarlem