Erg tevreden, goed geholpen, goed geluisterd

Spontaan bezoek, we zochten meubelolie maar gingen met 6 eetkamerstoelen en een karpet naar huis. Natuurlijk hadden we deze wens, maar door goed luisteren kregen we het juiste advies en bleek er toevallig een kortingsactie te zijn. Erg tevreden!

Netjes

Zijn vriendelijk en netjes geholpen

Kundig en vertrouwd

Fijn personeel die weten wanneer je hulp wilt of juist niet. Van de aankoop tot het bezorgen is alles tot in de puntjes geregeld.

Heel fijn !

Personeel met passie ! Heel bijzonder hoe er werd mee gedacht !

Keurig netjes geholpen

Wedrerom fijne ervaring gehad en fijn geholpen door Floris Reinders

Heel fijn en plezierig geholpen

Zeer fijn, en vriendelijk geholpen.

Een mooie ervaring in de winkel met een prachtig eindresultaat

Op tweede paasdag, terwijl de winkel formeel nog dicht was werden wij warm en vriendelijk onthaald door Chantal Sloot van Piet Klerkx in Rotterdam. Chantal nam uitgebreid de tijd voor ons en we zijn heerlijk verwend met koffie en thee en wat lekkers erbij. Met haar deskundig oog bij het uitzoeken van twee bankstellen, een vloerkleed en twee prachtige ronde tafels, wist zij met haar gevoel voor stijl een schitterende combinatie samen te stellen die perfect aansluit bij de meubels die wij al hadden. Het eindresultaat is verbluffend en geeft ons interieur een heel nieuwe uitstraling. Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke benadering, het geduld en de vakkundigheid waarmee wij geholpen zijn. Wij raden Piet Klerkx in Rotterdam absoluut aan.

Prettig en goed

Ruime en rustige showroom, waar medewerkers waar nodig hulp of antwoord verstrekken, maar we ondertussen ruimte en vrijheid voelden om onze keuzes te maken.

Vriendelijk en correct.

Betaling aan de bezorger moest als aller eerste gedaan worden voordat met uitladen begonnen werd. Anders 5 sterren.

Fijn geholpen

Ik heb een bank gekocht en ik hoop dat het de verwachtingen waarmaakt. Ik heb er vertrouwen want ik ben prettig geholpen door Frank en alles klonk als een goede service.

Heel gastvrij en juiste kennis

Heel vriendelijk geholpen en samen een hele goede keus kunnen maken!

Goede aandacht voor de klant, heldere communicatie. Helaas wel onnodige kosten in rekening gebracht.

In de winkel staat de klant centraal; luisteren, meedenken en komen met alternatieven en informatie. Achteraf bleek helaas dat we montagekosten hebben betaald, terwijl er niets gemonteerd hoefde te worden. Hier kwamen we pas achter bij de aflevering; de aflevering was overigens zeer goed.

Goede uitleg

Namen de moeite om meerdere opties te bekijken

Positief

Prima geholpen met veel geduld Levertijd nagekomen en de levering is prima verlopen

Zo doorgaan!

Zo doorgaan!

Verkoopster Roanna haalde van het produkt van onze interesse alle mogelijkheden van stalen en kleuren uit de kast.

Prima bestelproces en prima levering

vriendelijke verkoopster en goede service

fijne winkel en vriendelijk personeel. Keurige levering

Zeer goede service

Goed en vriendelijk geholpen er werd goed met ons mee gedacht.

Aardig en kundig personeel, goede adviezen. Zijn blij met het resultaat, staat geweldig.

Tevreden

Na levering blijkt een klikmachanisme kapot in de kast te liggen. Gebeld met service afdeling en moest een foto sturen. Gedaan maar vooralsnog geen respons.

Ruime keuzen, uitstekend geholpen

Al meerdere aankopen gedaan in Waalwijk, service, vriendelijkheid en kennis van de medewerkers is hier super.

Goede mensen

En kwaliteit bij piet klerkx

positief

positief

Nette attente mannen.

Snel, attent, correct naar ons en naar degene van de verhuislift. Professionele afwikkelkng.

Best beoordeeld uit 6 winkels

- Piet Klerkx Rotterdam | 9.7

- Piet Klerkx Amersfoort | 9.4

- Piet Klerkx Waalwijk | 9.4

- Piet Klerkx Purmerend | 9

- Piet Klerkx Amsterdam | 8.8

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.