Topverkoper

Goeie degelijke verkopers, naturel niet zo overdreven, maar gewoon goed vakkundig adviserend en je voelt je erbij op je gemak. En humor.

Compleet

Prima geholpen en goed geslaagd. Hadden foto’s meegenomen en stukje pvc voor het interieur advies. Deze hebben we uiteindelijk niet gehad

Prime verkoper

Alle tijd genomen en verschillende optioes laten zien. Meegedacht in de eindoplossing.

Een ruime winkel met veel modellen, behulpzaam personeel. We vonden hier het product dat we zochten.

Netjes en goed behandeld.

Geleverde wat wij er van verwacht hebben. Bezorgers zeer tevreden over.

De eerste vraag heb ik niet goed beantwoord Wij zijn zeer tevreden over de on lijn communicatie De bezorging was ook keurig en zeer vriendelijk Ze hadden alleen de middelste poot van de TV kast vergeten uit te draaien, daar kwamen we na 3 dagen gelukkig achter. Verder zeer tevreden

Vriendelijk personeel in de winkel en klantenservice super aardig! :))

Vriendelijke en correcte mensen

Mijn ervaringen zijn positief omdat er op een prettige manier manier gecommuniceerd werd door medewerkers die professioneel goed bezig waren.

Vriendelijke

Nadat ik een klacht had ingediend is er snel een afspraak gemaakt en is de klacht bij ons thuis opgelost

Prettig geholpen en alles was duidelijk

Hartelijke bezorgers goed geleverd en netjes gehandeld

Naar tevredenheid geholpen

Super vriendelijke geholpen

Correct geholpen

Verkoper heeft ons kundige en zonder te veel verkoop druk geholpen. Bezoek is als zeer prettig ervaren.

Zeer prettige ervaring

Persoonlijke aandacht met deskundigheid

Fijn en snel contact

Onze stoelpoot was afgebroken Contact kwam snel opgang via de mail We hadden wat vragen en die zijn netjes beantwoord Monteur was prachtig op tijd Door scheefstaand kreeg de monteur het even lastig maar het is gelukt Maar het lukte en we kunnen weer lekker zitten

uitstekkend

vriendelijk- verstand van zaken-.snelle reactie bij vragen.

mooie meubelen

Kwaliteit staat voorop

Snelle levering en prima service

Snelle levering en prima service

Klantvriendelijk

Prettige omgang en ruim assortiment

Uitstekend geholpen

Uitermate vriendelijke en deskundige ondersteuning bij de aanschaf van onze eetkamerstoelen. Er werd geadviseerd, meegedacht en verwend. Onze zoektocht startte in Amersfoort, maar omdat daar niet voldoende stoelen waren, op naar Amsterdam ( erg mooie zaak en deskundige ondersteuning.) Toen door naar Utrecht, waar we uiteindelijk zijn geslaagd. Ook deskundig en daar echt verwend. Al eerder kochten we kwaliteitsmeubelen bij Piet en dat zullen we blijven doen. Bedankt.

Goed advies, mooi product en prima prijs

We kwamen per toeval bij Piet Klerkx terecht en hebben een mooie bank op maat gekocht. De hulp bij het samensetellen en het advies van de deskundige verkoper was heel prettig en goed. De prijs uitstekend. Echt blij met de nieuwe bank.

Adequate afhandeling

Klacht serieus genomen, vloerkleed opgehaald. Helaas geen terug koppeling wat ermee gedaan is. Vervanging of reparatie.

In de winkel alles goed, daarna begint de ellende

Ik ben diverse malen in de winkel geweest en het personeel is vriendelijk je wordt prettig geholpen. Vooral één verkoper is heel aardig naar me. Echter in mijn geval heb ik een Enzo Luca bank gekocht en de problemen begonnen al bij de aflevering. De chauffeurs kwamen veel te vroeg, waardoor ik met spoed 45km naar huis moest rijden. Een paar rare opmerkingen kreeg ik ook te horen. Binnen een paar dagen had ik al plooivorming en ik zag paar weken later dat er op de rugkussen een stukje stof beschadigt was. Toen begon de ellende met de serviceafdeling. Door Piet Klerkx vele malen gebeld en elke keer willen ze iemand naar mijn huis sturen om een vlek te verwijderen. Meerdere malen verteld dat het geen vlek is en dat het kussen in de winkel ligt. Kreeg deze week zelfs een SMS dat ze a.s. dinsdag bij me langs komen. Ik ben er niet....heeft ook niet zoveel zin, kussen ligt in de winkel in Utrecht. En reageren op mijn email dat ze niet bij mij thuis moeten zijn? Moet nog op antwoord wachten.

Zorgvuldig en beleefd

Dachten en werkten mee toen er iets niet goed was.

Top geslaagd met onze nieuwe bank bij een mooie uitgebreide woonwinkel

Keurig en enthousiast geholpen door verkoper die met ons meedacht qua indeling van woonkamer. Belofte nakekomen qua levering en super service. Ook de levering en in elkaar zetten liet vlotjes en netjes

Hollantlaan 12 s

3526AM Utrecht

Over Piet Klerkx Utrecht

Bij Piet Klerkx Utrecht vind je een uitgebreide collectie meubels, van wonen tot slapen en van design tot onze kwalitatieve Huiscollectie. De woonbeleving van Piet Klerkx is één grote bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws voor hun interieur. Hierdoor vind je bij Piet Klerkx ongetwijfeld wat je zoekt. Heb je advies nodig bij jouw inrichting? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je adviseren door onze verkoopadviseurs. ​Piet Klerkx heeft service hoog in het vaandel staan en w​ij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht heeft. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen ​bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review ​of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.