Fijn bedrijf!

Super aardige jongens en deskundig gemaakt. Heel blij met dit nieuwe adresje!

Goede ervaring en correct Gedaan

Het ging in etappes Eerst geen remleidingen op voorraad, bleek 2 verschillende sets te zijn Verder alles keurig afgewerkt Even telefonisch overleg en uitwisselen van mogelijkheden zou prettig zijn Maar in de vakantie periode en hittegolf kan dat lastig zijn begreep ik

Goed en duidelijk transparant Kosten plaatje diagnose

In een zin perfect

Kon niet beter

Zeer correcte en vriendelijke behandeling

Voor de tweede keer de auto bij Olie & Zo een beurt laten geven. Wij zijn zeer tevreden hierover. Auto wordt ook weer schoon afgeleverd.

Goede service en vriendelijk

Niks op aan te merken.

Uitstekend vakmanschap en klantvriendelijk.

Staan altijd voor je klaar en heel goede service. 200 % betrouwbaar.

Top service

Snelle en goed service van onze BMW!

Uitstekende service

Snel en goed én vriendelijk!

Snel en goed

Topzaak met een topservice

Online afspraak, werd keurig gebeld omdat er geen vervangende auto meer was. Is een fiets geworden. Op de dag zelf, prima ontvangen. Goed geholpen. Telefoontje gehad met prima uitleg wat er gedaan moest worden. Eind van de middag klaar. Wagen opgehaald . Nogmaals uitleg over wat er gedaan is. Kortom een aanrader om naar toe te gaan

Geweldig! Super service

Hele duidelijke communicatie. Goede afspraken gemaakt. Snel met het werk wat ze doen en goed afgeleverd. Helemaal toppie! Blij mee

Goede snelle service van Michael en goede uitleg reparatie en uitvoering door Guus. Top gedaan mannen.

Goede ervaringen, snelle service

Wij hebben goede ervaringen met Olie&zo Schijndel. Snelle en duidelijke service

Hele goede service

Hoewel het heel erg druk was hebben ze toch tijd vrij kunnen maken om mijn auto na te kijken. En de beloofde leenauto stond klaar. Super.

Top behandeld

Netjes behandeld en prima werk afgeleverd

super

Als autobedrijf kom ik er al jaren en ben super blij met ze, 100% goede service.

Altijd kwaliteit en op tijd

iedereen is vriendelijk en persoonlijk

Goed0

Snelle, vriendelijke service

Fijn om te zien dat de service hetzelfde is gebleven! Altijd al tevreden geweest en ook nu weer, voor de eerste keer bij Olie&Zo.

Enthousiast team, denkt mee met de klant en komt afspraken na.

Ik kom al jaren bij dit bedrijf vestiging 's-Hertogenbosch Maaspoort met 2 auto's. Handig om zo'n garage in je eigen woonwijk te hebben. Relatief kleine garage met persoonlijk contact, goede service, altijd bereid even naar de auto te kijken of een lampje te wisselen.

Uitstekende dienstverlening

Goede en prettige communicatie voor en na uitgevoerde werkzaamheden.

Goed advies, goede oplossing, probleem opgelost

De garage is per 1 juni overgenomen door Olie&zo. Ik had nog een onderhoudscontract van de vorige eigenaar (carprof Valentijn). Het is zonder probleem omgezet naar een onderhoudscontract bij Olie&Zo. Goede uitleg

Best beoordeeld uit 4 leden

- Olie&zo Zaltbommel | 9.7