Zijn in 1 woord perfect

Goede en snelle service

Klantvriendelijke service

Oplossingsgericht en altijd meedenkend.

Ik ben zeer tevreden

Vriendelijke behandeld Prijs was ook prima Gewoon goed

Uitstekende service en aardig personeel

Altijd een goede service en vriendelijk personeel

zeer goed

Het was weer goed.

Auto is weer goedgekeurd, netjes opgehaald en terug gebracht. Dank voor de service.

Vooraf duidelijk en geleverd

Achterwiel was kapot en hebben telefonisch op basis van beschrijving van problemen prijs indicatie afgegeven. Ik kon snel terecht en was binnen enkele uren gemaakt. Ze hebben bij ophalen duidelijk uitgelegd wat ze hebben gedaan. Klein puntje van aandacht/kritiek: ik had graag gezien dat iemand was meegelopen en even bij de auto de uitleg had gedaan en had aangewezen wat hij had gedaan.

Duidelijke comminicatie over kosten onderhoud. Auto weer netjes op orde terug ontvangen

Perfecte Service !

Vriendelijk personeel en afspraak is afspraak.

prima en snel

Kleine mankementen worden meteen opgelost. Vriendelijk personeel, staan altijd voor je klaar.

vlot geholpen en vriendelijk

alles loopt daar op rolletjes. Vriendelijk, vlug, je wordt op de hoogte gehouden van eventuele extra kosten. Leenauto ook geen probleem. Dus een tevreden klant.

Kwaliteit & Service zijn moeilijk te overtreffen

Ik ben erg tevreden over de flexibiliteit en het meedenken om in geval van een calamiteit super snel te schakelen en met oplossingen te komen.

Vriendelijk, snel, klantgericht, deskundig.

Prima service!

Geweldige service

Op een maandagochtend middenin de vakantie startte mijn auto plotseling niet meer. Binnen een uur was een Olie & Zo medewerker ter plekke om de auto met hulpmiddelen te starten en nog een uur later zat er een nieuwe accu in. Fijn dat dit soort service nog bestaat want ik stond bij iemand anders op de oprit en kon nergens heen op dat moment. Dan ben je blij dat je vaste klant bent van Olie & Zo. Super bedankt!

goed en snel geholpen

We hadden veel gedoe met de auto tijdens onze vakantiereis en uiteindelijk moest deze zelfs gerepatrieerd worden. De motor bleek niet meer te redden, maar toch werden we geholpen, er werd meegedacht en een gereviseerde motor werd geplaatst. Een hele ingreep, maar alles gebeurde ook nog eens binnen niet al te lange tijd. We hadden dus flinke pech, maar op deze manier kunnen we voorlopig toch weer veilig de weg op met onze eigen (geliefde) auto en dat is veel waard.

Super service!

Vooraf goed geïnformeerd over werkzaamheden en schatting kosten. Gratis vervangend vervoer aangeboden toen reparatie langer duurde i.v.m. levering benodigde onderdelen.

Zeer net geholpen. Fijn personeel.

Goed geholpen

Altijd vriendelijk en je word altijd netjes geholpen

Werkzaamheden correct en volgens afspraak.

Je wordt gewoon netjes behandeld sjan

Ervaring is goed

Snel en goed geholpen

Snel, goed en vakkundig geholpen

Super netjes en vriendelijk bedrijf (personeel).

Super netjes behandeld, TOP bedrijf.

Goeie snelle service

Snelle service en meteen geholpen

Eerlijk,snel en deskundig!Robin dank.

zie boven!

Galvaniweg 24

5482 TN Schijndel

Over Olie&zo Schijndel

Olie&zo staat voor een totaalconcept; van auto onderhoud en reparatie tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier! Je kunt met alle merken auto’s bij ons terecht. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.