Behulpzaam

Vriendelijk en duidelijk in wat er moest gebeuren en meedenkend

Top !

Altijd snel en correcte Service. Afspraak is Afspraak.

Top service!

Altijd snel geholpen, goed advies en vriendelijk personeel.

Ik ben goed tevreden over de mensen die er werken

Op en top Service!

Ik kom al jaren bij Olie&Zo, zowel zakelijk als privé. Altijd netjes, vriendelijk en eerlijk. En om één of andere reden krijg ik altijd problemen zo vlak voordat we op vakantie gaan. Zoals deze keer, vlak voor de kerst een kapot stuurhuis. Maar geen probleem voor Olie&Zo, die hebben het ondanks de drukte toch maar weer mooi gerepareerd zodat wij weer zorgeloos op vakantie kunnen gaan. Grote dank hiervoor.

Netjes en goed geholpen

Als gedaan volgens afspraak, extra uitleg over het plaatsen van de afneembare trekhaak

Zeer goede service

Heel goed en tegen betaalbare tarieven geholpen, wanneer nodig zal ik zeker weer een beroep doen op Olie & Zo. Ook het advies naar anderen waard.

Meer persoonlijke aandacht .service op de persoon gericht,Kwaliteit werkplaats perfect.

Topservice voor eerlijke prijs!

Vriendelijk, duidelijk, eerlijk en flexibel.

kwaliteit uitstekend en klantgerichtheid zoals het hoort

Olie en Zo in Schijndel is gewoon zoals een garage moet zijn; top team dat meedenkt in oplossingen en de juiste balans heeft tussen klantgerichtheid en hun eigen bedrijf runnen. Met dit team kan ik echt als partners optrekken om onze auto's te 'vertroetelen'. En het resultaat is ook nog zoals het zijn moet of ze gaan door tot ze het echt op de beste manier hebben opgelost! Aanrader hier je auto te brengen!

Snelle en flexibele geholpen. Toen ze sneller klaar waren dan verwacht ging dat ook netjes van de prijs af.

Ongekende service en vriendelijkheid

Had de kapotte auto van mijn dochter in DenBosch gebracht, waar ik al jaren kom, hier was het dermate druk dat ze de auto niet met een dag konden maken. In Denbosch begrepen ze heeel goed hoe dringend het was en hebben de auto op eigen initiatief naar Schijndel gebracht, Ik schijndel kreeg ik dezelfde Olie&zo aandacht en 2 dagen later was de auto klaar. Een hele dikke pluim voor het team.

Snelle en accurate afwikkeling

Vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan en alles verliep verder duidelijk en snel.

Fijn, ondanks wat tegenvallers bij de keuring

Ondanks dat een bepaald onderdeel niet op voorraad was en er een steekproef was bij afmelding van de keuring, hebben ze dit goed opgelost. Even tijdelijk een auto meegekregen om toch thuis te kunnen wachten.

Op maat specialistisch advies en werk

Elk jaar wordt er weer op maat naar onze situatie gekeken en kunnen we op basis van gedegen advies kiezen voor jullie excellente werk en onderhoud aan onze auto. Al vele jaren erg tevreden.

Altijd weer top service!

Ik kom nu al jaren bij Olie&Zo. Eerst in Sint-Oedenrode, daarna in schijndel en ik ga niet meer naar een andere garage. Altijd vriendelijk en altijd top service!

Service en contact uitstekend

Goede ervaringen, zeer tevreden

Fijne mensen, maar

Een gewone onderhoudsbeurt 475 euro + 100 euro voor de airco, ik vind het veel geld! Verder moet dan eigenlijk alles top zijn. Onderhoudsboekje was niet ingevuld, is voor iedereen waardevol bij verkoop auto. Voor dat geld mag de auto ook gewassen worden.

Transparant, goede communicatie en service!

Duidelijke communicatie over kosten. Alles weer tip top in orde en auto zelfs schoongemaakt!

Netjes behandeld. De auto gewassen. Bellen netjes wat er aan moet gebeuren. Super

zeer nette en behulpzame balie medewerkers !!

We worden altijd eerst netjes geïnformeerd over de te verwachte onderhouds en of reparatiekosten.

Zeer netjes en vakkundig.

Zeer netjes en vakkundig

Zeer tevreden, zeker de communicatie tussen garage en ons vinden we heel fijn. Word goed geluisterd en overlegd.

Fijn en duidelijk geholpen

Duidelijk accuraat en vriendelijk

Goede en snelle service

Goede en snelle service.

Galvaniweg 24

5482 TN Schijndel

Over Olie&zo Schijndel

Olie&zo staat voor een totaalconcept; van auto onderhoud en reparatie tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier! Je kunt met alle merken auto’s bij ons terecht. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.