al jaren ZEER tevreden

doen echt alleen wat nodig is en zadelen je NOOIT op met ongevraagde reparaties

Het is een heel goed bedrijf

Ik heb mijn auto gebracht om een onderhoudsbeurt te laten doen en kreeg een leenauto mee en ze bieden hele goede service aan

Snelle en vriendelijke service. Geweldig mooie inrichting!

Had een spoedje. Snel en vakkundig opgelost. Ondertussen veel overleg. Wachten in een schitterende omgeving en goeie koffie.

Zijn Top

Ook voor een Porsche 911 zijn ze de perfecte garage! Top service en zeker gaan 9-5 mentaliteit. Kan het iedereen aanbevelen.

Snelle en goede service

Top!

Zeer snelle service! Tijdens werk hadden een kapotte band en konden meteen terecht, werd gelijk gerepareerd waardoor we snel verder konden.

Super service!

Super service, kon direct terecht.

Fantastisch geholpen.

Kom er zeker terug.

Vakmensen met oog voor de klant

Altijd vriendelijk met een gezellige sfeer. Altijd goed overleg en advies. Kortom; prettige en professionele omgeving.

Goede service, eerlijke prijs

Eerste ervaring met Olie & Zo. Auto Apk en groot onderhoud. Ik werd in de ochtend al op de hoogte gesteld wat er gedaan en vervangen diende te worden en wat hier de kosten van gingen worden. Einde van de dag bleek als service de auto ook nog eens gestofzuigd en gewassen (en dat was nodig ook, haha). Goede service, goed bevallen. Aanrader.

Geheel naar volle tevredenheid.

Trekhaak geheel volgens afspraak gemonteerd en daar is niets op aan te merken. Keurig in alle opzichten.

Vriendelijk en snel geholpen

Vriendelijk en snel geholpen

Supergoed

Wordt altijd gelijk geholpen en denken mee on oplossingen en hebben tijd voor je

Prima, vriendelijk en op tijd

Tijd voor een praatje, rustige, vriendelijke service en prettig contact over wat er te doen was aan de auto, zeker om terug te komen. Dank jullie wel.

Goed geholpen en fijne service

Ook al hadden wij ons vergist in de datum toch geholpen. En zoeken naar goedkopere oplossing ipv voor de makkelijke weg te gaan.

Top garage

Dik tevreden! Altijd een zeer vriendelijke baliemedewerker. Heldere uitleg. Ze bellen als ze met het onderhoud bezig zijn altijd even op om uit te leggen wat ze gevonden hebben, met daarbij gelijk een indicatie van de kosten.

goede service, vriendelijk personeel

duidelijk communicatie omtrent gemaakte afspraak voor Beurt + APK vriendelijke monteurs, goed advies over wel/niet vervangen van de banden

Goede afspraken nakomen

Goed gemaakt,de afspraak helemaal nagekomen,en dan ook nog gepoetst afgeleverd,helemaal top

Netjes en duidelijk.

Apk en reparatie netjes gegaan. Zorg voor de auto en duidelijke communicatie. Heel fijn.

Dikke tevreden

Super goeie garage

Uitstekende service

Prima service, en duidelijke uitleg.

redelijk goede informatie. Goede behandeling

Ben tevreden. De info over klaarstaan, na onderhoud/apk-keuring mag wat strakker.

Prima, helemaal tevreden

Prima service, niks op aan te merken.