Geweldige service!

Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen. Heb mijn uitlaat laten checken omdat ik wat vreemd geluid hoorde. Echter bleek naar controle niks aan de hand te zijn. Verder zijn mijn banden winter naar zomer gewisseld, terwijl ik van een bak koffie genoot. Proactief al doorgegeven dat ik rekening moet houden voor de winter dat er 2 nieuwe moeten komen. Fijn want zo kan ik de centjes alvast opzij leggen. Dat doen ze bij een “dure” garage niet. Bovendien niet eens de hoofdprijs betaald. Ik zou 10 sterren geven als dat mogelijk was!

kwaliteit en service perfect, zoals altijd

Het verschuiven van de planning voor een onderhoudsbeurt en APK verliep probleemloos.

Netjes volgens afspraak

Trekhaak netjes volgens afspraak gemonteerd

Prima communicatie

Het bedrijf ziet er keurig uit wat vertrouwen geeft. Daarnaast word je gebeld voordat ze reparaties/werkzaamheden gaan uitvoeren.

Uitmuntend goed

Klant vriendelijke en kundig

Snelle en goede service

Een afspraak was snel gemaakt en de werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Goede berichtgeving ook rondom het ophalen van de auto. Absoluut een garage waar je je auto met een gerust hart kunt achterlaten.

Prima service zoals altijd

Netjes, vakkundig, op tijd

Service als altijd goed.

Een beetje geschrokken van de kosten

Vriendelijk, kundig, klantgericht

Zie boven

Prima service!

Prima service weer!

Klantvriendelijk

Positief

Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg

Goede uitleg wat ze gaan doen aan/met de auto en wat het gaat kosten. Verder een goede service, en vriendelijke ontvangst

Zeer goed en vriendelijk geholpen.

Auto gebracht voor APK, kon blijven wachten, snel, goede service en zeer vriendelijk.

Prima service. Doen wat ze zeggen. Eerlijke prijsopgave vooraf

Top!!

Zeer vriendelijk, behulpzaam en kundig!!

Blij met de nieuwe trekhaak

Klantvriendelijk. Goede uitleg hoe de trekhaak werkt.

Gewoon, netjes snel en precies volgens afspraak

Fijne goede garage. Doen precies wat ze beloven en alles in overleg

super vriendelijk en goed geholpen.

Trekhaak laten plaatsen en een goed advies gekregen . De afspraken zijn super nagekomen. Vriendelijk personeel.

Uitermate vriendelijk en behulpzaam

Ik was al getipt over de klantgerichtheid en vriendelijkheid van dit van origine familiebedrijf en vanaf t eerste telefonische contact kon ik dit al bevestigen. Tm de oplossing van de reparatie heb ik dit ook zo ervaren.

Vriendelijk en goed geholpen

Makkelijk om een afspraak op korte termijn te maken, erg vriendelijk personeel en snelle uitvoering van de bandenwissel. Top garage.

Uitstekende service

Tot op heden ben ik altijd correct en snel geholpen.

Snel en vriendelijk

De werkzaamheden worden altijd correct en betrouwbaar uitgevoerd. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam ben het oplossing van vragen.

Behulpzaam en vriendelijk en goede service

Ik was kennelijk over een schroef heen gereden en die stak dus vrolijk in mijn achterband... Met hulp van een lieve buurman het reservewiel erop gezet en toen naar deze garage gereden. Ik was hier nog geen klant, maar ze waren gelukkig zo aardig om me even tussendoor te helpen en de "gewonde" band te checken. Die was gelukkig niet lek, en kon er meteen weer op. En niets in rekening gebracht! Superfijn, heel vriendelijke medewerkers, en goeie koffie. ;-) Ik heb meteen besloten dat dit mijn nieuwe garage wordt nu ik pas ben verhuisd naar deze regio. Heel blij mee! :-)

Vriendelijk en correct geholpen volgens afspraak

Best beoordeeld uit 3 leden

- Olie&zo Bossche Banden Service | 9.7