Prima, ik heb veel vertrouwen in jullie deskundigheid
Echte deskundigheid, een hoogwaardig serviceniveau en kwaliteit die je voelt.
Vriendelijke mensen..uitstekende service en hulpvaardig.
Dik tevreden
Ik Mila (10) jaar, werd super goed geholpen. Eerst ging Barry alles opmeten, en daarna liet hij alle keuzes zien van de brillen. Ik heb een hele mooie bril uitgezocht en ben er heel blij mee!
Prima geholpen
Een fijne winkel vriendelijk en deskundig personeel. Zij zullen niet altijd de goedkoopste zijn maar de service en kwaliteit is altijd uitstekend. Kortom al jaren klant en nooit de behoefte gehad ergens anders te kijken.
Fijne warme mensen en volle aandacht
Ik heb van Slooten opticiens ervaren als zeer vakkundig, plezierig en servicegericht. Resultaat: heel tevreden met mijn nieuwe lenzen.
Fijn dat je een afspraak kunt maken Aandacht en vriendelijke benadering Goeie uitleg en goeie ervaringen mbt de serviceverlening. Lekker kopje koffie Fijn ook dat er een toilet aanwezig is
Voortreffelijk qua klantgerichtheid. Deskundig en volledig qua service.
Professioneel, service en betrouwbaar. Heel goed geholpen. Kunnen andere optieken van leren.
Van sloten vind ik een geweldige opticien. Ze zijn super vriendelijk en staan altijd klaar om je te helpen! De winkel ziet er heel netjes en verzorgd uit.
Het was zo bijzonder om eindelijk het gevoel te hebben dat ik écht begrepen werd. Na jaren van twijfels en talloze vragen over mijn aandoening en de gevolgen daarvan, kreeg ik eindelijk duidelijke uitleg. Dat gaf enorm veel rust. Het voelde als een ontlading: ik ben dus niet gek. Mijn beperkingen werden serieus genomen en er werd echt naar me geluisterd. Ik ging naar huis met een gevoel van erkenning, heldere informatie en een oplossing die veel beter bij mij past dan wat mij de afgelopen jaren is geadviseerd, namelijk uitsluitend harde scleralenzen.
Joana toont oprechte interesse in je vraag en denkt mee in oplossingen. Ze is eerlijk over prijs-kwaliteit verhouding. Prettige locatie. Ook mijn zoontje voelde zich op zijn gemak.
Zeer vriendelijke en deskundige medewerker, alles word netjes uitlegt en niks is teveel. Denken goed mee en altijd eerlijk. Ik beveel het zeker aan iedereen aan
Dit was een heel fijne ervaring.
de benadering was vriendelijk. er was duidelijk aandacht voor je probleem. Ook de service was heel goed.
Dit consult was de lange reis naar Zoetermeer meer dan waard! Na al 6 maanden geen goed zicht te bereiken met reguliere sclera lenzen via een andere aanbieder, liet keratoconus centrum Nederland mij de wereld weer scherp zien! Ik werd er emotioneel van. Veel dank daarvoor.
Prima!
Neemt de tijd voor goede uitleg en meting. Goed advies bij bril keuze. Goede afhandeling bij ophalen van de bril.
Een heel fijne zaak met veel keuze en deskundige personeel.
Onze zoon met een beperking werd super geholpen...rustig en duidelijk!
Wordt goed geholpen,
- Teeling Optiek Contactlenzen | 9.9