Fantastische service! Ik kwam voor een nieuwe leesbril en ben ontzettend goed geholpen. Ze namen de tijd voor een oogmeting en gaven deskundig advies. Tot mijn verrassing waren de glazen op voorraad, waardoor ik met een klein half uur wachten met mijn nieuwe bril buiten stond. Vriendelijk personeel, snelle service en een fijne ervaring. Zeker een aanrader!
Ik vond het jammer dat er weinig keuze is in de glazen. Een goedkoper aanbod is niet gedaan. Ik vond het erg duur. Er was wel veel deskundigheid.
Vriendelijke, attente en professionele medewerkers. Mooie monturen.
Mijn moeder op leeftijd met zeer weinig geduld is door Marinus in het verzorgingshuis geholpen. Hij had werkelijk alle spullen bij zich om mijn moeder goed te kunnen helpen. Dit is een absolute aanrader wanneer het lastig is om naar een opticien te gaan.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Goed om te horen dat ik uw moeder naar tevredenheid heb kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Marinus Dontje
Ik kom al heel wat jaartjes en er wordt altijd met mij meegedacht: welke glazen, welk montuur, kleur ... Ze stellen vragen en luisteren goed naar je wensen. Een superfijne zaak met zeer goede service.
Serengeti Lupton zonnebril besteld. Geleverd in kartonnen doosje zonder etui/brillenkoker. Telefonisch contact opgenomen met Werkman. Volgens Werkman wordt alleen het zakje/poetsdoekje meegeleverd. Dit bij Team Serengeti gemeld en te horen gekregen dat de zonnebril inclusief koker hoort te zijn. Als service heeft Team Serengeti mij de brillenkoker toegestuurd. Fijne bril, maar lever je producten compleet aub.
Had een uitdagende after-sales vraag. Zeer netjes afgehandeld, indrukwekkend!
Zoals altijd geweldig geholpen met de oogmeting en een nieuwe bril. Ook mijn ogen nagekeken op eventuele staar en maculadegeneratie. Gelukkig alles in orde. Binnen een week had ik mijn nieuwe bril, terwijl Paul zei dat het ongeveer 2 weken zou duren. Grandioze service weer. Dank jullie wel.
Overzichtelijke website en dito bestelmodus. Snelle levering met aangetekende post hetgeen vertrouwen wekt
Een ervaring zoals je het graag wilt
Ook deze keer weer ben ik heel goed geholpen door de mensen van Schuytgraaf Optiek. De oogmeting was kundig en ook de hulp bij het uitzoeken van het juiste montuur heb ik als heel prettig ervaren. Zonder enige dwang op een mooie bril uitgekomen waar ik nu heel blij mee ben.
Werden fijn ontvangen en onze dochter werd goed geholpen met haar 1ste bril. Ze is er erg blij mee
fijne ervaring
Hele goede ervaring. Goed geholpen door vriendelijk en vakkundige medewerkers.
Supervriendelijke en behulpzame medewerkers! Ze nemen echt de tijd voor je en geven eerlijk en deskundig advies. De kwaliteit is top en ik ben ontzettend blij met de bril die ik voor mijn dochter heb gekocht. Na elk bezoek ga ik met een goed gevoel naar huis. Echt een aanrader. Toppers!
Ik ben meer dan tevreden met You & EYE
Een oogmeting was naar mijn eigen mening wel weer nodig. nu met mijn nieuwe glazen en montuur, voelt het een stuk beter en ook mijn werk doe ik weer met plezier.
Fijne mensen die er werken. Eerlijk en duidelijk advies. Mooie collectie brillen.
Vriendelijk en kundig personeel. Ze nemen de tijd voor je.
Bij Paul Luyf Optiek word je altijd goed geholpen: deskundige oogmeting, het uitzoeken van een nieuw montuur en het afstellen van de bril. Daarnaast is iedereen heel betrokken en aardig en wordt er echt de tijd genomen om een passende bril en glazen aan te meten.
Fijne en prettige service.
Snel en vakkundig geholpen. Je ziet het verschil!
Ik ben al ruim 40 jaar klant bij deze winkel en zijn voorganger en ben dit van plan nog in lengte van jaren te blijven. Het personeel is heel klantvriendelijk en altijd bereid om de gevraagde inlichting te verstrekken, Zeer behulpzaam en meedenkend.
Zeer deskundig & professioneel geholpen, en uitermate klantvriendelijk. Aanrader!