De rust die er vanuit straalt als je geholpen wordt, ze nemen alle tijd en geduld voor je. Allemaal even vriendelijk personeel.
Zowel het oordoppen aanmeten als bril aangelegenheden worden in deze zaak zeer serieus genomen. Dat is voor mij uiterste noodzaak ivm overgevoeligheid voor gehoor en een steeds wisselend zicht. Ik voel me hier gehoord en gezien en ja letterlijk en figuurlijk :) mvg Danielle Cornelissen
Kundig en zoeken naar de beste mogelijkheden
Onlangs een nieuwe bril gekocht bij de Visser Optiek. Helaas kreeg ik kort daarna last van dubbelzien waardoor ik nieuwe glazen nodig had, nu met een prisma en die zijn behoorlijk prijzig. Isabelle gaf mij 25 % korting op het bedrag. Wat een mooi gebaar !!!
Ik zie weer helemaal oke.
Naast de prettige en vakkundige hulp in de winkel is het assortiment breed.
Goed geholpen
Ik heb alleen maar goede ervaring met mijn aankoop en de manier waarop ik geholpen ben.
Vriendelijke ontvangst. Aandacht . Goede uitleg. Op afspraak dan hoef je niet lang te wachten.
Goed advies gekregen en goed geholpen.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u goed advies heeft gekregen en dat ik u naar tevredenheid heb kunnen helpen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan sta ik graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Marinus
Ik merk dat ik nog vaak naar gewone leesbril grijp! Ik ben wat verward soms door de 2 mogelijkheden van de bril. Maar ik moet er eens werk van maken en wat discipline aan de dag leggen. Het is nog geen deel van mijn dagelijks leven. Groetjes Hilde
Service staat voorop, er wordt altijd uitgebreid de tijd voor je genomen, hoe groot of klein je vraag ook is.
Deskundig personeel. Neemt de tijd om de klanten goed te helpen. Complimenten!
Herhaald goede service , vaste klant
Mijn moeder is super blij met haar nieuwe bril. Super geduldig, vakkundig en je hoeft de deur niet uit.
Wat fijn om te horen dat uw moeder zo blij is met haar bril! Mocht ik nog iets voor haar kunnen betekenen, hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Marinus
Er wordt goed naar de klant geluisterd
Vriendelijke man Ruim assortiment Netjes qua prijs Neemt de tijd Zeker een aanrader
Bedankt voor de vriendelijke woorden! Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen en mensen op hun gemak te stellen. Fijn om te horen dat het zo goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Marinus
Iedereen van het personeel neemt de tijd om je goed te helpen. Iedereen blijft vriendelijk heb je vragen dan krijg je goede uitleg.
Warm ontvangst, eerlijk advies
Zeer tevreden met mijn nieuwe bril.
Niet normaal hoe goed ik behandelt ben. Ik heb vele opticiens gezien in de wereld, maar deze slaat echt alles.. NIET-NOR-MAAL
Ze hebben een mooie collectie aan merken. De klantbeleving is goed, het is allemaal heel informeel en gezellig. Uiteraard hebben ze ook nog verstand van zaken. Krijg altijd een beetje het familiegevoel als ik bij Briljant ben. Daarnaast zijn het ondernemers die nog echt ondernemen; altijd nog aan het ontwikkelen en op zoek naar nieuwe kansen. Leuk!
Kom al jaren bij van gijzen. Altijd vriendelijke personeel en uitstekende service. Mooie nieuwe winkel met uitgebreide collectie aan brillen.
Ik voel me goed geadviseerd, of het nu gaat om het uitproberen van contactlenzen of de keuze voor een nieuwe bril. Er wordt duidelijk veel moeite gedaan.
De testen en onderzoeken zijn uitgebreid en zorgde voor een nauwkeurige meeting. Na een zeer goed advies ben ik geslaagd voor een prachtige bril en ben ik sinds een half jaar eindelijk hoofspijn vrij! De levering van de bril was ook sneller dan verwacht.
- Teeling Optiek Contactlenzen | 10
- Eijsermans Optiek & Optometrie | 10