alles goed geregeld en gedaan

Alles besproken, uitvoering prima en op tijd gebeld

Mijn ervaring is goed. Alleen had ik graag wat uitleg over het brandstof onderhoud gehad.

Wat ik al noemde. Brandstof onderhoud. UitlegDaarna 1xvol tanken, daarna 1x half vol tanken.

Snelle service

Melding over bandenspanning en problemen verlichting snel verholpen zonder afspraak

top

Schroef in mijn band werd gelijk geholpen top services !

Heel vriendelijk en betrouwbaar bedrijf

Geweldig dat ik mijn belgische auto ook in den bosch voor de terugroepactie kon brengen. Als er problemen zijn die onder de garantie vallen zou dat dan ook in den bosch kunnen?

Goed onderhoud, drukte

Onderhoud altijd goed. De laatste tijd is het erg druk bij Nefkens Den Bosch, waardoor het moeilijk is om een afspraak te maken.

Zoals altijd, snelle en goede service!

Auto werd op tijd netjes weer teruggebracht

Aardige mensen maar het gaat heel consequent verkeerd

3e bezoek. Eerste twee keer gevraagd mijn banden op 2,8 atmosfeer te zetten, 2x niet gedaan. De 3e keer toch maar weer geprobeerd en nu hebben ze de vorige keren geprobeerd te compenseren: 3,1 erin in plaats van 2.8. Dit zijn echt basics die ze keer op keer niet goed krijgen, dus zoals in de titel: aardige mensen....maar als ik deze garage kan vermijden dan doe ik dat.

Prima geregeld

Netjes en vlot afgewerkt, prima geregeld.

Goede service en duidelijke communicatie!

Ik kwam voor een "simpele" beurt maar er bleek nogal wat te moeten gebeuren aan updates voor de elektrische auto. Ik werd erg goed op de hoogte gehouden en kreeg meerdere malen een update. Heel erg fijn. Uiteindelijk mijn auto weer helemaal in orde opgehaald.

KLASSE!

Mijn vroegere Peugeot-garage in Nuenen was ineens gestopt waardoor mijn onderhoudsbeurt met APK-keuring niet door kon gaan. Bij Nefkens kon men in eerste instantie op hele korte termijn de beurt mat APK inplannen. Gelukkig wel alleen de APK-keuring. De onderhoudsbeurt zou dan 2 weken later plaats vinden. Ik kwam dus voor de eerste keer bij Nefkens. Vriendelijke ontvangst en na de uitgevoerde APK-keuring kreeg ik een telefoontje dat ze toch eventueel de onderhoudsbeurt tegelijk konden uitvoeren. Klasse!

Super tevreden.

Ondanks de staking kon ik toch terecht. Daar was ik super blij mee ivm APK. Zeer vriendelijk. Goede uitleg

Niet aan de opdracht gehouden

Duidelijk aangeven wat gedaan moet worden, en we kunnen wederom er voor terugkomen. Op terugbel verzoeken word niet gereageerd. Waardoor een auto al een paar dagen stil staat. Service is heel snel achteruit gegaan. Ik overweeg met alle voertuigen naar een andere garage uit te wijken.

Prima service, duidelijke uitleg en goede koffie. Wel prijzig.

Goed en vlot geholpen. Duidelijke uitleg werkzaamheden met prijsopgave. Grote onderhoudsbeurt (gepland) en vervanging kapotte radiateur (niet gepland, aparte afspraak) waren wel erg prijzig. Schijnt met Alfa-configuratie te maken hebben (lastig voor monteurs). Prettig dat er een leenfiets mogelijk was (uiteindelijk niet gebruikt). Fijn dat ik tijdens wachten op onderhoudsbeurt een aparte vrije ruimte mocht gebruiken om te kunnen werken. Met prima koffie bij de hand is de locatie aan de Pietersbergweg zeker aan te raden. Tip om wel van tevoren even een offerte op te vragen van de uit te voeren werkzaamheden zodat je wat minder ''schrikt''.

goed en vlug geholpen

nvt

ben na tevredenheid geholpen.

Snel en goed

Veel sneller klaar dan ik verwachte

Prima, goeie adviezen, terwijl het druk was, werd toch de tijd voor mijn verhaal genomen

Zeer attent

Alles naar wens.

Super service! Dikke 10! Alles volledig naar wens.

Prima service zoals ik eigenlijk verwacht als trouwe klant.

De overgang naar Nefkens heeft wat mij betreft erg positief uitgepakt.

Prima naar mijn zin

Alleen jammer dat ik zelfs voor een leenfiets 5 euro moest betalen.

prima geholpen

vriendelijk personeel, begripvol, goed advies

Fijne ontvangst in Nijkerk

Mooie garage, duidelijk en fijn ontvangst met koffie.

verschrikelijk

Ik had probleem met de speaker. Na anderhalve uur wachten kreeg ik van Nefkens te horen dat ik inderdaad problememen met de speaker had. Mijn probleem was niet opgelost en tot mijn grote ergenis kreeg ik een rekening van bijna €40 . Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Nefkens verdient een koude douch. Erg is dat!!!!!

Best beoordeeld uit 16 leden

- Nefkens Nijkerk | 9.5