Beste auto garage in de regio

Goede service, vakbekwaam deskundig en vriendelijk. Een aanrader op het gebied van auto's. Of je nu een occasion zoekt of een APK wilt doen, je wordt hier goed geholpen!

Sorry julie zijn samen met alle zogenaamde dealer echt extreem veel te duur.

Service was op zich prima met een netjes gewassen auto. Dus tot zover echt niks aan de hand. Maar bij de vraag of er gekeken kon worden naar een probleem met mijn parkeersensoren ging het echt mis. Er werd een rekening gepresenteerd voor het uitlezen (niet afgesproken) en daarbij zou de reparatie belachelijk (+€300) veel gaan kosten. Is absoluut niet naar verhouding. Uitlezen van €110,- heb ik ook netjes betaald omdat ik geen gezeur wilde. Ik ga normaal nooit (+30 jaar) naar de garage omdat ik zelf over technisch ruim voldoende kennis beschik gelukkig. Als zodanig begrijp ik ook het verdienmodel echt wel maar dit loopt de spuigaten toch echt uit. De reparatie met originele sensor kostte mij uiteindelijk met minder dan €30,-. Arbeidstijd om hem te wisselen was met uit- en inbouwen 10 minuten. Ik hoop dat u mij ook begrijpt. Met mij zijn er steeds veel meer mensen die zien en dat dit toch veel te ver gaat. Als bijvoorbeeld de leasemarkt instort (en dit gaat toch echt op afzienbare tijd gebeuren) dan zal er veel moeten veranderen in het verdienmodel. De chinezen nu nog even buiten beschouwing gelaten.

Goed geholpen

Vriendelijk personeel

Tevreden

Vertrouwd goed zoals altijd, en conform afspraken

Vertrouwd goed zoals altijd, en conform afspraken

Goed, wat lange wachttijd.

Keurige bediening door medewerker aan de balie.

Ontvangst en werkzaamheden volgens afspraak.

Zoals altijd zeer tevreden, netjes verzorgt. Dit keer voldoende parkeerplaatsen.

prima.

nix op aan te merken. Vriendelijk, gastvrij

Loopt weer als een tierelier

Is weer zo goed als nieuw

Zeer goede begeleiding bij APK keuring en beurt

Ik werd tijdens de dag goed op de hoogte gehouden over de werkzaamheden Elektrische fiets stond klaar.

Goed geholpen

Duidelijke uitleg

Geweldige service

Geweldige service zowel van de werkplaats alweer van de receptie.

Goede en gerichte service

Goede en gerichte service

Vriendelijk en correct.

Pleasant

I went for a regular maintenance of my car for the first time here. They took my car on time. Delivered the car within 1.5 hours. No extra cost. I am quite happy with the service they provided.

Goed geholpen!

Fijne ontvangst en spoedig geholpen. Auto op tijd klaar en netjes gewassen! Tevreden klant

Zekkerheid van volledig controle

Zekker dat mijn auto is volledig gechecked volgens afspraak

Snelle service

Vriendelijk personeel en snelle service. Bij andere peugout garages had ik het gevoel dat zij mij liever kwijt als rijk waren.

Prima service !

Prima service!

Snel geholpen

Snel geholpen

Flexibel

Makkelijke afspraak, staan paraat als ik aankom.

Zeer tevreden! Bericht dat de auto weer klaar stond.

Top Garage!

Lease-auto na onderhoudsbeurt netjes gewassen afgeleverd. Heel tevreden!!

Fijn en snel geregeld.

klantvriendelijkheid en oplossingsgericht, Telefonisch contract gehad, langs garage gegaan, kop koffie gedaan en kort daarna was auto weer gereed.

Zeer klantvriendelijk!

Perfecte service en je wordt netjes behandeld. Goede informatie wat ze gaan doen en wat het gaat kosten. Houden zich keurig aan de afspraken.

Van Linschotenstraat 1

5554 PM Valkenswaard