Fantastisch bij gestaan in een voor ons moeilijke periode

In een voor ons moeilijke periode werden wij fantastisch bijgestaan door Monuta Jacqueline Rijnders uit Arnhem. De uitvaart, en alle bijkomende “zorgen”, van onze moeder was zeer naar onze tevredenheid verzorgd.

Ervaring is goed

Er word meegedacht wanneer het warm is buiten dan schenken ze fris ipv koffie of Thee.

Fijne begleiding van Monuta.

Zeer tevreden over Bas de Esch, prima contact. Een extra waardering voor Marieke als uitvaartleider en Gerda Preusting als woorddienstbegleider. Problemen die er opdoken werden snel en adequaat door hun opgelost. Alles is dus helemaal naar wens verlopen.

Zeer goede ervaring!

Maureen heeft de uitvaart van mijn man/onze vader begeleid. Wij hebben zeer goede ervaringen met haar. Omdat mijn man/onze vader al geruime tijd ziek was, hebben we al maanden voor het overlijden contact gehad met Maureen. Daarin legde zij alles heel duidelijk uit en hebben we al belangrijke keuzes gemaakt. Het contact met Maureen voelde gelijk goed. Na het overlijden heeft Maureen ons zeer goed begeleid bij alles. De keuzes, die we vooraf hadden gemaakt, wist ze nog precies, waardoor wij voor dat gedeelte 'ontzorgd' werden. Maureen was altijd bereikbaar en geen vraag was te veel. Ook na de uitvaart heeft Maureen nog een aantal keer contact met ons opgenomen. Dit was fijn. Wij raden Maureen dan ook zeer zeker aan!

Flexibel en speelt goed in op wensen

Onze bescheiden wensen zijn geheel naar tevredenheid ingevuld. Wij hadden geen behoefte aan een gesprek bij ons thuis of op kantoor. Alle wensen die we telefonisch hadden afgestemd zijn gehonoreerd en goed uitgevoerd.

Fijn contact met de Uitvaartverzorger.

Alles is door de Uitvaartverzorger naar onze wensen in tevredenheid uitgevoerd.

Heel erg tevreden

Als je vol zit met verdriet is het heel erg fijn dat je aan niks meer hoeft te denken

Professionele begeleiding

We kijken tevreden terug op de gehele uitvaart

Hele mooie dierbare dag

Wat een mooie locatie voor een crematie, en wat word je daar vriendelijk behandeld

Super top

Heel respectvol .netjes en medelevend Heel tevreden Isabelle heeft het top gedaan Petje af voor deze vrouw

Ik heb de medewerkers van Monuta als betrokken, prettig en duidelijk ervaren.rvaren

De medewerkers hadden een professionele, vriendelijke en betrokken houding. Alle stappen in het proces werden duidelijk gecommuniceerd, er werd bovendien duidelijk gemaakt wat er van mij verwacht werd. Prettige communicatie en uitstekende bereikbaarheid.

alles was perfect

alles is zo goed doorgesproken met de uitvaartverzorger alles ging zoals met Jeroen ,t Hart besproken was

super

de uitvaart verzorgr arnoud redder is echt meegaant en heel duidelijk en mededelevend alle credits voor hem, hem heel erg veel aan hem gehad

Prima dienstverlening.

Warme betrokkenheid. Niet oordelen over onderlinge verhoudingen, maar de samen op respectvolle wijze tot de laatste wenden overledene volgen.

Heel goed

De uitvaartverzorger was bekwaam ,rustig stelde je op je gemak zorgzaam had interesse in je vragen heeft de uitvaart fantastisch geregeld iedereen was het er over eens

We hebben een tevreden gevoel over het afscheid

Prima vetloop

Respect en waardering

Lieve Ellen, Ik wil je, ook namens mijn dochters, nog persoonlijk bedanken voor alles wat je hebt gedaan om een mooi afscheid van mijn vrouw mogelijk te maken. Ik weet dat dit je beroep is maar ik wil wel mijn respect en waardering uitspreken aangaande de wijze waarop je ons met de nodige adviezen en aanpak van dit lastige proces hebt begeleid. Jij hebt voor ons, mijn meiden, dierbare vrienden en familie, bijgedragen aan een prachtig afscheid van mijn geweldige maatje en liefde van mijn leven. Ik was persoonlijk ook zeer onder de indruk van jouw welkomstwoord en de wijze waarop je G. beschreef ook al heb je haar nooit levend ontmoet. Jouw daadkracht en duidelijke aanpak hebben mij zeer geholpen ook al heb ik veel niet bewust meegekregen. Hiervoor mijn dank. Met een lieve groet Ab

Oprechte interesse

Toen ik Tijn midden in de nacht belde dat mijn man Marc was overleden heeft hij zich van toen af aan ingezet om alles naar onze ideeën te kunnen realiseren. Het begon al dat ik Marc, die thuis gestorven is, ook hier mocht verzorgen voor hij wegging. Dat heeft me een erg goed gevoel gegeven om dat nog thuis voor hem te kunnen doen. Hiervoor ook complimenten voor de 2 dames die Marc kwamen halen. Zij waren erg prettig zodat dat ook een goed gevoel gaf toen ze hem meenamen. Erg respectvol. Tijn heeft me al die dagen bijgestaan, meegedacht en belangstelling gegeven aan de details die ik wilde en die gerealiseerd heeft zodat ik op een goed afscheid terug kan kijken. De nazorg is ook uitstekend. Het is pas een paar weken geleden maar het is erg prettig om te weten dat ik met vragen nog bij hem terecht kan. Tijn, heel erg bedankt voor alles wat je voor Marc en mij hebt gedaan. Ik waardeer het zeer. Groetjes Dorine

Liefdevolle begeleiding vòòr, tijdens en na de uitvaart van onze Ma.

Tijdens de laatste dagen van ons moeders leven hebben wij Isabelle leren kennen als een liefdevolle vakvrouw met passie. Na moeders overlijden heeft zij op een professionele wijze alle 6 de kinderen begeleid en bijgestaan om van de uitvaart toch een mooie dag te maken, daarin is ze geslaagd. Haar positieve inbreng was voor onze familie onmisbaar. Haar geduld al evenzo. Namens alle kinderen bedanken wij Isabelle en wensen wij haar een mooie toekomst.

de mens staat centraal

bij monuta staat medemenselijkheid centraal in deze droevige tijd.

Super!

Onze ervaring met Monuta was over het algemeen heel positief, maar er was één aspect waar we iets anders van hadden verwacht. Het moment waarop we het as van onze vader en opa kwamen ophalen, voelde helaas wat onpersoonlijk. Het zou fijn zijn geweest als er een gastvrouw aanwezig was geweest, misschien met een kopje koffie en wat uitleg over de mogelijkheden die we hadden met het as. Dit had kunnen helpen om het afscheid iets minder koud te laten voelen, vooral omdat dit toch het laatste stukje was van iemand die ons heel dierbaar was. Desondanks hebben we de algehele uitvaart en de zorg hiervoor uitstekend ervaren.

Monuta heeft ons afscheidnemen makkelijker gemaakt.

Vanaf het eerste moment was er een goed contact met onze uitvaart verzorger. Ze was vriendelijk, meelevend en heeft voor ons belangrijke adviezen gegeven. de familiekamer was een fijne plaats waar we dagelijks even met z'n allen bij elkaar konden zijn om afscheid te nemen. De uitvaartlocatie was dicht bij de familiekamer waar we gezamenlijk de kist gesloten hebben. Deze uitvaart zal ons bij blijven. we zijn ook erg dankbaar voor de nazorg, zowel via de internetmodule als door persoonlijk contact met de uitvaartverzorger.

Fijne uitvaartverzorger met oog voor detail

Pien is iemand die alles helemaal van je overneemt. Alles was goed geregeld, op tijd en naar wens van overledene en nabestaanden. Zorg en respect voor allen. Luisterend oor en een absolute steun!

Een goede maar ook persoonlijke uitvaartverzorger is onontbeerlijk!

Marian Joustra is persoonlijk, meelevend en invoelend, denkt goed mee met oog voor individuele wensen, is helder over de kosten en goed in de logistiek. Marian was voor ons de perfecte uitvaartverzorgster op de juiste plek.

Helemaal goed

Mijn ervaring met Jade Schuurman was helemaal perfect.

Best beoordeeld uit 102

- Monuta Lindeman Kerkrade | 9.5

- Monuta regio Leiden | 9.5

- Monuta Adrienne Klein Vlissingen, Middelburg en Veere | 9.2

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.