Zeer fijn geholpen in deze zware tijd voor mij

Alles naar mijn wensen ingevuld.

Heel fijn geholpen en bijgestaan

Voor de tweede keer in 2 jaar geholpen en bijgestaan door Danielle. Heel lief meelevend was zij van begin tot eind. Zij denkt mee en komt met praktische oplossingen. Wij zijn zeer dankbaar met hoe alles is gegaan.

Zeer goed geholpen

alles heel goed geregeld met oog voor onze emoties

hele prettige ervaring. Mijn moeder was op een avond overleden en een dag later lag ze al thuis. Heel fijn. Hele fijne verzorging van mijn moeder terwijl ze thuis opgebaard lag, dat ging echt super goed! Verder weas de begeleiding van Ferry erg prettig. Regelde alles heel snel maar wel rekening houdend met onze emoties

uitstekend

uitstekend

Mooi afscheid

Goede begeleiding, duidelijk. Mooie ruimte

Rustige mooie locatie en lieve medewerkers

Alles is bespreekbaar, mensen zijn aardig en betrokken. Catering vonden wij aan de dure kant. Geen goedkope alternatieven

Respectvolle, betrokken en prettige uitvaartmedewerkers.

Eerst overleed mijn broer en een week later mijn moeder. De uitvaartondernemer heeft ons geweldig begeleid en geholpen zodat we voor hun beide een mooi gezamenlijk afscheid konden organiseren. Wat een prettige en respectvolle medewerkers allemaal. In deze zware tijd is het een hele steun dat je kunt vertrouwen op de kennis en kunde van de medewerkers van het uitvaartbedrijf.

Perfectie!!

Zeer vriendelijk, meelevend en zeker ook aanpassend aan onze gevoelens van droefheid maar ook een lach ..het leven vier je maar als je met een gezegend leeftijd mag gaan horen daar ook leuke anekdotes bij.De dood kan ook een verlossing zijn om niet meer te lijden of te vechten na afnemende gezondheid.

Fijn dat aan alles gedacht wordt, zelf heb je niet alles in beeld.

Wij werden op een rustige en prettige manier begeleidt tijdens de uitvaart van mijn vader. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan deze dag.

Alles is met zorg en respect gedaan, dit wens je je geliefde toe. Ook liefdevol naar de familieleden

Fijn geholpen

Gewoon goed

Geweldig O lief Etienne ❤️

Hoop niet zo snel weer jullie nodig te hebben maar als dat zo is willen we weer Monuta en Etienne

Ontzorgen

Ontzettende steun gehad van Richard die het goed aanvoelde hoe ik dingen wilde regelen na het overlijden van mijn moeder

Zeer betrokken medewerkers, goede service en een prachtige locatie

Wij zijn als familie heel tevreden over de dienstverlening van Monuta, en ook de locatie is heel mooi en rustig nabij het centrum van Nijmegen. De medewerkers waren zeer betrokken en deskundig, en het afscheid was daarom zeer persoonlijk.

Warm liefdevol en persoonlijk

Wij zijn geholpen door Carola voor het afscheid van onze moeder. Wat een warm en fijn persoon. Ze heeft ons veel werk uit handen genomen zodat wij in alle rust naar het afscheid konden toeleven. Ook heeft ze goed naar ons geluisterd en werd de dienst kaarten en bloemen echt zoals mama hetnhad gewild. We kijken er met een warm gevoel op terug Judith en miranda

Alles naar wens verzorgd.

Mooie plechtige afscheid in dank ondervonden.

Fijne begeleiding, zorgen uit handen genomen

De begeleiding was heel fijn. Er werd duidelijk uitgelegd wat de vervolgstappen zijn en wat er verwacht werd. Monuta nam veel zorgen uit handen.

alles naar wens

alles werd goed doorgesproken, wensen werden ook nog opgezocht

Professioneel maar persoonlijk

Tijdens de moeilijke tijd na het overlijden van een geliefde was de ondersteuning via Monuta uitstekend. De folder met alle gegevens en ook lijsten waardoor men aan belangrijke dingen herinnert wordt was uitstekend.

zeer prettige goede persoonlijke begeleiding

Wij zijn na het overlijden van onze tante begeleid door Tijn Poelman. Vanaf het eerste moment voelde het goed. Tijn is goed in zijn vak. Hij weet precies wat er moet gebeuren en het is prettig dat hij gedurende het hele proces de totale regie hield en overal tijdig aan dacht. Daarnaast is Tijn een zeer prettig persoon. Hij is rustig en empathisch en voelde goed aan wat we als familie in de verschillende fases nodig hadden. Hij begreep veel met een half woord en hij dacht goed en afgestemd met ons mee. Het is heel fijn om te weten dat je in zo'n periode altijd op deskundig advies kunt rekenen. Ook na de uitvaart hebben we niet het gevoel dat we 'los gelaten worden', want ook voor de nazorg kunnen we bij Tijn terecht.

Fantastisch begeleiding en meedenken

Alles was tot in de puntjes geregeld en hebben alleen dingen besproken en is volledig naar onze wensen uitgevoerd.

Wij zijn heel tevreden. Vanaf het eerste contact met Petra en daarna met Stephan wist ik dat het allemaal goed geregeld zou worden. We hebben vooraf duidelijke informatie gekregen zodat we voor het gesprek met Stephan al alle keuzes hebben kunnen maken. Tosca Goorden heeft een heel mooi verhaal gemaakt van alles wat wij hebben verteld over het leven van mij vader waardoor het een hele mooie en persoonlijke dienst is geworden. Wij kijken er met een fijn gevoel op terug en zijn dankbaar voor de goede zorgen en respectvolle manier van werken.

Helemaal volgens verwachting in een woord top

Wij kijken er met genoegen op terug. Het was klein en intiem, zo werd een trieste dag, toch een dag met fijne momenten.

Best beoordeeld uit 96 leden

- Monuta Magis | 9.7

- Monuta Amsterdam | 9.6

- Monuta regio Leiden | 9.6

- Monuta Tilburg | 9.6

- Crematorium en begraafplaats Schifferheide | 9.5

- Crematorium Heidehof | 9

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.