Geen zorgen, geen problemen, een mooi uitvaart

Vooraf was alles goed besproken en doorgenomen. Alles was perfect geregeld waardoor wij geen problemen of vragen op de dag van uitvaart kregen.

Fijn en goed geregeld.

Betrokken en empatische begeleiding, ook zakelijk goed uitgelegd.

Alles goed geregeld.

Alles goed geregeld, al onze wensen waren goed ingevuld.

Respectvolle goede begeleiding

Er wordt goed geluisterd naar de wensen en de begeleiding is heel prettig en respectvol. De entourage van het uitvaartcentrum is goed en prettig waarbij alles mogelijk is wanneer het om de wijze gaat waarop je de uitvaart uitgevoerd wil hebben.

Als oud medewerkster geheel naar verwachting

Kijken terug op een mooie dienst en afscheid

Meedenkend, ontzorgend en persoonlijk

Ik heb Monuta ervaren als uitstekende uitvaartverzorger, met name door de fijne samenwerking met Erika Dijksterhuis. Alles tot in de puntjes verzorgd, zeer fijne betrokkenheid. Deze ervaring hadden 6 jaar geleden ook met Erika. Bedankt daarvoor!

Goed en waardig geregeld

Prima geregeld

Aan bevolen

Goed ontvangen door monuta. Mijn dank van mij en mijn kinderen

Zeer persoonlijk en professioneel!

Bedankt voor alles Freddie! Het was geweldig om samen met jou de uitvaart van onze moeder uit te voeren. Familie Stuiver

Perfect geregeld

Het was een prachtige uitvaart,precies zoals mijn man het gewild zou hebben . Bas en Antionette die ons begleiden was niets te veel en heel meedenkend van wat wij wilden . Het kon niet beter, nogmaals mijn hartelijke dank .

Mooi afscheid kunnen nemen

In oktober is mijn opa overleden en daarbij zijn wij als gezin enorm geholpen door Ferry. Vanaf het eerste moment tot de laatste groet hebben wij veel steun en hulp gehad van Ferry. Hij heeft ons met alles geholpen bij het regelen en wat uit handen genomen kon worden dat deed hij dan ook, wat voor ons super fijn was. Wij hebben gekozen voor een familiekamer en alles was daar heel goed geregeld en verzorgd. Niets was te gek en overal werd aan gedacht. Hierdoor hebben wij op een heel fijne manier afscheid kunnen nemen. Ik raad iedereen Monuta aan!

John is bekwaam en respectvol.

John heeft ons zeer goed begeleid na het overlijden van mijn vader. Hij heeft de tijd genomen om alles in goede banen te leiden. De dienst in de aula van het crematorium was ook zeer goed geregeld.

Dankbaar

Mijn moeder was overleden en vanaf het eerste contact met Monuta heb ik zoveel steun, begeleiding, tips en een fijne afsluiting mogen ervaren.

Geweldige ervaring op een moeilijk moment

Dankzij John is de uitvaart van mijn moeder een prachtige ervaring geworden, met een lach en een traan. Ik kon altijd terecht met vragen, hij voelde goed aan hoe ik het afscheid van mijn moeder wilde. Hij is respectvol, heel aardig en toegankelijk. Dank John!

Prima geregeld allemaal, zoals wij t wilden. Trouwens samen met de uitvaartondernemer (ook een 9).

Zie hierboven.

Zeer tevreden over de begeleiding van de uitvaart en ook de hulp en meedenken bij het verstrooien van de as.

Warm gevoel

Ontzorging maar toch met een eigen inbreng

Prima begeleiding bij het hele proces

Uitstekend geholpen door Eline Buitink bij alle zaken die er te regelen zijn m.b.t. een uitvaart. Regelmatig overleg en de bereidheid om even iets extra's te doen hebben geleid tot een zeer positieve beleving met Monuta.

Tijn wist een gevoel te creëren, onderdeel te zijn van de familie

Tijn heeft het afscheid begeleid met zorg en respect. Hij heeft samen met ons een waardig afscheid weten te realiseren. Zonder ook maar iets aan te dringen wist hij op de juiste momenten een invulling aan te passen. De goede tips op de juiste momenten. Dankjewel Tijn dat je dit samen met ons hebt gedaan.

Beste keuze voor een mooie uitvaart

Een waardige uitvaart door de professionele medewerkers van Monuta

Alles na wens gegaan

Fijne medewerkers alles naar wens verzorgd

fantastische zorg voor mijn moeder en ons

Mjjn broer omschreef hrt als magisch en dat hebben wij ook zo ervaren.

Zie antwoorden

Hartverwarmend

Door de uitvaartverzorger samen met Thijs is alles gegaan zoals ik dat wilde

Best beoordeeld uit 96 leden

- Monuta Tilburg | 9.6

- Crematorium en begraafplaats Schifferheide | 9.5

- Crematorium Heidehof | 9

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.