Filters

8

Vriendelijk, meelevend, professioneel

Marta is vriendelijk, meelevend en weet waarover ze praat. Ze heeft ons zeer goed door de moeilijke tijd geloodst Door haar ondersteuning hebben we een hele mooie afscheidsdienst gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een praktische instelling gecombineerd met een warme persoonlijkheid.

Martha heeft vanaf het eerste contact moment elke dag voor ons klaar gestaan in de begeleiding naar de dag van de uitvaart. Alles stap voor stap en in alle rust. Dankzij Martha kunnen wij terugkijken op een warm afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
9

Oprecht, geduldig en duidelijk

Ons contact met Martha begon met ups and downs. Dit lag voornamelijk aan ons en het onverwachte overlijden van onze vader. Je zit ineens in zo'n rollercoaster waar je niet in wilt zitten. Martha bleef geduldig, soms wat zakelijk maar vooral duidelijk, dit moest ook wel bij ons. De oprechtheid in haar gezicht wannneer ze met onze moeder sprak gaf ons een heel goed gevoel. Na een avond waar ze echt de tijd voor ons nam, waarbij heerlijk gekletst en geregeld werd met af en toe een grapje tussendoor, eindigde de avond met een dikke knuffel, dit was echt heel fijn. Haar mooie woorden tijdens de dienst, het contact na de tijd, de professionaliteit maar vooral haar menselijkheid en behulpzaamheid hebben ervoor gezorgd dat wij onze vader het afscheid hebben kunnen geven wat we wilden. Martha ontzettend bedankt voor alles, vooral voor je geduld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles uitstekend geregeld en nauw betrokken bij ons.

Martha is van af het eerste uur heel betrokken geweest bij ons gezin, en heeft duidelijke aan gegeven wat er moest gebeuren. Terwijl wij nog nooit zoiets eerder hadden meegemaakt. Ze leeft met je mee en heeft het beste met ons voor we ervaarden haar als een familielid dat meeleeft. Iemand die als vriendin meehelpt in deze tijd van verdriet. we zijn dankbaar voor haar hulp bij het afscheidt van mijn vrouw en moeder van onze kinderen. Dank je wel Martha.

 • Aanbevelen? Ja
10

Respect

Martha heeft alles heel goed geregeld en stond ook klaar als er iets niet helemaal goed ging. Ze heeft passie voor haar werk. Ze komt ook voor je op en is eerlijk in haar mening. Heel fijn dat zij ons begeleid heeft.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een oprecht en begripvolle vrouw

Martha is vanaf dag één heel erg betrokken geweest in de familie. Een vrouw die haar werk doet met liefde,. Ze denkt mee met de familie. Martha is oprecht en heeft het beste met je voor. Door alle verdriet heen hebben wij heel veel met Martha mogen lachen. Wij zijn haar enorm dankbaar voor haar werk en de geduld die ze heeft gehad om haar werk goed en juist uit te voeren! Bedankt voor je professionaliteit en de vriendschap die wij met haar hebben kunnen vormen.

 • Aanbevelen? Ja
10

heel naturel, eerlijk, empatisch en toch zakelijk

bovenstaand dekt de lading

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles was snel en goed geregeld

Na het verlies van onze dochter kwam er heel wat op ons af. Martha heeft alles goed en snel kunnen handelen wat betreft het vervoer in een vw busje. Dit hadden wij niet verwacht, maar Martha kreeg het wel voorelkaar. Verder heeft ze alles goed geregeld , en hebben we wel diepe respect van wat ze allemaal doet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrokken

Martha haar warme persoonlijkheid in combinatie met een ‘can do’ mentaliteit hebben de dagen in aanloop naar het definitieve afscheid van onze vader, verlicht. Iets waar we haar enorm dankbaar voor zijn; Martha zorgt voor en ontzorgt de nabestaanden in een periode van diepe rouw.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer mee levend en proffesioneel

Martha heeft veel voor ons betekend in de dagen dat je veel moet regelen en veel verdriet hebt. Met name onze vader had alle vertrouwen in haar, dat het allemaal goed geregeld zou worden. Dat voelde voor ons als kinderen ook heel goed. Tot de laatste details was alles goed geregeld. En kunnen wij terug zien op een goed afscheid van onze moeder.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top, erg professionele maar toch persoonlijke

Kan niet anders zeggen dat ze heel goed is in haar werk. Heel erg fijn hoe alles werd opgepakt en hoe ze ons bij stond martha. Dank je wel.martha voor de goede service

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijke en vriendelijke

Medeleven. Je weet wat je te wachten staat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede uitvaart

Martha is van het begin tot het eind erg betrokken bij de uitvaart tot in de puntjes goed verzorgt

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer betrokken en vriendelijk

Martha is een zeer betrokken medewerker. In zo'n moeilijke tijd is het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en dat iemand met je meedenkt. Bij Martha voelden wij ons volledig onszelf. Martha gaat geen uitdagingen uit de weg en zij doet haar best om zoveel mogelijk aan jouw wensen tegemoet te komen. Je weet met Martha ook waar je aan toe bent. Ze communiceert heel duidelijk en zij is altijd bereikbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig persoon.

Bij de eerste ontmoeting met Martha ebben we als familie gehuild en gelachen, Martha kwam bij ons over als een oude vriendin, en vooral het contact behouden met ons hebben wij als plezierig ondervonden.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd