Filters

10

Brilliant through sensitivity, humble and special care taking! Tx Andre

Goed opgevangen, alle zorgen van a-z vanaf het eerste gesprek opgelost. Alles was gewoon Top, de Heer Andre de Bruijn en Team 10 sterren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Respectvolle benadering, professioneel en heel zorgvuldig

Mijn vader overleed ‚s avonds. Het afleggen vond diep in de nacht plaats. De medewerkers waren zo vriendelijk en begripvol, en deden echt alles om het rustig en respectvol te laten verlopen. Wij wilden graag dat onze vader hetzelfde type dezelfde kist werd bijgezet als voor onze moeder. Zij was 21 jaar geleden overleden en wij wisten niet meer de naam vd kist. Automatisering ging niet zover terug dat dat gemakkelijk terug te vinden was. Iemand is toen speciaal in de papieren administratie gaan zoeken: fantastisch. De begeleiding naar de uitvaart was heel fijn: er werd meegedacht over tal van zaken, maar we werden geheel vrij gelaten. De uitvaart zelf was schitterend, ingeleid en toegelicht door Monuta. Professioneel en persoonlijk tegelijk. Ondanks het verdriet was het een hele fijne en mooie gebeurtenis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Monuta/de Bruijn een betere vind je niet.

Na het overlijden van onze vader, hebben we contact gehad met Andre van Monuta/de Bruijn. Dat voelde direct goed. Andre heeft ons zo enorm goed geholpen en bijgestaan. Daar zijn we Andre nog steeds erg dankbaar voor. In die periode gaat alles in een roes langs je heen. We konden en mochten hem gewoon bellen, wanneer we daar ook maar behoefte aan hadden. Echt een mensenmens.

 • Aanbevelen? Ja
10

Andre is een topper!

Andre denkt mee en zorgt voor een mooi afscheid waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi en waardig afscheid

André heeft alles perfect en met veel empathie geregeld. Hij was altijd bereikbaar. Dankzij hem kunnen we terugkijken op een mooi en waardig afscheid van onze moeder.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het kon niet beter.

Het opbaren en de crematie uitvaart van mijn vrouw was in handen van Monuta. De contactpersoon voelde precies aan wat de wensen waren, hetgeen tot een intieme afscheid heeft geleid van mijn vrouw. Ik dank de medewerkers van Monuta die dit mogelijk heeft gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer fijne, goed geregelde uitvaartverzorging

Wij hebben Monuta de Bruijn als zeer prettig ervaren. Stond klaar als we hem nodig hadden, en wijzigingen met betrekking tot de uitvaart van onze oma werden direct geregeld. Bij een volgend overlijden (wat hopelijk nog heel lang duurt), willen wij ook graag dat dit via Monuta de Bruijn geregeld wordt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Monuta De Bruin (Andre) is een topper

Andre heeft ons van begin tot eind met alles bijgestaan. Wij konden hem altijd bellen, mailen niets was hem teveel.

 • Aanbevelen? Ja
10

De oprechte betrokkenheid die wij ervaren hebben maakte de samenwerking met André bijzonder!

André wist de juiste toon te zetten, voelde precies aan waar de behoefte lag en zorgde ervoor dat in de verdrietige periode waarin wij zaten, alles perfect georganiseerd werd. Zijn “tijdelijke” plek in ons gezin heeft ervoor gezorgd dat de aanloop naar de uitvaart en de uitvaart zelf, precies zo is gegaan als het moest gaan…. Zelfs beter dan dat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een professionele betrokken begeleiding en een perfecte uitvaart

Ieder aspect, van de voorbespreking tot en met de nazorg, hebben wij als vlekkeloos ervaren. De manier waarop is meegedacht en de wijze waarop Andre zich presenteert, professioneel maar ook met gevoel voor de menselijke maat, maakt dat wij geen enkele zorg hadden over de uitvaart. Wat ook fijn was is dat Andre absoluut niet aandringt op andere keuzes dan dat de familie in het hoofd heeft maar wel met suggesties komt als je het zelf even niet weet. Voor ons was Andre van toegevoegde waarde voor de totaalbeleving van de uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik en mijn kinderen zijn uitstekend begeleid bij de uitvaart van mijn partner

De goede en warme begeleiding van André de Bruijn bij het afscheid van mijn levenspartner heeft mij en mijn kinderen heel goed gedaan in deze zware tijd. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken en als ik een vraag had, loste André dit gelijk op. Zijn benadering vond ik ook heel fijn en vertrouwd. Nogmaals dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en met respect geregeld

Goed contact bij ons thuis, empathisch, meelevend etc.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn dankbaar voor het hartverwarmende afscheid van onze moeder.

Afscheid nemen is altijd moeilijk, verdrietig... De manier waar op dhr. Andre de Bruijn ons begeleid heeft na het overlijden van onze moeder, zijn betrokkenheid en inlevingsvermogen hebben ons zo geholpen! Hij heeft er samen met ons voor gezorgd dat haar afscheid liefdevol en voor iedereen zo waardevol mocht zijn. Gerda, Thea en Betty Ros

 • Aanbevelen? Ja
9

De uitvaart is goed geregeld door Monuta De Bruijn .

Na het overlijden van onze moeder hebben wij contact opgenomen met Monuta De Bruijn. Monuta heeft alles goed voor ons geregeld met betrkking voor onze wensen. Wij zijn echt menselijk en professioneel bij gestaan door de medewerker. Wij hebben dit als enorme steun gezien in de verdrietige tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Sociaal en vakkundig.

De gehele periode op een zeer aangename en vakkundige wijze begeleidt door Andre de Bruin en Robin Hes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledig ontzorgd

Zeer fijne ervaring met André. André is iemand die veel meedenkt en ideeën oppert. Hij is een man met ervaring en een groot inlevingsvermogen heeft. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo liefdevol op zijn laatste reis begeleid!

Het afscheid van mijn Lief had niet mooier kunnen zijn! Van het begin tot het einde werd er precies gedaan wat mijn Lief graag wilde! Een groot compliment naar iedereen die hier aan meegeholpen hebben maar vooral aan André! Onze dank is groot

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect begeleid en geregeld

André de Bruijn heeft ons zeer prettig begeleid en alles uitstekend geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Woorden te kort!

Lieve André, We hebben woorden te kort om je te bedanken voor alles wat je gedaan hebt om ons te helpen met het prachtige afscheid voor mijn Lieve Dick en de pap van Robert en Dave! Verder niets dan complimenten van al onze vrienden die aanwezig waren! Nogmaals lieve André onze dank is groot en je verdient een 10! Wat ben je een mooi mens! Lieve groet van Marita

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Voor de tweede maal gebruik gemaakt van de diensten van Monuta vdr Togt Ondanks de verdrietige omstandigheden, een warm bad. De heer Andre de Bruijn heeft ons beide keren fantastisch begeleid in het hele proces van afscheid nemen. Veel zorg uit handen genomen, zorgzaam, liefdevol,... in een woord....hartverwarmend, ik kan niemand anders bedenken die dit werk zo vol liefde uitvoert. Hij voelde als familie. De hele firma Monuta is uitstekend in de dienstverlening, maar de heer Andre de Bruijn is als vertegenwoordiger uniek, een hele grote pluim hij is goud waard, en voor mij zeer waardevol en een absoluut grote steun geweest

 • Aanbevelen? Ja
10

Respectvol en warm

We hebben André de Bruijn, als familie, als zeer betrokken, respectvol en warm ervaren. De wensen van mijn vader stonden voorop en André dacht mee in mogelijkheden. Het vriendelijke laagdrempelige contact is ontzettend fijn in zo een verdrietige periode. Hij nam ons veel uit handen waardoor de tijd er ook was voor het verdriet en de rouw maar ook was er hierdoor tijd om op onze persoonlijke manier afscheid te kunnen nemen. Ook na de uitvaart is André zeer betrokken en is er mogelijkheid tot hulp vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt heel erg tevreden

Met liefde en geduld een mooi afscheid met hele goede begeleiding

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles heel mooi verzorgd

Ten eerste 5 en half jaar geleden heeft de heer de bruin ook de uitvaart verzorgt van mijn moeder en zij lag opgebaard op de statenlaan was ook heel mooi en goed verzorgt .En op 15 september j.l van mijn vader was ook heel goed verzorgt en vooral waar hij lag opgebaart was echt heel gemoedelijk en ook rustgevend. En de dienst was ook mooi geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

In twee woorden: begrepen en ontzorgd

Helemaal OK

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk, warm, accuraat, snel

Ik heb de begeleiding van onze uitvaartverzorger zeer op prijs gesteld. Alles vond, ondanks het vele verdriet, plaats in een warme persoonlijke en harmonieuze sfeer. Onze wensen wist hij op een goede manier te vertolken en honoreren. Iedere betrokkene had zo zijn eigen inbreng. Ook dacht hij mee met wellicht praktisch onuitvoerbare zeer specifieke wensen om deze uiteindelijk toch mogelijk te maken. Daarnaast was hij accuraat, snel en kwam uitstekend na wat was afgesproken. Kortom, een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd