Fantastisch bedrijf met mooie auto vloot

Fantastisch bedrijf met mooie auto vloot

• Communicatie

Prettig contact en directe en snelle afhandeling

De contactlegging ging vlotjes en zo ook de afhandeling van alle bijkomende zaken. Het gehuurde voertuig voldeed aan de verwachtingen. Deze zag er netjes uit en functioneerde prima.

Klantvriendelijk en duidelijk

Nadat wij bijna een jaar van te voren een 9 persoons busje hadden gereserveerd/gehuurd. Hebben we de week voordat de 9 persoons busje kwamen ophalen nog contact gehad over tijd van ophalen en wat wij eventueel zelf nog moesten regelen. Na dit korte en duidelijke gesprek kwamen wij het busje ophalen en werd alles uitgebreid uitgelegd en besproken. Wij vonden het een hele prettige en duidelijke manier van communiceren met elkaar en zullen wanneer wij weer iets willen huren wederom een aanvraag bij jullie indienen.

Prima bus

Keurig geholpen bus stond klaar om mee te nemen !!

• Communicatie

Zeer tevreden over Inqar Drechtsteden!

Wij hebben via Inqar al voor de 4e keer een VW Tranporter gehuurd voor onze vakanties met een kleine groep. Het contact met Inqar Zwijndrecht is heel fijn; vriendelijk, prima auto en snelle afhandeling! Heel tevreden!

• Communicatie

Goed geholpen, prima bus en goed bereikbare locatie in Zwijndrecht met ruime parkeergelegenheid.

Makkelijk en eenvoudig huren zonder obstakels.

• Service N.v.t.

Vriendelijk personeel

Ik heb een prima jonge auto gereden en totaal geen problemen ondervonden

• Communicatie

Goede service en snelle afhandeling!

Enorm goed geholpen met vragen die ik had vooraf. Daarnaast verliep het ophalen en terugbrengen van de personenbus heel soepel. De bussen waren van hoge kwaliteit!

Een vertrouwd adres

Goede voorlichting, duidelijke afspraken en een mpeie huurauto voor een redelijke prijs. Tot slot geen gedoe achteraf. Een volgende keer ga ik er zeker weer naar toe.

Klantvriendelijk

Fijne omgang en service, alles word goed uitgelegd. Super attente collega's aan de telefoon ook!

• Communicatie

Denken mee en zijn flexibel

100% positief!

Mijn ervaringen met Inqar Veenendaal: Een duidelijke website. Een schone wagen staat voor je klaar volgens afspraak. Administratieve handelingen: prima. Uitstekend geregeld dus!

Top service

Van A tot Z perfect geregeld en keurig nette auto.

Zeer goed geregeld.

Mijn ervaring voor het huren van een grote bestelbus was zeer goed. Snel gereserveerd, vriendelijke medewerkers en mooie ruime bus. De borg (laag bedrag in vergelijking met andere verhuurbedrijven) was de volgende ochtend al terug gestort. Als we weer een bestelbus nodig hebben, huur hem zeker weer bij INQAR.

• Communicatie

Snel geregeld en super vriendelijk geholpen

Ik had een geweldige ervaring met dit autoverhuurbedrijf! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het reserveren ging snel en duidelijk, zonder gedoe of verborgen kosten. De auto die ik meekreeg was schoon, goed onderhouden en reed perfect. Echt een betrouwbare en prettige plek om een auto te huren. Ik kom hier zeker terug en kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Goed materiaal

Gewoon zoals hoort top

Nemen klachten niet serieus

Ik heb in december 2025 een vriesbakwagen bij hun gehuurd. Onderweg bleek dat de wagen niet vroor maar alleen koelde. Omdat wij producten vervoerden die bij -18 bewaard moesten blijven ging dit dus niet goed. Tijdens de rit gebeld, kregen als antwoord zal wel aan het defrosten zijn. Nou nee dus. Foto’s gestuurd en uitgelegd dat hij niet onder de +4 gr kwam. Volgende dag ingeleverd en nogmaals de klacht voorgelegd. Antwoord we komen er op terug. Helaas, niet dus. Na ruim 1 week gebeld. Antwoord Arno zou er op terug komen. Inmiddels is het februari heb ik maandag gebeld. Antwoord nee niet netjes van ons maar Arno belt je vandaag terug. Inmiddels donderdag en nog steeds geen telefoon terug gekregen met een voorstel. Met andere woorden we voelen ons belazerd. Hebben onze producten de dag erna nogmaals bij de klant moeten leveren omdat de producten die we met de huurwagen hebben geleverd in de prullenbak konden. Waardeloos dat ze beloftes doen die ze niet nakomen.

Klantvriendelijk en servicegericht bedrijf

Wij zijn heel tevreden, er werd flexibel, snel en vriendelijk gereageerd op ons verzoek, het busje was super schoon en netjes. Nergens wat op aan te merken!

Prima geregeld

Alles naar wens

Super aardig en betaalbaar

Top service

Zeer goede service,en super nette auto krijg je mee.En ook nog een snelle afhandeling.Echt een aanrader.

Prima.

Als verwacht.

Prima bus, prima service

Een goederen bus online gehuurd en ‘s morgens opgehaald om 08:00 uur Alles stond klaar als afgesproken en je merkt dat je met een professioneel bedrijf van doen hebt, alles klopt. Goede bus, goede voorwaarden, goede prijs..kortom…goed bedrijf

Best beoordeeld uit 11 leden

- INQAR Drechtsteden BV | 9.7

- INQAR Direct | 9.6

- INQAR Dallinga | 9.3

- INQAR Autoverhuur Adrie Jonk | 8.9

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.