Super klant vriendelijk. Huur er vaker een auto, altijd alles prima geregeld.
Voor ons de 2e keer dat wij een vrachtwagentje gehuurd hebben ivm een verhuizing. Ook onze zonen hebben hier meerdere keren gebruik van gemaakt. Prijs / kwaliteit/ deskundigheid zijn erg goed op elkaar afgestemd. Vriendelijk personeel, je wordt erg goed en snel geholpen. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan!
Snelle service na regelen van busje Top
Alle afspraken (over en weer) zijn goed en duidelijk omschreven en worden ook daadwerkelijk opgevolgd. Nette afhandeling ook na retour bus. De administratieve handelingen vooraf en achteraf gingen snel en soepel.
Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede huurauto. Ze hebben een super mooi wagenpark met auto's van zeer goede kwaliteit. Tel daar de topservice van het personeel bij op en je hebt de perfecte ervaring. Bedankt voor de goede zorgen, tot de volgende keer!
I rented a car from this company for a day. It was straight forward and easy. Staff had no nonsense attitude which I appreciated. I had a minor issue along the way (my lack of knowledge really), I called the office and they advised me how to sort the problem out and immediately I was again on my way. Will definitely be back if I need a car to move things again.
Als toevallige bezoeker had ik een huurauto nodig. Dit is goed en fijn geregeld!! Dank daarvoor
Hoewel soms 1 en ander anders kan lopen dan gedacht/gepland, neem bijv. dat in de reservering stond dat ik de bakwagen vanaf 8.00 uur beschikbaar zou zijn, maar bleek uiteindelijk er pas vanaf 9.00 uur iemand aanwezig te zijn (wat overigens wel zo op de website stond). Dit is in goede overeenstemming netjes opgelost en zeer bereid om te goed te komen aan de klant. Daarbij achteraf heel schappelijk met de afhandeling van ontstane schade. Overall - algemene ervaring is zeer prettig geweest om hier een bakwagen te huren.
Ze hebben ons in tijd van nood zeer goed geholpen
Eenvoudig afspraken maken via Whatsapp. Voertuig is nog jong, wordt netjes geleverd en zijn in prima staat. Kilometrage (100 km. vrij) zou iets omhoog mogen.
Op korte termijn kon Inqar een bus voor me regelen door met wat bestaande reserveringen te schuiven, en ook nog voor een hele nette prijs
Duidelijke uitleg, redelijke prijs, prima voertuig, vriendelijk.
Heel goede service. De geleende auto was ook fijn om mee te rijden en had gelukkig airco
Ik ben erg goed geholpen, duidelijke communicatie, korte lijntjes, heel flexibel. Alles professioneel geregeld. Verder ook goed advies gehad over de keuze van de auto. Verder is de afhandeling ook duidelijk, en transparant. Fijn om een auto te huren bij deze toko, ik kom zeker nog een keer terug.
Voor de vakantie huren wij hier altijd een busje. Dit is altijd goed geregeld.
Tijdens het aanvragen van de verhuur van een vrachtauto werd goed meegedacht met de mogelijkheden
Goede service en duidelijke uitleg over de gang van zaken.
Reserveren ging online vrij soepel; redelijk assortiment was voorradig op de afhaallocatie. Bejegening zowel bij het ophalen en terugbrengen van de auto was goed. De auto voldeed aan de wensen.
weer top regeld, busjes stond weer stipt op tijd voor mij klaar - vriendelijke balie medewewerker en prima prijs-kwaliteit verhouding
Alles zeer duidelijk en snel afgehandeld Zondag de bus ingeleverd Dinsdag ochtend de borg weer terug
Top service, en vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg, aardig personeel en een goede auto voor de vakantie. 4500 probleemloze kilometers afgelegd.
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.