Het begon al dat we een andere bus kregen dan afgesproken, de bus die we kregen had gelijk bij starten rolie nodig, en meneer was al vertrokken. Wij wilden met die bus naar frankrijk, we verwachten een goed werkend apparaat, en geen zorgen onderweg. We hebben de bus na een rit naar huis gelijk weer terug gebracht. Zonder er dus eigenlijk gebruik van te maken, vervolgens willen ze nu de borg niet terug betalen, omdat we schaden zouden hebben gemaakt, dit is dus niet zo maar zo bedacht van te voren door hun. Dit bedrijf is niet te vertrouwen. Ik hoop dat ze zich nog bedenken.
Snelle, duidelijke en vriendelijke communicatie. Goede, schone bus en geweldige service
Zeer professioneel personeel, die graag meedenken in oplossingen en mogelijkheden. Duidelijke communicatie en overdracht van de benodigde documenten. Zelfs uitleg over functies van het voertuig is geen probleem. Al jaren tevreden klant.
Over de rug van een ander zijn ellende geld willen verdienen. Jammer dat het zo moet, maar dit bedrijven bestaan van.
Goed geholpen! Super service, en meedenkend!
We hadden een 'trouwauto' nodig voor 1 dag. Meedenken wat geschikt zou zijn: een bijna nieuwe BMW! GEWELDIG! Afhandeling simpel en eenvoudig.
Verhuisbusje gehuurd en zeer tevreden. Wat een toppers achter de balie! Vrolijk, klantvriendelijk en altijd alles tot in de puntjes geregeld! Bus was netjes en reed heerlijk, bedankt voor de goede service!
Gister weer super fijn geholpen in Zaandam door Yasin. Al jaren het vertrouwde gezicht ! Altijd heel goede service en meedenkend. Echt een topper !
Uitgescholden door personeel nadat het hem niet lukte zijn gelijk te halen met woorden, was zijn laatste optie maar schelden en zeggen dat wij helemaal niets meer krijgen om toch nog een gevoel van macht te ervaren. Zeer triest en kinderlijk gedrag. (Nietmachine op het bureau smijten en schreeuwen: ***verdomme jullie krijgen helemaal niks meer) Waar het op neer komt is dat je een mail krijgt waarin staat dat je reservering is gelukt, maar als je aan de balie staat (na een halfuur gewacht te hebben door inefficiënte werkwijze van personeel) krijg je te horen: we hebben deze bus niet want we hebben de reservering niet bevestigd. Dit wordt niet duidelijk gecommuniceerd in de reserveringsmail en toen wij hen daar op aanspraken probeerden ze alleen maar hun gelijk te halen ipv klantvriendelijk te handelen. Zulke mensen horen niet achter een balie te staan, als gezicht van het bedrijf naar de klanten toe.
Fantastisch personeel heeft ons echt uit de brand geholpen
Idem
Nette auto mee snelle afhandeling bij het huren Ga hier zeker mocht het nodig zijn een auto huren En aanbevelen bij anderen
Goede, schone en nette onderhouden huurde auto’s. De auto’s zonder reclame zou je niet als verhuur auto herkennen. Telefonische vragen voor en tijdens de huur periode worden uitstekend afgehandeld. Ga zo door!
Auto en medewerker stond voor 8 uur al klaar, administratie was zo geregeld en de afrekening was de volgende dag ook geregeld. Allemaal top!
Goede service en duidelijke communicatie. Vragen werden goed beantwoord en voor de prijs krijg je een goed onderhouden auto! Echt top!
Prima (VW) bus. Reed heerlijk zowel met als zonder lading.
Mooie bus, niks op aan te merken
Er is niets beters.
Zeer goede ervaring mee bus gehuurd voor een weekje duitsland
flexible, verzorgde bus,, netjes en duidelijk geholpen,, netjes. Bedankt nog, Groet Bart
Keurig en snel geholpen, prima auto en alles snel afgehandeld. Top dus!! Aanrader.
Goed en duidelijk geholpen, echt een top bedijf
Prima site en veel keuze in de beschikbare auto's. Prima begeleiding van de medewerkers bij het ophalen en terugbrengen. Ook de facturering verloopt uitstekend.
Alles correct verlopen vriendelijk personeel
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.