Vriendelijk personeel, snel en goed geregeld!
Een bus gehuurd om wat spullen weg te brengen. Vriendelijk geholpen bij ophalen en een duidelijke uitleg gekregen. Daarna rondje om de auto voor eventuele schades. Daarna lekker mijn ding kunnen doen. Als ik weer een bus nodig heb, ga ik zeker weer naar Dallinga in Veendam.
Je wordt zeer goed geholpen
Alles correct geregeld door Ron
Na een half jaar wist men nog steeds wie ik was
Een goede prijs voor de kleine man Super
Altijd meedenkend in de planning en zeer gewaardeerde leverancier in verhuur!
Prima service en prima busje.
Nette en goed wagenpark, werkt volgens afspraak.
Alles ging precies volgens afspraak
Het huren van een auto was erg makkelijk, duidelijk en verliep goed. Niks op aan te merken. Vragen die ik had werden duidelijk en vriendelijk beantwoord. Ook telefonisch.
Vriendelijk personeel, fijne communicatie en coulant. Een aanrader om bij te huren!
Voldoende voorraad voor ieder wat aanwezig! Zeker aan te bevelen!
Goede nette auto's voor een lage prijs ook de borg is er niet zo hoog dat is heel fijn.
Perfect.
Ik werd geholpen door meedenkenden personeel, die heel vriendelijk is. En ik had een fantastische auto tot mijn beschikking.
We hadden verhuisauto besteld, stond netjes klaar en werd duidelijk uitgelegd! Vriendelijke personeel en nette bus, gewoon Top!
Altijd prettig en goed geholpen Goede auto's Ben al jaren klant nooit problemen gehad weleens iets mis gegaan met de factuur of dat de desbetreffende auto er niet is het wordt altijd goed opgelost
Ik heb geen op of aanmerkingen
Service was snel, weinig gedoe. Een nette bus voor een normale prijs en borg was ook snel teruggestort
Nadat mijn auto pech had vlak voor een week vakantie gauw gebeld met Dallinga. En ze hadden nog een fijne auto staan voor een hele goede prijs. Zo konden we toch nog op pad.
Ik had last minute een bakwagen nodig en in de wijde omgeving nergens zo’n ding te bekennen. INQAR Meppel heeft me ontzettend uit de brand geholpen.
Uitstekend , fijne , nette auto's om mee te rijden. Top.
Reservering ging super snel vriendelijk personeel. Bus stond netjes klaar. Alles prima verlopen. Als ik een busje of auto moet huren ga ik hierheen! Top zaak!
Werden netjes geholpen.. kregen een mail met daarin foto's van de schades die aanwezig waren ..na de bus terug gebracht te hebben kreeg ik direct een mail met de verrekening van me borg min de extra kilometers wat een paar uur later al op mijn bankrekening stond al met al een goed betrouwbaar bedrijf met een nette verhuurbus
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.