Roland Oomens is voor mij DE schakel in financieren

Al voor meerdere zakelijke/beleggings-financieringen samengewerkt met Roland, hij is snel, denkt goed mee en een prettig persoon om mee te werken.

Bob heeft geleverd naar verwachting, ik raad hem vanwege harte aan.

Bob heeft geleverd naar verwachting, ik raad hem vanwege harte aan.

Onze ervaring met Niels is dat we zeer tevreden zijn.

Bedankt Niels voor je inzet voor ons. Wij zijn dik tevreden. Succes verder. Mvg, Bart en Erwin. Bouwgroep Best

Vakkundig en betrouwbaar!

Gijs Vreeburg heeft ons op alle vlakken goed bijgestaan. Een vakkundige en betrouwbare man die de financiering perfect heeft geregeld. Altijd snel te bereiken en fijn in communicatie. Dank voor alles.

Fijn en snel contact.

Prima, vanaf de eerste kennismaking tot het afronden van een voorstel.

snel schakelen, betrouwbaar en klantvriendelijk

Tjalle en Arnaud van Financieringsgilde Arnhem hebben mij voortreffelijk geholpen. Beiden schakelen snel tussen de bank en mij als klant. De communicatie verloopt prettig en ze maken waar wat ze zeggen.

Fijn om mee te werken

Bedankt ~Niels voor jou inzet en betrokkenheid.

Professioneel en aangename samenwerking

Mark en Kelly hebben mij geholpen voor het aankopen van een pand. Tijdens onze samenwerking was ik goed geïnformeerd over wat mij te wachten stond. De bemiddeling en aftercare waren uitstekend.

Deskundig advies op maat

Ik ben fijn en deskundig geholpen door gijs

Snel, deskundig en lucratief

Ik doe al jaren zaken met Financieringsgilde Arnhem en kan hen van harte aanbevelen. Als je onderneming een krediet overweegt, is dit hét adres: ze werken snel, zijn deskundig en begrijpen hoe de financiële wereld in elkaar zit. Ze kijken kritisch mee—niet alleen naar de behoefte van het moment, maar ook naar de groei op langere termijn—en denken actief mee zodat je bedrijf een blijvende stijgende lijn kan inzetten. Ik ben zeer tevreden over hun aanpak en bereikbaarheid; voor geldzaken weet ik hen zeker te vinden. Zeer aanbevolen.

Toppers!

Ben onzettend goed geholpen en het hele traject is van A tot Z zonder problemen begeleid. Zeker aan te bevelen!

Ik ben volledig ontzorgd!

Top ervaring

Joey heeft ons top geholpen alles tot in de puntjes geregeld kon hem altijd bellen/appen als ik vragen had! En ik hoop dat ik hem snel zie in mijn restaurantje!

Goed geregeld!

De financiering die ons bedrijf zocht voor een investering in een robotinstallatie en daarnaast ten behoeve van een stukje werkkapitaal, is prima voor elkaar gekomen met tussenkomst van Financieringsgilde. Vooraf werden de wensen en voorwaarden goed met elkaar doorgesproken. De 'no cure no pay' afspraak gaf ons het vertrouwen dat onze adviseur echt alles in het werk zou stellen om het voor ons rond te krijgen. Dat duurde wel een beetje langer dan verwacht, maar dat is dan ook het enige puntje van kritiek.

Ging zoals t hoort te zijn...geweldig

Bij Bob kwam ik via mijn broer...hij had goede ervaringen met hem en ik heb ook geen spijt gehad dat ik met hem door ben gaan. Hij is professioneel en klantvriendelijk en heeft alles goed afgehandeld.

Prima, snel geregeld

Onze ervaring met Faraaz Abdoellakhan was uitstekend. Het traject verliep snel en soepel, met deskundig en duidelijk advies. Wat ons extra positief verraste, is dat hij zelfs tijdens zijn vakantie betrokken bleef en contact hield. Dat gaf veel vertrouwen. Kortom: professioneel, betrokken en betrouwbaar.

Fantastisch werk gedaan!!

Ik ben ontzettend tevreden over de hulp die ik heb gekregen van Tjalle tijdens het financieringstraject. Mijn situatie was allesbehalve eenvoudig, maar dankzij zijn deskundigheid, geduld en toewijding is het tóch gelukt om de financiering rond te krijgen. Ik kan Tjalle dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele en betrouwbare financiële begeleiding. Nogmaals ontzettend bedankt Tjalle!

Goede informatie wordt er gegeven.

Zeer betrokken tussen persoon die je goed informeert over de gang van zaken .

Heel vriendelijk en betrokken, maar vooral zeer effectief!!

Het was een zeer prettige ervaring. Er werd een plan uitgestippeld en alternatieven besproken. Deze waren door de begeleiding van Bas allemaal niet nodig. Zeer tevreden!

goed en snel geholpen

ik ben erg goed en netjes geholpen. contact met de bank was niet nodig alles word van a tot z geregeld voor je echt een aanrader.

Echt objectief adviseur

Advies centraal, keuze aan mij, juiste wijze voor en nadelen belichten en inzichtelijk presenteren. Niet pusherig. Echt degelijk betrouwbaar advieswerk.

Betrokken en zeer proactief

René heeft NH Vastgoed bijgestaan met een bedrijfsfinanciering. Heeft inhoudelijk goed advies gegeven en vooral begrijpelijk. Ik zou René Beerepoot altijd aanbevelen.

Super tevreden!

Onze ervaring met Davy zeer positief! van a tot z heeft hij ons geholpen aan een passende financiering, die volledig aansluit bij onze wensen. Ze denken in oplossingen, en gaan vakkundig te werk!

heel goed

heel goed geregeld

Hele fijne menselijke benadering

Met Arjen was er gelijk van het begin af aan een klik. hij dacht mee , en dan dingen waar ik me wel lekker bij voel en niet lekker bij voel houdt hij rekening mee , gesprekken heel open en hij gebruikt wat nodig is . Kon ook goed uitleggen waarom sommige dingen nodig zijn. was bij mij een apart geval en hij heeft het toch voor elkaar gekregen. na verlopen van de offerte van de bank het werk ook weer mee opgepakt en niet extra doorbelast. en wat voor mijn gevoel heel fijn is dat het bij een bank is gelukt en niet bij alternatieve financiering.

Best beoordeeld uit 39 leden

- Financieringsgilde Arnhem | 9.9