Zeer kundig en prettig

Wij hebben het financieringstraject als zeer prettig ervaren. Naar aanleiding van onze cijfers kon hij duidelijk inzichtelijk maken wat waarschijnlijk wel kon en wat niet kon. Wij zijn erg blij met het prettige contact en het adequate handelen van Arjan. Zo zijn wij blij ingetrokken in ons nieuwe bedrijfspand.

Uitstekend financieel advies waarbij met de klant wordt meegedacht!

Zeer prettige samenwerking en duidelijke uitleg. Contact verliep zeer soepel. Zijn bereid met je mee te denken en veel werk uit handen te nemen. Ze gaan net een stapje verder dan waar de reguliere banken de deur dicht doen. Ewout den Ouden kan ik van harte aanbevelen!

Meedenkend

Arnaud en Tjalle zijn zelf ondernemer en spreken dezelfde taal, veel expertise en een hoogwaardig netwerk zorgen voor added value en top delivery!

Duidelijk, transparant en uitstekende service

Goed geholpen van intake tot aan finale afronding, meerdere voorstellen ontvangen waarbij Stefan altijd transparant en eerlijk de voor- en nadelen heeft aangegeven per voorstel. We zijn tevreden met het uiteindelijke resultaat.

snelle dienstverlenning

Contact met Wesley was zeer aangenaam, werkt duidelijk en transparant . Er is een mooi resultaat uit gekomen

Alles netjes op tijd en snel

Heel vertrouwd, netjes en snel zeker van zijn zaak bedankt voor alles

Hele fijne ervaring met Roland. Zeer veel expertise en ervaring waardoor een zeer bijzondere casus toch tot een goed einde is gebracht. Aanrader!

Alle verwachtingen overtroffen

Wij zijn Nancy en Ronald, startende ondernemers van Lunchcafé De Grote Molen in Rucphen. Wij hebben Albert Kant van het financieringsgilde gevraagd of hij ons kon helpen om ergens een financiering los te krijgen omdat wij eerder zelf eigenlijk altijd een nee kregen. Deze keer wilden we alles op alles zetten om onze droom te waar te maken. Na een fijne kennismaking met Albert zag hij wel brood in ons idee, na nog meerdere informele toch zakelijke gesprekken werd het vertrouwen steeds groter en het gevoel beter en beter. Na het indienen van ons plan bij verschillende maatschappijen kregen we al snel van meerdere spelers reactie terug om gesprekken te voeren over onze lening, telkens begeleid door Albert zelf. De uitkomsten waren allemaal positief zodat wij zelfs een keuze hadden wie ons de beste rente kon bieden (luxeprobleem) want bij voorbaat was gezegd dat het moeilijk zou worden voor horeca. Albert heeft het voor elkaar gekregen om ons idee voor de lening volledig onder te brengen bij de Rabobank. Wij zijn Albert onwijs dankbaar dat het gelukt is onze droom te kunnen verwezenlijken!

Top geregeld heren.

Via via in contact gekomen met Tjalle en Arnaud voor een hypotheek van een bedrijfswoning. Maar uiteindelijk op advies van Tjalle toch gekozen voor een bedrijfspand. Tjalle heeft hier in zeer korte tijd de hypotheek voor geregeld bij de Rabobank met goede voorwaarden.

Een duidelijk eerlijk en snel advies

Het contact met het financieringsgilde is duidelijk en overzichtelijk. Ze helpen je met de stukken die nodig zijn voor de toetsing. Bij vragen heb je snel respons. Het duurt niet lang voor je een gepaste offerte op tafel hebt. Zeker nu banken niet altijd zitten te wachten op zelfstandig ondernemers is dit gilde echt een uitkomst. Ook na het tekenen van de overeenkomst verliezen ze je niet uit het oog en was er nog feedback of alles goed was verlopen en er nog vragen zijn. Dhr Oomens gaf vertrouwen in de gesprekken voorafgaand . Een aanrader.

Uitstekend!

Een hele fijne man om mee samen te werken. Alles wat word besproken van te voren komt hij na. Zijn handelingsvermogen is ook goed. Een aanrader om mee in zee te gaan.

Geweldig!

Heel prettig samengewerkt met Wesley. Duidelijke communicatie en snel resultaat, wat kan een klant nog meer wensen.

Topgozer

Alles is super voor mij geregeld.

Samen met me boekhouder top !

Samen met me boekhouder top !

Top ervaring !!!!

Als ik er 10 kon geven had ik dat gedaan! Tjalle Bomers is een topper die onmogelijke mogelijk maakt voor je. Bij paar andere adviseurs geweest en die konden niet mijn zakelijk financiering regelen. Tjalle heeft het gewoon geregeld. en word naar je wensen geluisterd. Ik heb zeer tevreden en kan iedereen aanraden. bedankt Tjalle !! Mvg. Karen

Mijn ervaring was ronduit goed! Tjalle heeft enorm goed begeleid in het gehele proces. Echt een aanrader!

professionele en doelgerichte aanpak in snelle vorm.

Dhr. Edwin Struik is een persoon die direct en efficiënt de zaken op een rij zet. Hierdoor kan je als klant/aanvrager in de financiële sector snel stappen maken naar behoefte. Onze financiële behoefte was dan ook in een kort tijdsbestek rond. Zaken doen met b.v. een bankaanvraag kan je als zakelijk vertegenwoordiger het best overlaten aan een deskundig financieel adviseur die de ins en outs weet waar een bank goed op gaat. Ook de haalbaarheid betreffende de aanvraag wordt beoordeeld door deskundigheid, zodat je niet aan een dood paard trekt. Kortom uitstekend werk verricht.

Pff, Deze man is NietNormaal!

Wat een topper. Waar je normaliter een offerte inschiet en pas na een aantal dagen antwoordt krijgt is het bij Bob zo dat je binnen een aantal dagen al een akkoord krijgt. 1 woord: UN-BE-LIEVEABLE

Super fijn geholpen naar een positief resultaat

Zeer fijne begeleiding gehad wat tot een positief resultaat heeft geleid. Niks was te veel en konden ieder moment op Frank terug vallen. Zeer fijn dat hij mee is geweest naar verschillende afspraken zodat we de juiste keuzes hebben kunnen maken!

goede service en geeft niet snel op

Bob heeft ons uitstekend bijgestaan bij de financieringsaanvraag . Duidelijke communicatie en transparant naar ons als klant. Geeft niet op en denkt mee in mogelijkheden.

Goed correct netjes snel

X

Een pro-actieve benadering!

Op het moment dat wij ons vraagstuk voorlegde ging Financieringsgilde Tilburg er meteen mee aan de slag. Door de pro-actieve benadering van haar grote netwerkwerk werden al op korte termijn diverse opties aangedragen. Snelle opvolging i.c.m. nauw contact resulteerde uiteindelijk in een passende oplossing. Er is simpelweg uitstekend werk geleverd!

Betrokken

Snel en accuraat

Betrouwbare partij

Wij zijn super geholpen bij de lease op onze machines. Duidelijke afspraken, denken goed mee en doen wat ze zeggen.

Goede duidelijke en snelle service

Ik heb het ervaren als een behulpzame en snelle service die gewoon een duidelijk beeld geeft van wat er gaat gebeuren. Al helemaal als je nooit eerder van doen heb gehad met dit soort zaken word je hier perfect geholpen.

Best beoordeeld uit 39 leden

- Financieringsgilde Arnhem | 9.9