Ik heb te maken met iemand nou dat is gewoon de beste. Die heeft alles zo perfect geregeld het kan gewoon niet beter.

Persoonlijk, snel en professioneel

Via via terechtgekomen bij het Gilde met Roland als contactpersoon. Bekwaam, duidelijke communicatie en zeer oplossingsgericht. Naast de uitstekende dienstverlening is Roland evengoed bereikbaar voor “nazorg”.

Goede en duidelijke hulp met betrekking tot de financiering

Goed en duidelijk

Goed en duidelijk

Betrokken, communicatief en klantgericht.

Hoewel mijn uitgangspositie voor het verkrijgen van een krediet in eerste instantie niet optimaal was, heb ik ervaren dat Bob er alles aan heeft gedaan om het toch te laten slagen. Bob is snel en duidelijk in de communicatie naar de klant en meedenkend.

Super!

We zijn ontzettend blij met Roland en hoe hij ons de afgelopen tijd geholpen heeft met onze financiering. We konden altijd bij hem terecht en geen enkele vraag was te veel. Nogmaals super bedankt Roland!

Financieringsvraag perfect geregeld..

Als 72e jarige zien de banken je niet meer staan. Ik had echter plannen om meer vakantiehuisjes te gaan exploiteren. Na een gesprek met Roland kwam hij met de oplossing om mijn huidige vakantiewoning voor 50% te belasten en op deze wijze een basis te leggen voor de realisatie van mijn plannen. De uitwerking was binnen 14 dagen rond en ik had een offerte die ik meteen geaccepteerd heb. Roland bij deze nogmaals mijn dank voor je hulp.

klantgericht, proffesioneel, betrokken en zeer servicegericht

ook nog eens toffe gasten om mee samen te werken

snel doeltreffend

Veel opties, snel en goede tarieven.

Goede begeleiding en stipt volgens afspraak.

Zoals ik in die ene zin af aangaf heeft Edwin mijn op een goede manier begeleid en de juiste weg gevonden voor de financiering. Daarnaast heeft hij zich voor 100% ingezet om de financiering op tijd rond te krijgen.

Volop betrokkenheid en deskundig advies

Loek toont volop betrokkenheid, denkt goed mee, bekijkt alle situaties goed en gaat niet over 1 nacht ijs. Zeer tevreden met zijn dienstverlening.

Financieringsgilde te Arnhem beste Ooit

Financieringsgilde Arnhem bewijst keer na keer hun professionaliteit en inzet. Alle zorgen van een ondernemer bij een financiering aanvraag wordt in handen van Financieringsgilde genomen. Enige wat wij moeten doen, na afronding een handtekening zetten (natuurlijk als alles volgens de afspraak is verlopen). Met Financieringsgilde zijn wij in een jaar gegroeid als in 10 daarvoor. Uitzicht naar een gezonde financiële opbouw in mijn mening is onmogelijk zonder Financieringsgilde. Arnaud! Super TOP geregeld en we zijn in de tweede jaar al erg blij met Financieringsgilde. Dank jullie wel!

100%

Zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam!

Professioneel

Wij hebben de professionele samenwerking als bijzonder plezierig ervaren van aanvraag van de lening tot aan de aflossing.

Fantastische begeleiding

Pepijn neemt je vanaf het begin mee in een financieringsvraagstuk. Eerst uiteraard de uitleg welke vormen er allemaal zijn en dan specifieker richting jouw vraagstuk. Niks anders dan de volle aandacht voor jou en hoe hij jou kan helpen! Ik wens iedereen een Pepijn toe!

Super geregeld/ geweldig

Contact met gijs is echt geweldig, reageert snel, zit er boven op een als je zelf een beetje verslond helpt hij je er even door heen. Dat is gewoon geweldig. Ik zal hem zeker aanbevelen bij anderen.

geweldig

Financieringsgilde , deze jongens zijn geweldig ,

Super!

Fijne begeleiding, alles wordt heel duidelijk uitgelegd, goede overzichten werden ons voorgelegd en het doel dat we hadden is behaald!

Uitmuntend

Via een gemeenschappelijke bezigheid, ben ik Tjalle Bomers tegen het lijf gelopen. Na een aantal gesprekken is Tjalle direct voor ons (Fiber Inspection) aan de gang gegaan, en binnen de korste keren had hij een zakelijke financiering voor ons op poten gezet! Ik ben hem eeuwig dankbaar voor hoe hij zich heeft ingezet voor onze droom

goeie service en snel geholpen

Martijn verleent goede service, reageert snel en heeft de dienstverlening snel voor elkaar!

Hij regelt t onmogelijke!

Bob heeft voor mijn zeer uitdagende opdracht (net zelfstandig ondernemer icm een lidmaatschapsrecht) een financier weten te vinden die toch een hypotheek wilde oversluiten! Geweldig!

Zeer kundig en goed geholpen! Beide heren denken in mogelijkheden. Waar andere al snel de aanvraag afwijzen is hier alles mogelijk! Maken van het onmogelijke toch dingen mogelijk en denken verder dan alleen de financieringsaanvraag! Voor een volgend vraagstuk klop ik zeker weer bij Arnaud en Tjalle aan! Toppers!

Frank is een man met passie voor z'n klanten, gefocust op hun doel !

Mijn ervaring met Frank, was bijzonder. via, via nam ik telefonisch contact met hem, we schreven wat mails over en weer en hij ging aan de slag nog vóór ik hem had ontmoet. Toen hij een mogelijke financierder had gevonden, heeft hij ons enorm begeleid en plannen reëler bijgesteld en samen ingediend. Zodra de financierder kennis wilde maken voor de volgende fase, heel vlot, was Frank er ook bij en streek oneffenheden overtuigend glad. Dat overtuigde de financierder en we konden afronden. In die slotfase was er toch nog een kink bij SNSbank die toestemming moest verlenen voor de 2e hypotheek, maar ook dat heeft Frank krachtdadig kunnen regelen zodat de acte kon passeren en het geld beschikbaar kwam. Top prestatie, van harte aanbevolen.

Fijne benadering en helder uitleg

D.m.v mijn financieringsvraagstuk hebben Tjalle en Arnoud mij kundig geadviseerd . Het kantoor is prettig in zijn omgang.

Zeer persoonlijk, vlot en professioneel.

Zonder teveel het gevoel te hebben telkens weer nieuwe informatie aan te moeten leveren, zorgde Arnaud ervoor dat stappen vlot gezet konden worden en met resultaat. Er werd goed met onze toch wel wat complexe situatie meegedacht. Bij een volgend project zal ik zeker weer Arnaud en Tjalling om support vragen.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.