Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de persoonlijke aanpak en het soepele proces. Ze noemen duidelijke verwachtingen, doordachte begeleiding en tijdige ondersteuning. Het team toont professionaliteit, reactievermogen en oplossingsgerichtheid, wat leidt tot positieve resultaten.
Altijd met goede zin en tijd bezig om je te voorzien van goede adviezen.
2 July 2026
Kornee van Terheijden
Heerle
van Terheijden Holding BV
Het proces is persoonlijk en verliep soepel. De verwachtingen waren duidelijk en uiteindelijk juist. Goede ervaring en begrip voor drukte van onze/mijn kant.
26 May 2026
Michel Weijts
Halsteren
Baas Makelaars
Er werd voor mij de tijd genomen en ook voor een oplossing nagedacht. Je wordt netje en correct geholpen. Iemand die serieus met je op zoek gaat en je advies geeft. Tot er een oplossing is wordt je goed geholpen.
22 May 2026
21 May 2026
A. Rizgar
Vlissingen
El Castillo
Toon heeft ons goed begeleid bij de aanvraag van onze zakelijke financiering. Snelle terugkoppeling, duidelijke offertes en het belangrijkste : een goede deal!
18 May 2026
Rob
Halsteren
Baas Makelaars
Recent zijn we geholpen door het financieringsgilde om een financiering geregeld te krijgen. Toon van Gastel heeft ons daarbij fantastisch geholpen. Toon snapt hoe een ondernemer denkt en ziet altijd kansen en mogelijkheden. Door zijn doorzettingsvermogen, kennis en kunde en grote netwerk is alles rondgekomen. In de toekomst kloppen wij zeker weer aan!
15 May 2026
Freek Weijers
Steenbergen
Freek Weijers
Wij hebben een ongelofelijk goede ervaring gehad met Toon. Naast zijn vakbekwaamheid en ervaring, heeft voor ons zijn enorme betrokkenheid echt als een warm bad gevoeld. Het gevoel krijgen dat er echt naar je geluisterd wordt, en een echt persoonlijke benadering wordt vaak gebruikt in marketing campagnes, maar bij Toon hebben we dit ook echt mogen ervaren, en dat is in één woord GEWELDIG!
25 February 2026
Jeroen Aertssen
Aertssen Sound & Light
Goed advies gehad over financieringsmogelijkheden, het contact was prettig en professioneel.
22 December 2025
Gijs van Kaam
Toekomst Asbestverwijdering
Het was een zeer prettige ervaring. Er werd een plan uitgestippeld en alternatieven besproken. Deze waren door de begeleiding van Bas allemaal niet nodig. Zeer tevreden!
26 September 2025
Paolo Baldussu
Heerhugowaard
Baldussu Anesthesie BV
Het contact met Bas is altijd erg persoonlijk en dat geeft een vertrouwd gevoel. Wij zijn heel blij met zijn begeleiding en hulp. Dankzij Bas hebben wij een lang gekoesterde wens laten uitkomen!
31 July 2025
29 August 2024
Bram Kools
IJzendijke
Loon en grondverzetbedrijf Kools
Duidelijke uitleg en goede informatie Gemoedelijke sfeer
8 August 2023
HFC groep bv
Roosendaal
Na een prettig hoopgevend gesprek met Bas Schuitert is mijn aanvraag verder in behandeling genomen door Hannelies Jansen. Mevrouw Jansen was erg behulpzaam, vriendelijk en bereid het stapje extra te zetten. Waar je in de zoektocht naar een geschikte lening (in mijn beleving) helaas vaak tegen vaste kantoor uren aanloopt, was mevrouw Jansen vrijwel altijd bereikbaar en was ze ook later op de avond nog bezig voor onze aanvraag! Ik kan iedereen op een soortgelijke zoektocht naar een financiële oplossing Financieringsgilde Goes 100% aanraden!
23 May 2023
Gydo van de Velde
Tholen
Vanaf A tm Z is de financieringsaanvraag duidelijk en helder geweest. Korte lijnen en heldere afspraken met een goed resultaat maken de prijs meer dan goed. Ik kan dit iedereen aanbevelen.
17 December 2021
Jaap
Groningen
MomSon
Bas heeft uitstekend geholpen bij het rondkrijgen van de financiering Naast het verkennen van verschillende optie en partijen heeft Bas ook zorgdragen voor het aandragen van kleine maar belangrijke oplossingen die uiteindelijk hebben geleid tot een succesvolle aankoop Uitstekende en snelle communicatie
6 December 2021
Joop Schot
ArtBrokerDesign B.V.
prettige samenwerking, Bas geeft duidelijkheid en overzicht. Informeert op tijd.
7 June 2021
eduard
kapelle
edcam
Bas heeft ons fijn geholpen in ons langdurige moeizame project. Hield ook toen alles stil lag altijd contact op een fijne ge?�nteresseerde manier. Als persoon zeer vriendelijk en behulpzaam!
13 July 2020
Anneke De ruiter
Noordwelle
T eultje
Ons contact met Bas als financieel adviseur, hebben wij als zeer deskundig en zuiver ervaren. Duidelijke uitleg van de werkwijze, prettig in de contactlegging naar ons toe. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Goede advisering.
4 February 2020
Mans en Greetje
Gramsbergen
Beste Bas, financiering is iets heel persoonlijks en dat begrijp jij. Je hebt me prima en snel geholpen. Wie weet tot de volgende keer. Mvgr Sylvano Valks Pizzabus Sylvano
13 September 2019
Sylvano