Zeer professioneel, betrokken en resultaatgericht advies met duidelijke communicatie.

Loek heeft ons uitstekend begeleid bij het realiseren van een bedrijfsfinanciering voor H.M.G. Bedtextiel B.V. Zijn kennis van de markt en het vermogen om verschillende financieringsopties helder te vergelijken, gaf ons direct vertrouwen in het proces. De communicatie was transparant, snel en professioneel, en hij dacht continu mee in wat het beste past bij onze situatie en toekomstplannen. Een betrouwbare adviseur die echt waarde toevoegt. Zeker aan te raden voor ondernemers die op zoek zijn naar een passende financieringsoplossing.

Alles tot in de puntjes verzorgd

Enorm goed geholpen door Arjan. Fijne communicatie, duidelijke afspraken en het gewenste resultaat.

geweldig

tot 2x toe een geweldige service gekregen van Loek, een eerlijk advies en fijn contact. met een positief eindresultaat, dus zeker een aanrader

Geruststelling en kennis

Mijn ervaring met Loek is dat hij voldoende vragen stelt zonder beoordelend over te komen. Hij stelt je gerust en hij denkt met je mee. Altijd bereikbaar en altijd meedenkend.

Snel en prettig schakelen

Doormiddel van de juiste kennis en netwerk bood Loek de oplossing binnen alle verwachtingen.

TOP geregeld door René Immerzeel

Voor de financiering van een bedrijfspand prima geholpen, rene heeft goed geadviseerd en alles georganiseerd. Kan snel schakelen. Ik ben erg blij met de vlotte samenwerking!!

Zeer prettig en professioneel geholpen bij mijn financieringsaanvraag, pragmatisch en helder advies

Het traject begon met een prettige kennismaking waarin we eerst rustig hebben gekeken of er een goede match was. Op basis van mijn stukken had men snel door dat financiering mogelijk was en kwam direct met passende partijen. De uitleg was helder en begrijpelijk, zonder onnodige complexiteit. Het hele proces verliep vlot en efficiënt, met een hands on en pragmatische aanpak. Daarnaast was Financieringsgilde flexibel en goed bereikbaar, wat het traject extra prettig maakte. Al met al zeer tevreden over de samenwerking en zeker aan te raden.

plezierig

Mijn ervaring met financieringsgilde, Bas in mijn geval, is heel plezierig geweest. Ze zijn deskundig, accuraat en denken met je mee. Ik heb geen spijt dat ik financieringsgilde in de arm heb genomen. Ook voor je onderhandelingspositie bij de bank is het een goed keuze. Ze kennen de markt.

de best

was goed en snel

Persoonlijk, deskundig en snelle actie.

Frank helpt ons perfect met onderwerpen waar wij niet deskundig in zijn. Hij begrijpt goed waar het ons om gaat en komt snel in actie en regelt wat hij belooft.

voldoet geheel aan de verwachting

kennis van zaken, meedenkend, goed bereikbaar en levert.

Snel, altijd bereikbaar en een deskundig advies.

Edwin heeft mij geholpen met de financiering van mijn nieuwe bedrijfspand. Het is heel plezierig om met iemand te werken met dezelfde "can do" mentaliteit. Zelfs op zijn vakantieadres is hij nog bereikbaar. Verfrissend om te zien dat dit soort ondernemers er nog zijn. Het resultaat mag er ook zijn; binnen no time hadden wij een uitstekend financieringsadvies en offerte, top!

Heel fijn contact gehad met gewenst resultaat.

Top!

Goede service, klantgericht & professioneel.

Tip top gewoon perfect.

Alles is echt super vlekkeloos en soepel verlopen!! Echt top geregeld! Heel erg bedankt René voor alles, ik waardeer het enorm!!

Korte lijntjes - grote financiering

Ik had snel financiering nodig om een aantal bedrijfspanden te financieren. Ik werd getipt om naar het Financieringsgilde te gaan, dat heb ik gedaan. Ik kreeg één persoon continu om mee te sparren, de klik en de gedachte waren zeer goed. Financiering is geheel rond gekomen met een mooie uitwijkmogelijkheid om na bijvoorbeeld het eerste jaar de financiering kosteloos te kunnen aflossen. En dat was dan precies waar ik naar op zoek was. Ik heb mijn project waar kunnen maken en ben hierdoor gegarandeerd van een langdurig inkomen uit de panden die ik in de verhuur ga doen

Snel zorgvuldig en adequaat

Als "oude bekenden" van Albert zijn we bij hem terecht gekomen voor een financieel vraagstuk. Snel, zorgvuldig en adequaat opgepakt. Hierdoor werden wij als ondernemer ontzorgt. Wij zullen Financieringsgilde Roosendaal zeker aanraden.

We hebben een betere deal gekregen dan als we zelf alleen bij ABN een offerte hadden gevraagd. Dienstverlening en contact was erg prettig.

Korte duidelijke lijnen

Via via in aanraking gekomen met jullie gilde. Goede open en eerlijke communicatie is heel prettig op het moment dat je op zoek bent naar de juiste financier voor het aankopen van een bedrijfspand. En juist dat hebben we bij jullie gevonden, waarvoor nogmaals dank!

Gewoon goed geholpen

Het was prettig, zorgvuldig en vertrouwd. Je wordt ontzorgd, van A tot Z.

Gijs schakelt uitzonderlijk snel, denkt actief met je mee en blijft betrokken totdat de financiering

Mijn ervaring met Gijs en financieringsgilde is zeer positief. Waar veel partijen traag schakelen, reageert en handelt hij direct, waardoor het proces aanzienlijk sneller verloopt. Daarnaast denkt hij actief mee over de beste financieringsstructuur en kijkt hij verder dan standaardoplossingen. Het voelt niet als een adviseur op afstand, maar als iemand die echt naast je staat en doorgaat totdat de financiering daadwerkelijk geregeld is. Absoluut een aanrader om mee samen te werken.

Super goed gehopen!

Alrijd bereikbaar ook in de avond uren en in het weekend

Super snel en zeer klantvriendelijk

Bob gaat direct aan de slag en staat steeds in verbinding. Goed en professioneel!

Betrokken, deskundig en prettig geholpen door Alwin

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Financieringsgilde Amsterdam. In het bijzonder wil ik Alwin bedanken voor de uitstekende begeleiding tijdens het hele traject. Alwin dacht actief mee, gaf duidelijke en waardevolle adviezen en nam altijd rustig de tijd om alles goed uit te leggen. Geen enkele vraag was te veel en dat gaf veel vertrouwen gedurende het proces. Wat ik vooral als erg prettig heb ervaren is dat het gevoel van volledig ontzorgd worden echt klopte. Alles werd goed geregeld en ik wist precies waar ik aan toe was. Mocht ik in de toekomst opnieuw een financieringsaanvraag doen, dan zal ik zonder twijfel weer bij Alwin aankloppen. Absoluut een aanrader!

Enorm vakbekwaam en vooral ook enorm betrokken.

Wij hebben een ongelofelijk goede ervaring gehad met Toon. Naast zijn vakbekwaamheid en ervaring, heeft voor ons zijn enorme betrokkenheid echt als een warm bad gevoeld. Het gevoel krijgen dat er echt naar je geluisterd wordt, en een echt persoonlijke benadering wordt vaak gebruikt in marketing campagnes, maar bij Toon hebben we dit ook echt mogen ervaren, en dat is in één woord GEWELDIG!

Best beoordeeld uit 39 leden

- Financieringsgilde Betuwe | 9.9