Prachtige reis gemaakt met vrienden in Finland. Aan al onze wensen werd voldaan en alles klopte. Uilen gezien, beren en veelvraten gezien. Overleg met CS ook zeer vlot en meedenkend
Top geregeld allemaal. Precies de goede afstanden en reis samengesteld.
Wij zijn met Creating Stories in aanmerking gekomen tijdens onze research voor een reis naar IJsland. Na het opvragen kregen wij ontzettend snel reactie van Sanne die alles duidelijke heeft uitgelegd en opgesomd waardoor wij gelijk enthousiast werden. Nadat wij akkoord hebben gegeven werd alles gelijk snel en duidelijk geregeld en alle info, pakketten etc. werden goed en op tijd ontvangen. De reis zelf was fantastisch, zeker een die wij nooit zullen vergeten, mede dankzij Creating Stories en met name Sanne die alles perfect heeft verzorgd voor ons, bedankt!
Sinds jaar en dag is onze oriëntatie voor een vakantiebestemming gericht op warme en zonnige landen (overigens geen strandvakanties) vervolgens cultuur, natuur en gastronomie. IJsland is dan toch wel een hobbel om te nemen, en wat heeft dit land ons verleid met een indrukwekkend en gevarieerd landschap en natuur. Rust en veiligheid waren ook een weldaad. De koude, regenbuien en zelfs besneeuwde wegen hadden tegen verwachting geen invloed op de stemming. Sterker we zijn over de koudwatervrees heen volgend jaar weer regio Scandinavië.
IJsland is een prachtig land, we reden een mooie route en hadden prima overnachtingsplekken. In vergelijking met 5 jaar geleden was alles wel veel duurder en commerciëler geworden. Dat is jammer, want daardoor verliezen sommige locaties hun charmes. Het weer was helaas niet zo best deze vakantie, maar met goede regenkleding was het wel te doen.
Prachtige reis! Veel nuttige informatie. Accommodaties waren goed geregeld en prima. Afstanden tussen de verschillende accommodaties waren goed te doen. De dag tot dag informatie is zeer uitgebreid en nuttig, maar m.n. de interessante plekken langs de route zijn helaas niet in chronologische volgorde genoemd. Nog veel uitzoekwerk vooraf nodig. Kan ook leuke voorbereiding zijn. Veel informatie, maar ook zeer veel te zien.
Onze reis naar het zuiden van IJsland was perfect! Iedere excursie was waanzinnig. Alles was goed geregeld en de gidsen waren allemaal zo leuk!
Sanne heeft ons goed geïnformeerd en geadviseerd
Reis was gemaakt met prima afstanden tussen de locaties. Deze locaties waren zoals van te voren met ons afgestemt (Guesthouses).
Fijne service
Leuke afwisselende accommodaties Erg mooie route, in een bijzonder mooi land Onze ervaring dat mei net iets te vroeg is, een aantal dingen nog niet gestart, zoals horeca en excursies
Wij wilden een maatwerkreis van 11 dagen naar IJsland met vooral als doel het aanschouwen en genieten van het landschap en de natuur. Met specifieke wens om de tijd te hebben om al dit moois te fotograferen. Met deze reis zijn zijn we hier ruimschoots in geslaagd. Fijne hotels en uitstekende reisbeschrijving inclusief alle benodigde informatie! Goed geregeld en dank!
De rondreis door IJsland bleek een uitzonderlijk mooie ervaring. Wat een prachtig land! Zoveel bijzondere natuur en landschappen. De fotocamera had overwerk. Met tegenzin werd afscheid genomen. Het was perfect geregeld, leuke guesthouses, huurauto en vluchten. Goed persoonlijk gesprek met tips gehad. Een aanrader.
We zijn helemaal verknocht aan roadtrips maken en dat hebben we dit jaar ook weer gedaan. De reis ging naar het westen van Canada. Van Vancouver naar enkele stops op Vancouver Island en weer naar het vasteland om de bergen in te gaan en uiteindelijk vanaf Calgary naar huis te vliegen. Alles was goed geregeld en de ene keer dat we onderweg ergens hulp bij nodig hadden, werd dat meteen opgepikt en opgelost. Wat hebben we weer genoten van de natuur en de dieren. We hebben mooie dingen mogen zien en meemaken en wij hebben er weer een paar verhalen bij, dus Creating Stories doet de naam eer aan. Bedankt en tot de volgende keer!
Al wat we hadden afgesproken m.b.t onze reis in IJsland was keurig geregeld. Goed geïnformeerd, voldoende informatie, goede service, iedere vraag - vaak telefonisch - direct beantwoord. De camper die geboekt was, was perfect, ook vanuit de camperverhuurder prima service. Kortom dit maakte ook dat we een TOP vakantie hadden. We bevelen de Ijslandspecialist aan!
Had mijn wensen besproken met Sanne, wilde een soloreis, uitgelegd wat ik werkelijk wilde zien en doen in IJsland, heeft een prachtige route voor mij samengesteld, prima Hotels onderweg. Ben met een hoop mooie herinneringen en heel veel foto’s terug gekomen. Het persoonlijke contact met Sanne, was super. Snel antwoord op mijn vragen.
Dit jaar voor het 2de achtereenvolgende jaar naar IJsland op vakantie geweest. Al bij het zoeken voor de eerste reis heb ik het contact met de IJslandspecialist als zeer prettig ervaren. Alles is toen netjes via e-mail geregeld en dat ging ook allemaal zeer vlot. Voor de tweede reis had ik afgelopen najaar een persoonlijk gesprek aangevraagd op kantoor in Capelle a/d IJssel. Dit gesprek was ook erg fijn en de keus voor de reis was toen al snel gemaakt. Ook het vervolg via e-mail verliep weer erg vlot en soepel. Zelfs het aan laten passen van de reis , op eigen verzoek, was geen enkel probleem. Het informatiepakket, dat je per post aan huis krijgt, was ook erg mooi en duidelijk. Bij de tweede keer kreeg ik zelfs netjes een ander reisboek, omdat ik de eerste keer de Dominicus reisgids al had gehad. Kortom : de volgende keer ga ik zeker weer in zee met deze reisspecialist.
We hebben genoten van alles in IJsland. Schitterende natuur.
Elvira is TOP! Ze regelt alles voor de reis. Het enige wat je hoeft te doen is je wensen opgeven en zij neemt al het werk uit handen. Superveel tips en vlot geregeld. Volgende keer weer!!
Wij hebben een prachtige reis gemaakt langs de Schotse eilanden met het expeditieschip Expedition. Het is wat ouder schip, maar heeft voldoende buitenruimte en het personeel aan boord is behulpzaam en doet er van alles aan om alles naar wens te laten verlopen. De hoogtepunten waren voor ons het bezoek aan Kirkwall en Lerwick, het bezoek aan de vuurtoren van North Ronaldsey en de vogelkliffen bij Hermaness Nature Reserve en het eiland Lunga.
De tours waren echt heel goed. Vooraf was alles perfect georganiseerd. Creating Stories heeft onze wensen goed begrepen. Tijdens de trip vervielen er een aantal toers buiten de schuld van de reisorganisatie. We kregen binnen een aantal uren een nieuw voorstel en ook de mislukte tours werden de volgende dag al gecrediteerd. We hebben onze bij de autoverhuur bang laten maken en zo een extra dure verzekering. Deze was onnodig. Ook deze kosten heeft Creating Stories weten 'terug te draaien'. Zeldzaam goede service.
Wat een adembenemend mooi land is IJsland. En wat uitstekend door jullie voorbereid.
Goed meegedacht met onze wensen. En in tijd van iran oorlog ons tijdig en goed begeleid naar alternatieve vluchten
Twintig jaar geleden zag ik een foto van de Torres del Paine en dacht toen: “die wil ik ooit eens zien”. In het echt zijn ze nóg mooier. Van de Perito Moreno had ik niet zoveel verwachtingen. Ik heb al zoveel andere gletsjers gezien, dacht ik, maar wat een dag was dat zeg! De meest indrukwekkende dag misschien wel van onze vakantie. Je kunt pas zien hoe grooooooot ie is als je er live bent. Een must-see en must-do!
Hele mooie reis gemaakt van 6 dagen in zuid IJsland. In overleg met de IJsland specialist tot een goede formule gekomen. Er wordt fantastisch meegedacht en geluisterd naar wensen en behoeftes. Bereikbaar wanneer nodig. Wij zijn heel tevreden.
Al vele jaren zijn wij dé specialist in maatwerkreizen. In 2000 gestart met IJslandspecialist en daaropvolgend Canadareizen, American Vacation en Planet Downunder. Onze reislust brengt ons steeds verder. Daarom hebben we in 2017 Creating Stories gelanceerd, waar wij alle bestemmingen samenbrengen: Alaska, Amerika, Argentinië, Australië, Canada, Chili, de Faeröer Eilanden, Finland, Groenland, IJsland, Ierland, Japan, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Lapland, Patagonië, Spitsbergen, Zuid-Afrika, de Zuidpool en Zweden. Graag inspireren wij je met onze eigen reisverhalen, en creëren we samen jouw unieke reisverhaal. What’s your story? #wearecreatingstories