Vakkundig en betrouwbaar

Gezien het feit dat ik in België woon en naar Goes kom voor het onderhoud van mijn wagen, zegt genoeg denk ik !

Snel en goede service

s avonds gebracht en de volgende dag kon ik hem s middags weer ophalen.

Super service

Zeer tevreden. Deskundigheid, vriendelijk en zeer goede service (boven verwachting!).

Goede garage

Eerlijk advies en goede service

Super goede service!

Auto rijdt weer perfect!

• Bereikbaarheid

Van oudsher al goed geholpen door Rob. Vriendelijk en vakbekwaam.

Zie boven.☝️

• Bereikbaarheid

Deskundige en vriendelijke behandeling.

Bij deze garage krijg je goede adviezen. Het personeel is vriendelijk en heeft verstand van zaken. Een bezoek is aan te bevelen.

• Bereikbaarheid

We zijn tevreden, goed geholpen!!

Gewoon goed

• Bereikbaarheid

Deskundig vriendelijk en stipt!

De mensen in deze garage houden van auto’s. Ik rij altijd met een goed gevoel de garage uit!

Geweldig.

Makkelijk om een afspraak te maken, heel beleefd en goede service. Vakkundig werk afgeleverd en duidelijke uitleg van de reparaties en ja hoor en goed betaalbaar, naar mijn mening een goede aan rader TOP.

Henry is een topper

Top service geleverd!! op vakantie auto stuk gelopen, vrijdag ochtend auto gebracht, vrijdag avond weer opgehaald.

Helemaal tevreden.

Snel geholpen, vriendelijke mensen, betrouwbaar. Niets mis mee.

• Bereikbaarheid

Zoals altijd weer top geholpen!

Ik heb makkelijk een afspraak kunnen maken, waarbij ik mijn auto in dezelfde week kon afzetten. Daarnaast kreeg ik de gelegenheid om gebruik te maken van hun leenauto. Opzoek naar een vaste garage, dan is Univer zeker aan te raden

blind vertrouwen

Werkzaamheden volgens afspraak, geen verrassingen achteraf. Goede uitleg over de werkzaamheden en een goede prijs kwaliteit. Meer heb ík niet te wensen

Top service!

Altijd bereikbaar en vakkundige en snelle service! Gewoon top!!

Tevreden

Sinds 2023 klant bij BM Carservice. Voor zowel APK als onderhoudsbeurten voor mijn auto. Garage handelt snel. Op locatie een fijne wachtruimte. Telefonisch goed bereikbaar.

Super!

Snelle service en erg behulpzaam, dankjewel!

Uitstekende service

Je krijgt altijd heldere uitleg, bv. over wat er aan de hand is met een specifiek onderdeel, over hoe iets werkt. Altijd interessant om te weten!

• Bereikbaarheid

Altijd prima service en goede prijzen

Dit keer alleen apk. Fijne communicatie en eerlijk advies

• Bereikbaarheid

Al jarenlang tevreden klant!!

Ik ben al jarenlang een zeer tevreden klant van FDW en slaag daar veelal voor een 2e hands auto. (Heb zo mijn eisen... Ahum) De laatste keer, ZA 26-4, niet alleen op de site gekeken voor een occasion in de lagere prijsklasse, maar ook fysiek een bezoekje gebracht aan FDW. Is zeker een AANRADER!! Ze hadden er nét 1 binnen, precies eentje waarnaar ik op zoek was! Hij was dus nog niet schoon (Lees: Smerig) en stond logischerwijs dus ook nog niet op de site. We zijn tot een prima (prijs-)deal gekomen; ik maak 'm zelf schoon, geen tijdsverlies om alle gegevens op internet te zetten, radio erin en nieuwe APK!! Ben er op 3+4 Mei mee heen & weer gereden naar Duitsland-Bersenbrück, zonder problemen. Weet dat FDW te alle tijden openstaat voor onderhandeling!! Dankjewel, Mansour, óók voor het lachen!! Ik ben er erg blij mee!! Misschien tot volgend jaar?! Groetjes, Nagiha Swagers. NB: Het brandende lampje op dashboard bleek niet van ABS, maar van lege tank te zijn! (Knipoog)

Topservice!

Bart van Breugel is een man met veel kennis en ervaring. Vriendelijk en betrouwbaar en altijd bereid een stapje extra te zetten. Prijs/kwaliteit is prima en eerlijk.

SERVICE

Er staat SC Autoservice op de gevel, dat mag gerust autoSERVICE zijn. Want wat een SERVICE! Door een fout van mijn kant te laat aan de apk gedacht. Toen ik de afspraak voor apk wilde inplannen, kwam Sander erachter dat mijn apk bijna verlopen was. Zelfs tegen zulke domme acties (was in de war met apk datum vorige auto) is Sander opgewassen. Tussen zijn drukke schema door werd mijn auto ingepland en gekeurd. Ik heb, buiten de tijd dat de auto bij de garage stond, geen minuut zonder auto gezeten. En zoals altijd werd ik eerlijk, vriendelijk en goedlachs te woord gestaan. Op zoek naar een betrouwbare garage? Op zoek naar een goede monteur? Plan online uw afspraak in bij SC autoSERVICE.

altijd fijn geholpen

goed en snel geholpen, service is prima prijs kwaliteit ook

Snelle service

We worden altijd vlug geholpen

• Bereikbaarheid

Snelle en zeer correcte service met vriendelijke medewerkers

We werden geholpen dan op de afgesproken datum en dat waardeer ik erg

Best beoordeeld uit 159 leden

- SC Autoservice | 9.7

- Autobedrijf De Loods | 9.7

- F-LINE | 9.7

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.