Goede monteur. Goede service en prijs.

Zeer goed in service en behandeling van de klanten. Correct in afspraken.

Super Garage!

Zeer goede en fijne garage! Service en kwaliteit is perfect. Staat echt klaar voor de klant, denkt mee en komt zijn belofte na! Heel erg goed geholpen en probleem zeer netjes opgelost. TOP!

Top service

Zelfs geholpen met wat buiten de garantie viel van de auto die ik gekocht hebt. Leenauto gebracht mijn auto meegenomen voor het probleem op te lossen en dan ook nog niet voor hoeven betalen. Nou, waar gebeurd dat dan nog ? Dankjewel Bram ,

• Bereikbaarheid

Altijd vriendelijk, je voelt je welkom en een goede service. Kleine puntje van aandacht. De leenauto beter verzorgen. Maar ik ben wel blij dat ik van een leenauto gebruik mag maken.

• Bereikbaarheid

Goed bedrijf en goede communicatie.

Als het duurder wordt doen ze gelijk een belletje wat heel fijn is. De jongens die er lopen weten waar ze mee bezig zijn! Al jaren plezier van de audi!

• Bereikbaarheid

Afspraak maken heeft geen zin

Ik maak een afspraak om 10 uur bij deze locatie, maar ik word weggestuurd en moet naar een andere locatie in Uithoorn om vervolgens tot 11 uur te wachten voordat mijn auto gekeurd kan worden. Als klap op de vuurpijl wordt mijn auto draaiend met de ramen open buiten achtergelaten in de regen, waardoor mijn bekleding op de deur doorweekt is. Verschrikkelijke service.

• Deskundigheid N.v.t.

Vriendelijk en deskundig

Mooie auto, goede prijs, prima aflevering

Zeer betrouwbaar

Sinds kort op een nieuwe locatie gevestigd waar ook dezelfde , goede service wordt verleend. Bij bijzonderheden aan de auto met apk wordt er netjes contact opgenomen en mocht er wel iets aan het licht komen , werkt Pascal meteen mee aan een oplossing.

Fijne communicatie

Makkelijk om online een afspraak in te plannen. Meedenkend als het gaat over onverwacht vervangend vervoer nodig hebben. Nette communicatie over wat er gedaan is, wanneer de factuur te verwachten is en wat de staat van de auto is. Blij met mijn overstap naar dit bedrijf!

fijne garage

prima trekhaak montage

• Bereikbaarheid

Uitstekende service, deskundige monteurs en een eerlijke, professionele aanpak van begin tot eind.

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De medewerkers namen de tijd om een goede diagnose te stellen van het ABS-probleem en legden duidelijk uit wat er aan de hand was en welke mogelijkheden er waren. De communicatie was helder, de service was uitstekend en de deskundigheid van het team gaf veel vertrouwen. Je merkt dat er met kennis van zaken wordt gewerkt en dat eerlijk advies voorop staat. Mijn auto is vakkundig gerepareerd en alles is naar volle tevredenheid verlopen. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en professionele autoservice.

Altijd vriendelijk en transparant

Ik kom al jaren bij deze garage, en heb eigenlijk altijd hele goede ervaringen. De garagehouder is transparant over wat er gedaan moet worden, en wat dat gaat kosten. Ook heeft hij altijd wel een leenfiets voor me staan!

Kei goed!

Mijn auto heeft in z’n 10j niet eerder zo fijn en betrouwbaar gereden. Eindelijk een garage waar ik bij kan blijven. Op naar de vier jaar.

geweldige en vriendelijke service

Een garage waar je zonder bibberende portemonnee naar toe kunt

• Bereikbaarheid

Wordt altijd goed geholpen, betrouwbaar

Snelle afspraak mogelijkheden

Prima geholpen

Ik ben prima geholpen en ook redelijk snel. Echter kwamen er onverwachte kosten bij waarvan ik van te voren niet op de hoogte ben gebracht.

Uitstekende service en vakmanschap

Altijd een goede service. Vriendelijk en vakkundig personeel. Een garage die ik mijn auto toevertrouw.

goeie klantenservice

top garage, ik werd geweldig geholpen.

• Bereikbaarheid

DIKKE duim voor dit bedrijf.

Na een vervelende computer storing die alles aangaf wat maar fout kon zijn,toch opgelost door deze TOPPERS. In 2025 klant geworden! Ben tot nu toe een zeer tevreden klant. Gaat zo door Heren.

• Bereikbaarheid

Doen wat ze moeten doen dus prima.

• Bereikbaarheid

Strakke planning en eerlijke communicatie

Er gebeld om reparatie plan af te stemmen op basis van aangetroffen situatie.

• Bereikbaarheid

Goede service en verstand van auto’s

Komen al enkele jaren hier, en er wordt altijd mee gedacht. En afspraken worden nagekomen

No nonsense, nuchter

Wij komen al vele jaren bij Jacco en Remon, ze gaan niet altijd voor de duurste optie.

top

- Autoservice Dave Dikken | 9.7

- Autobedrijf Univer | 9.7

- SC Autoservice | 9.7

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.