Goed, denk betrouwbaar aankoop gedaan

Ontspannen sfeer, open en transparant gesprek en komt afspraak na. Jammer dat de navigatie oud is achteraf. Update was mooi geweest

Top garage

Je krijgt altijd netjes een offerte en geen verrassingen achteraf. Raad Univer voor iedereen aan.

Wederom prima en vriendelijk

Altijd vriendelijk

• Bereikbaarheid

Fijn meteen geholpen. Kundig en flexibel

Mijn lampje van het motormanagement brandde. Zonder afspraak langs gegaan of ze het wilden uitlezen en wilden kijken wat het kon zijn. Hij maakte vrijwel onmiddellijk tijd voor ons vrij en het is vakkundig gerepareerd. Heel tevreden en fijn dat ik weer van Heerhugowaard naar Apeldoorn kan rijden waar ik woon

• Bereikbaarheid

Kan me geen betere garage voorstellen

• Bereikbaarheid

APK en nieuwe achterbanden snel geregeld.

Alles binnen een dag geregeld en er is ook nog rekening gehouden met mijn verzoek om de auto voor 15:00 uur klaar te hebben. Het enige minpuntje is dat ik geen reactie heb gehad op mijn mail vlak na de vakantieperiode.

Zeer vakkundig geholpen!

Een behulpzame creatieve , nauwkeurige monteur, die mij met onze camper weer op weg heeft geholpen. Als ik weer een probleem met onze camper heb ben ik graag bereid om een heel eind te rijden om het bij Hoks te laten verhelpen.

Meest betrouwbare garage!

Ik kom al jaren bij Pascal voor onderhoud en zelfs aankoop van een auto. Betrouwbare garage en snelle service! Niet voor niks komen we hier al jaren terug :-) Bedankt Pascal voor al je goede zorgen!!

• Bereikbaarheid

Had accuut probleem. Kon meteen terecht. Na bestellen onderdeel de vlgde dag weer klaar.

Zeer prettig!

F line garage uit Schimmert is een zeer prettige garage. De eigenaar denkt met je mee en geeft duidelijke informatie over wat er eventueel moet gebeuren aan de auto.

Eerlijk en deskundig

Deskundig oordeel, ik ben blij dat ik het advies van Otto heb gevolgd. Anders had ik waarschijnlijk onderweg toch weer stil gestaan. Prijs was iets scherper dan de dealer, maar hier was ik veel sneller aan de beurt. Ook voel ik me veel persoonlijker geholpen, terwijl bij mijn dealer ik me steeds meer een "nummer" begon te voelen. Ik ben om.

• Bereikbaarheid

Ik ben erg tevreden over deze garage\. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en prettig geholpen\. Er werd goed naar mij geluisterd en alles werd duidelijk uitgelegd, zonder ingewikkeld gedoe\. Je merkt dat ze hun vak verstaan en eerlijk met je omgaan\. Mijn auto is netjes en vakkundig gemaakt en alles was volgens afspraak geregeld\. Dat geeft een goed en vertrouwd gevoel\. Ik ben blij dat ik deze garage heb gevonden en kom hier zeker weer terug\. Absoluut een aanrader\!

Zeer goed en snel

Snelle service en zeer kundig uitgevoerd

goede service

• Bereikbaarheid

Fijne garage met een goede service.

Ben al jaren klant bij Merkservice in Vught. Alles wordt in goed gezamenlijk overleg besproken, indien er zich onvoorziene omstandigheden voordoen wordt er altijd contact opgenomen zodat je niet voor verrassingen komt te staan, ik kan iedereen deze kundige onafhankelijke garage aanbevelen, als je ziet wat voor dure voertuigen ze in onderhoud hebben zegt dat genoeg.

Geweldig team

Ben heel blij met deze garage. Echt een aanrader.

• Bereikbaarheid

Goed geholpen en uitgepraat en daarna positief telefoontje

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Bereikbaarheid N.v.t.

Betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk, top!

Sander is een aanrader: Een deskundige vakman die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, bovendien zeer klantvriendelijk. Wij zijn al jaren zeer tevreden.

• Bereikbaarheid

Voor de eerste keer niet de merkdealer de klus laten doen, maar Hoks. Zeer tevreden over zowel de intake, de uitvoering en de prijs. Weet waar ik een volgende keer me ga melden .... Belangrijk extra punt is de mogelijkheid om jonge ondernemers kansen te geven.

betrouwbaar en kundig

Betrouwbaar en kundig

Uitstekende service

Snel geholpen met remreparatie

Gewoon goed

Aardige mensen, goede service

• Bereikbaarheid

Goede service en dito communicatie

Communicatie loopt snel en soepel. Er is transparantie over de kosten en vooraf wordt overlegd.

Best beoordeeld uit 150 leden

- Otto's Autoservice | 9.7

- Autobedrijf Univer | 9.7

- SC Autoservice | 9.7

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.