Géén ster
Zeer slechte ervaring bij BM Car service om mijn auto uit te lijnen:
Respectloos behandeld door een jong ventje Sulayman aan de bali.
Uitgaande van op de website vermeld tijdstip, bleek dit niet conform vermelding. Een vervanger die de baliwerkzaamheden waarnam, sprak mij -vrouw van 66 jaar' aan: € 99,= 'Jouw auto staat daar aan de overkant!" Zonder enige aanwijzing moest ik zelf mijn aan de overkant zoeken.
Nadat mijn auto uitgelijnd zou zijn, bleek er niets veranderd was.
Ik belde daarna om dit te melden en kreeg te horen mn auto terug te brengen en dat betreffende monteur met mij zou rijden om probleem te achterhalen. Toen ik met mjjn auto terug bracht, werd mij door Sulayman gemeld dat dat niet zou gebeuren. Er ontstond een discussie omdat mij andere info was gegeven dan hij bepaalde. Hierbij werd hij zeer klant onvriendelijk belalend en respectloos. In deze discussie maakte ik duidelijk dat er niet eens een factuur was verstrekt. Hij gaf nb te kennen dat hij na uitlijnen zelf had gemerkt dat het niet optimaal verbeterd was. Op alles waar ik op wees dat niet volgens afspraak was gegaan had hij een onbeschoft weerwoord. Ik zou mn auto weer moeten achter laten. Uiteindelijk reed hij me wel naar mn adres.
Mn auto bleef 2 dagen bij BM Car service om te achterhalen waarom uitlijnen niet goed was gegaan. Sulay beweerde me 2x gebeld te hebben. Maar op mijn telefoonlijst was ddarvan geen bewijs.
Uiteindelijk bleek volgens diagnose 2x schokdempers met veerpootlager en koppeling te vervangen met een rekening van +/- € 1500,= waarbij ik opnieuw de kosten voor uitlijnen zou moeten betalen, en geen leenauto zou verkrijgen. Een second opinion elders lag € 300,= lager.
Als klap op de vuurpijl, bleek het slot uit de deur van mijn auto te ontbreken.
Bij melding hier van op WhatsApp kreeg ik geen reactie. Toen ik hieover belde reageerde Sulayman: 'Raar verhaal!'
Ik dien een klacht in tegen deze gang van zaken! Ik eis de kosten van het ontbrekende slot terug en doe aangifte!