Hele goede service. Dingen die ook aandacht nodig hebben worden duidelijk besproken. Hele fijne garage. Aanrader!

• Bereikbaarheid

betrouwbaar en alles volgens afspraak

Betrouwbaar en alles volgens afspraak

• Bereikbaarheid

Een geweldig bedrijf waar je geen nummer bent

Staan altijd voor je klaar hoe druk ze het ook hebben. Even de auto brengen je word weer thuis gebracht als je geen ander vervoer heb. 1 woord SUPER

Goede Service, Toppie

Een mooie auto gekocht en heel goed geholpen door Carolien, heel fijn en gezellig bedrijf , goed ontvangen en goede service. Een betrouwbaar bedrijf.

• Bereikbaarheid

Zeer vriendelijke mensen en duidelijk goed advies

Altijd vriendelijk duidelijk en goed advies

Snel, vriendelijk en makkelijk

Snelle en goedkope service

Altijd goed bereikbaar en klantvriendelijke service

Onveilig en disrespectvol

Mijn tante heeft hier een auto gekocht. Tot 3 keer toe met een levensgevaarlijke auto op pad gestuurd. Losse wielen en speling op de gehele ophanging tot het punt dat de auto onvrijwillig van rijbaan wjsselt. Vervolgens door de monteur richard volledig vol gescholden en gekleineerd en hij durfde de auto niet eens op de brug te zetten om mijn ongelijk te bewijzen. Stelletje amateurs hier die je gewoon klinklare onzin en rotzooi op (loszittende) wielen verkopen. Mijn advies? Nooit naar deze balletent komen want je rijd jezelf te pletter met de rotzooi die ze je aansmeren. De halve ster die ik geef is al te hoog.

• Bereikbaarheid

Staat klaar en denkt in oplossingen

Als je onverwachts bij Sander binnen loopt omdat er een defect is aan de auto, voel je je nooit teveel ook al geeft hij het druk. Hij is begripvol en denkt in oplossingen en mogelijkheden. Een mooie onderneming waar je als klant goed geholpen wordt

Verschrikkelijk

In januari een auto gekocht na een proefrit met een duidelijke trilling in het stuur. Dit gemeld en er werd beloofd dat het opgelost zou worden. Bij ophalen leek het weg, dus met vertrouwen de auto gekocht met 3 maanden garantie — achteraf een grote fout. Binnen een week begon de ellende: een defect tandwiel moest vervangen worden. Daarna de auto laten controleren en daar kwam een lange lijst met gebreken uit die absoluut niet passen bij een “rijklare” auto. Bij terugkomst in de garage werd mijn neef (monteur) door Richard ronduit respectloos behandeld. Hij werd weggezet als een “slechte monteur” omdat hij jong is en zogenaamd geen verstand zou hebben. Volgens Richard waren “alleen de remmen” het probleem — wat achteraf complete onzin bleek. Er is vervolgens van alles vervangen: draagarmen, remschijven en blokken, schokbrekers, veerpoten en klepdekselpakking. En nog steeds is het drama niet voorbij. De remmen zijn inmiddels wéér kapot door een vastzittende remklauw (schijven blauw en krom), de auto is warmgelopen door een kapotte thermostaat en de koppakking is nu lek. Alsof dat nog niet erg genoeg is, bleek ook nog dat een voorwiel niet goed vast zat en dat de fuseekogel rechts voor niet bevestigd zat en los kon komen. Dat is niet alleen slordig, dat is levensgevaarlijk en gewoon onacceptabel. Dit heeft niets meer te maken met normale slijtage of “je koopt geen nieuwe auto”. Dit is een slecht nagekeken, ondeugdelijk afgeleverde auto waar je als klant de dupe van wordt. Mijn vertrouwen in deze garage is volledig weg. De manier van omgaan met klanten en het niveau van werkplaatskwaliteit zijn zwaar onder de maat. Ik raad iedereen aan hier met een grote boog omheen te rijden.

• Bereikbaarheid N.v.t.

Uitstekende oplossing van storingsprobleem

Mij werd als suggestie aangeraden een andere garage het storingsprobleem van mijn auto te laten onderzoeken. 'Mijn' garage had al 3x de storing onderzocht......zonder de storing blijvend te verhelpen. Nu is gebleken, dat mijn garage het probleem heeft veroorzaakt...........Ik ga dus afscheid nemen na ongeveer 50 jaar klant te zijn geweest.

Fijne garage

Je brengt hem weg en je wordt gebeld als er bijzonderheden zijn bijv: Hoge kosten. En ze vellen als hij klaar is. Prijs kwaliteit verhouding is goed!

• Bereikbaarheid

Wil geen andere ervaring meer …

Altijd een bewust zijn van de mens en zijn auto en de behoefte … dat maakt dat VDA hart voor auto’s heeft …. De mens & zijn auto

• Bereikbaarheid

Trekhaak prima gemonteerd. Kreeg ook electrische fiets om thuis te konen en werd ook op de hoogte gehouden over vervolg.

• Bereikbaarheid

Een vakman in zijn branche.

Ik ken Tom sinds 2019, toen ik na mijn verhuizing naar ’t Zand een auto bij hem heb gekocht. Sindsdien heb ik al mijn auto’s altijd bij hem laten onderhouden. Tom staat garant voor goede kwaliteit van service en professionaliteit. Ik kan zijn garage van harte aanbevelen.

• Bereikbaarheid

Top klantenservice en vakkundig personeel

Kom er al jaren en dat zal ik blijven doen.

• Bereikbaarheid

Goede auto voor een goede prijs

Gewoon goed geholpen door Tom en de jongens van de werkplaats. Fijne Caddy gekocht voor een goede prijs.

Goed autobedrijf

Een occassion gekocht bij VSA. Voldoende geïnformeerd over de auto. Snel en adequaat gehandeld. Verkoper denkt mee. Aflevering binnen enkele dagen. Afspraak is afspraak. Totale indruk: meer dan tevreden.

• Bereikbaarheid

Duidelijke communicatie, afstemming over het werk, offerte en tot op de cent correct.

Perfecte service, monteurs en ervaring.

• Bereikbaarheid

Een sociale en klantvriendelijke garage

Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Kom hier al jaren en altijd eerlijk, klantvriendelijk en vakkundig. Kom hier al jaren en heb eerlijk gezegd nooit problemen gehad. Zolang je op tijd een afspraak maakt komt alles goed. Ben dik tevreden en ga hier ook niet weg.

In een woord. Perfect ‼️

Zoals gewoonlijk altijd vriendelijk, service gericht en vakkundig.

• Bereikbaarheid

Goede service, afspraak maken lukt goed.

Goede service, denken goed mee, wordt tijd gemaakt als het nodig is.

Super service

Ben bij JQ geweest voor de keuring heel netjes geholpen alles goed in overleg en een hele nette prijs

• Bereikbaarheid

Ik ben 100% tevreden met de service/ werkzaamheden.

De reparatie, vervanging van koepelingset etc werd zoals besproken op tijd afgehandeld.

• Bereikbaarheid

Goede service zeer te vrede

Best beoordeeld uit 153 leden

- Claus & Sinon | 9.7

- Autobedrijf G.W. Pul | 9.7

- Autobedrijf Univer | 9.7

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.