Goede service. Ook als er iets kapot gaat
Prettig en snel geholpen
Hele fijne mensen, professioneel en kundig. Komen zeker terug.
Schappelijke prijzen zeer kundige monteur
Staan je altijd vriendelijk te woord, helpen snel, denken mee! Fijne garage.
Snel geholpen (lekke band). Top. Dank je wel! En ook zo heb ik veel goede ervaringen opgemaakt en blijf mijn garage trouw.
Alle kosten en werkzaamheden duidelijk vooraf besproken. Auto is vakkundig gerepareerd en rijd weer fantastisch.
Fijne garage, vriendelijke mensen en een top service!
Snelle en goede service
Heel fijne garage. Dit was mijn eerste keer met een apk en heb nu een vaste garage gevonden. Rob heeft mij super geholpen
Als ik bel kan ik meestal ook gelijk komen .
Kwam er om 16:30 aan kon niet meer schakelen, om 17:00 was de auto weer klaar en kon weer rijden Heb mijn auto’s al meerdere jaren bij Pomme in onderhoud voor de jaarlijkse beurten, wordt er altijd super goed en vriendelijk geholpen! Super bedrijf ga zo door!
Betrouwbaar, snel en altijd bereid om mee te denken. Deze garage staat écht klaar voor ons bedrijf.
Altijd deskundig advies en perfect onderhoud/ reparaties.
Dit is mijn vaste garage altijd goed en een eerlijke prijs wordt altijd goed geholpen!
Fijn bedrijf met goede service
Vriendelijk personeel en prijzen! ;) Geen appels met peren vergelijken! ;)
Al jaren komen wij met onze auto’s bij Pomme. Ze staan altijd voor je klaar! Goede service en kundig personeel.
Top garage kom er al jaren,. Altijd supersnel gemaakt.
Alles aan de auto gedaan wat nodig was, ik kan weer veilig en blij de weg op!
Winterbanden wissel
Garage pommes denkt met je mee.
Ik ben al jaren klant bij Pomme. Altijd goede service. En ze denken mee om kosten niet onnodig op te laten lopen. Betrouwbaar adres!
Keurig bedrijf en goed van afspraak
Industriestraat 12
5391 BR Nuland
Mijn naam is Rob Appel en ben sinds 2004 eigenaar van Garage Pomme. Sinds 2013 is mijn vrouw Sabine ook werkzaam in het bedrijf, ze houdt zich bezig met de administratie, planning, en het opnemen van de telefoon maar vind het ook niet erg om haar handen vies te maken in de werkplaats.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.