Snel en vakkundig geholpen

Dit bedrijf werd geadviseert door mijn verzekering en ik kon al heel snel terecht om 2 sterretjes te laten repareren. Het is een relatief klein bedrijf en dat is prima want ik ben niet van dat grote onpersoonlijke. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en geholpen en de 2 sterretjes zijn vakkundig en snel gerepareerd. Ook geen gedoe achteraf, hun regelen het met de verzekering. Dik tevreden.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Snel en goed geregeld

Nvt

• Kwaliteit ruitherstel

Een goede manier van handelen nette service

Goede kwaliteit en service

• Bij welke vestiging bent u geweest Autoglas Service Flakkee Dirksland

super!

super!

Erg vriendelijk en bekwaam

Duidelijke informatie en afstemming

Lekker snel

Na online melding bij mijn lease maatschappij binnen uur, onderweg naar huis, teruggebeld door 123Ruit en kon meteen door naar vestiging in Amsterdam. Was direct aan de beurt en binnen een uur weer weg. Lekker even in wachtruimte paar bakken koffie genomen met koekje en voordat ik het wist kon ik al weer op weg zonder sterretje in voorruit.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Topglas Amsterdam

Super vriendelijk

Meteen gebeld en duidelijke afspraak Bij ontvangst bijzonder vriendelijk, duidelijke technische uitleg bij tegenslag ( verroeste schroef) Prima tijdsplanning

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Snel en vriendelijk geholpen. Fijne wachtruimte.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Vriend Zwolle

Goed bedrijf

Ik ben goed geholpen, dacht mee en was vriendelijk

• Kwaliteit ruitherstel

Het maken van de afspraak was makkelijk. Op de dag van de afspraak prettig ontvangen en een uurtje in de wachtkamer zitten werken, de ruit was al gerepareerd voordat ik mijn werk af kon ronden.

Perfect geregeld !

Alles liep op rolletjes , heel vriendelijk aan de telefoon en perfecte service

Goede en snelle service

Flexibiliteit met het inplannen (en verschuiven) van de afsraak, tijdens de vervanging goede en snelle service met lekkere koffie!

• Kwaliteit ruitherstel

Snelle service om ruit te repareren en zeer snelle reparatie toen ik op de afspraak aanwezig was

• Kwaliteit ruitherstel

Goed ontvangen , ruit was snel gewisseld en werd op de hoogte gehouden hoe lang het nog ging duren .

Snel, vriendelijk, goede ervaring

Zeer vriendelijke en behulpzaam

het was een prima autoglasherstel ervaring, met goed communicatie en snelle afhandeling. Aanbevolen diensten bij Autoglasherstel Snijkers.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglasherstel Snijkers Venlo

netjes ontvangen en snel geholpen

Goed en netje geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Super snelle reactie na melding. Reparatie is goedgedaan

• Bij welke vestiging bent u geweest GlassCARE Dronten

prima, snel en behulpzaam

ik ben goed geholpen en vriendelijk ook!

Fijne service!

Snel geholpen en meedenkend over plek want ik woon op Terschelling

Klantvriendelijk en snel

Erg goede en vriendelijke service. Daarnaast kon ik erg snel terecht en zijn de werkzaamheden perfect uitgevoerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Van afspraak tot oplevering in Zoetermeer uitstekende service en resultaat

Het maken van een afspraak en het contact was niet alleen vriendelijk, maar ook duidelijk qua uitleg en verwachtingen. Het contact bij aflevering en verzorging van vervangend vervoer was uitstekend. Vervanging van een complexe voorruit met camera en sensoren van een Tesla was netjes en snel gefixed. Hopelijk is de service nooit meer nodig, maar indien wel zou ik direct hier weer teruggaan.

Sterretje prima gerepareerd

- Snel/vriendelijk geholpen - Wachtkamer beschikbaar voor wachten

Fijn geholpen.

Mijn ruit is weer goed en snel gerepareerd. En de service was zeer goed

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Kan je blij worden van een ruitschadebedrijf?

Kan je blij worden van een ruitschadebedrijf? Ja, zeker Amir, z'n vader en broer zorgen ervoor. Het bewijs dat een familiebedrijf staat voor service en kwaliteit. Hartelijk dank voor de service, mannen!

Best beoordeeld uit 43 leden

- 123RUIT.nl - Ruitenboer | 9.8