Direct contact en snelle handeling!

Na een kort telefoontje was de afspraak geregeld en kon ik snel terecht. Op locatie was de schade snel gefixt. Top!

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Goede service!

Vriendelijk personeel en goed en snel geholpen

Snelle service

Ik kon super snel terecht voor sterretje in de voorruit. Binnen half uur al klaar. Top gedaan

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.
  • Bij welke vestiging bent u geweest? Dijkemas autoglas Groningen

• Kwaliteit ruitherstel

Snel en vakkundige werkwijze + fijne communicatie

Top ervaring! Binnen een aantal dagen was er een nieuwe ruit besteld, netjes geplaatst en mooi aanvullend advies verkregen. Dikke aanrader!

Gewoon super service

Nadat ik een melding had gedaan van een sterretje in mijn ruit heb ik binnen enkele minuten een afspraak kunnen maken bij Autoglas Amersfoort. Dezelfde middag, dus binnen enkele uren, is de reparatie snel en vakkundig gerepareerd. Lekkere koffie een koekje en een flesje verfrissend water gekregen ;-). Dat noem ik nog eens service! Top

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders
  • Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

ontzettend snelle reparatie van voorruit

Mijn voorruit laten vervangen door 123Ruit in Etten-Leur. Duidelijke communicatie en een vriendelijke service. Zeer tevreden met het resultaat! Een absolute aanrader voor ruitreparatie in Etten-Leur!

geweldig

ruitschade net voor mijn vakantie , hiervoor hebben ze alles geregeld, de ruit is tijdig herstelt

Zeer netjes en secuur

Ik werd zeer netjes ontvangen door zowel de monteurs als door de dame van de planning. Er werd meteen een plekje vrij gemaakt voor mij toen ik aangaf dat ik graag wat wilde werken tijdens het wachten. Super geregeld.

No nonsens, goed geregeld

Goede ontvangst, een lekker kopje koffie. Tussendoor nog wat kunnen werken en klaar voordat ik er erg in had. Top Team in Dronten

• Bij welke vestiging bent u geweest GlassCARE Dronten

Hier hou ik van, op de man en geen nummer zijn.

Goed geholpen, zeer beleefd. Uitgelegd en snel gehandeld. Kon ook snel afspreken. Niks dan lof. Makkelijk toegankelijk, modern en toch een ouderwetse manier van contact met de klant. Top.

Snelle afspraak en vervanging

Prima en snelle service!

Snelle, goede service

Bellen, afspraak inplannen en binnen een paar uur was mn nieuwe ruit gezet, inclusief overzetten vignet.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Snelle en prima service

Er werd snel contact opgenomen en het vervangen van de voorruit werd direct ingepland. Binnen een week was mijn ruit vervangen.

• Kwaliteit ruitherstel

Snelle en vriendelijke service!

Snelle en vriendelijke service. Mijn ruit is vakkundig en snel gerepareerd!

Niks anders dan lof!!

Voor de 2e keer bij Hoefa een ruit moeten laten vervangen. Wederom super geholpen. Vriendelijk personeel, snel en heel mooi resultaat. Goeie communicatie en komen hun beloften waar. Zeer tevreden!!

Super snel, goede service

Ruit kapot vanwege hagel, (weekend), op dinsdag al geholpen. Top service!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglasherstel Snijkers Venlo

Snel, kundig

Snelle kundige reparatie. Al is de leenauto aan vervanging toe.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglasherstel Snijkers Venlo

Mijn ruitschade is vlot en netjes opgelost

Mijn ruitschade is vlot en netjes opgelost. De ruimte waar ik moest wachten was maar beperkt. Ik wilde wat doorwerken op mijn laptop, maar moest hem op mijn lap houden of op een klein bijzet tafeltje. Nadat de schade gerepareerd was moest ik zelf navragen of de auto inderdaad klaar was. De monteur had de auto nog niet afgemeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Direkt Autoglas Nieuwkuijk

Ruit vervangen maar buitenkant auto nog vol met klein glas

Snelle service en vriendelijk personeel. Ook de ruit is netjes vervangen. Maar een dag na het ophalen zag ik dat de achterklep en dak nog vol met kleine glasscherven zat. Dus heb zelf de auto nog schoon moeten spuiten.

Alles oké

Top bedrijf!

Fijne medewerkers, komen afspraken na en Top kwaliteit!

• Bij welke vestiging bent u geweest Autoglas Service Flakkee Dirksland

snel en professioneel geholpen

ervaren monteurs met verstand van zaken

• Bij welke vestiging bent u geweest? Direkt Autoglas Tilburg

Top Service!

Wat een goede service. Kon meteen blijven om een sterretje te laten repareren. Een vriendelijke, zeer kundige man heeft mij geholpen.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google
  • Bij welke vestiging bent u geweest GlassCARE Dronten