Snel en goed!

We konden snel een afspraak inplannen en de vervanging van de voorruit werd prima uitgevoerd. Goed en vriendelijk (telefonisch) contact.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon
  • Bij welke vestiging bent u geweest GlassCARE Dronten

Prima geholpen

Professioneel en vriendelijk geholpen met daarbij heerlijke bak koffie

Goed herstel

Ster in ruit is netjes gerepareerd. Is bijna niet zichtbaar. Er werd verteld dat er kans was op extra schade door de locatie van de ster. Dit was niet gebeurt. Netjes ontvangen met goede communicatie en een kopje koffie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Ze leveren kwaliteit met top service

Kwaliteit, Duidelijkheid, betrokkenheid top service.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Service en vakmanschap

Al vele malen hier geweest voor ruiten te laten vervangen van onze auto en nu ook voor mijn oude Passat en ook dit was geen probleem en super geregeld.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google
  • Bij welke vestiging bent u geweest GlassCARE Dronten

Een mooie nette schone werkpkaats met vriendelijke medewerkers

Bij binnenkomst loopt er een medewerker met je mee naar de wachtruimte om een kopje koffie te maken. De wachtruimte heeft Wifi, dus een prima plek om te werken terwijl je wacht. Service is top, je wordt snel geholpen, ik kreeg een vervangend nood- ruitje omdat de orginele nog besteld moest worden. Kortom, snelle en keurige service, gastvrij en klantvriendelijk.

Heel tevreden

Goed geregeld Netjes gerepareerd

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.

Super service

Ik kon snel terecht, super vriendelijk personeel. En het was zo klaar, heel fijn!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Topglas Amsterdam

Prima service, snel klaar

Top!

Goed en snel geregeld!

Gewoon prima

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Vriend Zwolle

Top. Komen afspraken na en alles zoals verwacht

Alles echt perfect geregeld.

• Kwaliteit ruitherstel

Snel,vriendelijke, vakkundig en behulpzaam.

Snelle reparatie, vriendelijk en vakkundig

Snel, goed en vriendelijk

Ik word hier altijd snel en vriendelijk geholpen. Ze kennen mijn naam en tijdens het wachten word je goed verzorgd met koffie en water en dergelijke. Prima adres voor een reparatie!!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Snelle en goede service

Goede en snelle service van het team. De beschadiging kon helaas niet gerepareerd worden maar binnen een paar dagen kon er al een nieuwe voorruit in. Binnen een uurtje was het geregeld.

Netjes geregeld

Keurige nette bedrijf wordt netjes gewerkt klanten mogen ook gewoon mee kijken. Geen geheimen. Wordt perfect uitgevoerd en uitgelegd hoe er gewerkt word.

TOP!

Top service, snel en zéér vriendelijk geholpen.

zeer goed

zeer goed direct een afspraak kunen maken en goede opvolging

• Bij welke vestiging bent u geweest? Q Autoglas Breda

Ik werd heel snel en netjes geholpen

Het was een prettige dienstverlening.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Topglas Amsterdam

Hele nette service

• Kwaliteit ruitherstel

Werd vriendelijk en snel geholpen!

Via de leasemaatschappij werdt ik verwezen naar 123ruit.nl. De medewerker kon de volgende dag al een nieuwe ruit regelen en inbouwen. Werd vriendelijk en snel geholpen!

Top, eerlijk, snel en transparant

Top, eerlijk, snel en transparant

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Zeer vriendelijk en kundig!

Erg persoonlijke service, vriendelijke mensen, erg kundig en vlot gedaan. Twee andere, kleine putjes werden direct meegenomen.

• Kwaliteit ruitherstel

Professioneel, snel en zeer vriendelijk!

Ster in voorruit, maar kon na het melden van de ruitschade zeer snel terecht. Vestiging Barendrecht geweest, zeer vriendelijk en professioneel personeel. Ruit was snel hersteld.

• Kwaliteit ruitherstel

Snel geholpen en geweldige service

Na melden van ruitschade is snel contact met mij opgenomen en een afspraak ingepland. Op de dag van herstel lukte het mij niet om de auto tijdig in te leveren. De hersteller was hierbij heel flexibel en behulpzaam om te zorgen dat ik de auto later kon inleveren en de ruit die dag toch vervangen werd.

Best beoordeeld uit 44 leden

- 123RUIT.nl - Autoglas Limburg | 9.9