Professioneel, vriendelijk familiebedrijf

Fijn geholpen binnen de aangegeven tijd. Prettige wachtruimte met inderdaad uitstekende WiFi en heerlijke koffie!

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon
  • Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

super vriendelijk en super snel

Zeer vriendelijk en persoonlijk ontvangen. Professionele reparatie, goede uitleg en super snel!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Super service en zeer vriendelijk personeel

Een super ervaring. 100x beter dan Carglass waar je als een nummertje wordt behandeld.

In 1 woord:top zoals service hoort te zijn

Zie hierboven

Top service!

Prima geholpen.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Vriendelijk en vakbekwaam

Het zijn zeer vriendelijke en vakbekwame mensen. Ze zijn duidelijk in hun communicatie. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Super service!

Snelle service en zeerg goed onthaald in de repair shop.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Top service! Snel geregeld en heel vriendelijk!

Mijn ervaring was top! Alles was goed en snel geregeld en de service was top!

Prettige service, snel geholpen

Afspraak maken was snel gebeurd, ik werd snel gebeld na aanvragen van de afspraak. Nieuwe ruit inzetten duurde een uurtje, ondertussen genoten van koffie en koek en water. Erg vriendelijk personeel

Super behulpzaam

Mijn ervaring met 123ruit.nl - Autoglas is zeer positief. Alle medewerkers zijn vriendelijk, beleefd en erg behulpzaam. De zijruit van mijn 18 jaar oude camperbusje moest helaas vervangen worden en er is alles aan gedaan om het beste resultaat te bereiken. En dat was best een klus want de originele ruit incl. schuifraampje was niet meer leverbaar en het alternatief had eigenlijk niet de juiste tint. Alternatieve ruit heeft toen een kleurbehandeling gehad en het ziet er nu weer keurig uit! Intussen werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen. Heb je een keer ruitschade dan raad ik absoluut 123ruit.nl - Autoglas aan!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Zeer vriendelijke benadering , goede service!!!

Uitstekend!!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Erg vriendelijk en vakkundig voeld me welkome klant.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

snelle en goede service, vriendelijke mensen

prima!

Kan niet beter!

Voor de 2e keer, geweldige service, en vriendelijke mensen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Snel contact en uitstekend geholpen

Fantastisch

123RUIT Amersfoort. Buitengewoon vriendelijk en vakkundig familie bedrijf. Uitstekende, zeer vriendelijke ontvangst door Amir met koffie en een flesje water. Meteen op mijn gemak. Uiterst kundig en zeer gespecialiseerd werk dat je gewoon kunt bekijken terwijl het wordt uitgevoerd door het raam of in de werkplaats. Geen geheimen gewoon ouderwets vakwerk. Duurt een uurtje, je kunt er op wachten als je dat wil.

Vriendelijk en deskundig

Afspraak maken ging makkelijk en snel. Zeer vriendelijke ontvangst en snel probleem met een sterretje in de vooruit verholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Ondanks dat ik wat huiverig ben voor het vervangen van een voorruit, gebaseerd op mindere ervaring van de bekende ketens, ben ik bij 123ruit erg goed geholpen. Vanaf het begin ben ik door Amir goed geïnformeerd m.b.t. het vervangen van mijn voorruit. Daarin is ook mijn wens meegenomen om een origineel ruit terug te plaatsen. Amir heeft dit allemaal in orde gemaakt en bij het vervangen zijn de sensoren en de head up display gecontroleerd. Bij het ophalen werkte alles zoals voorheen en is het vervangen netjes gedaan zonder sporen.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Super Vriendelijk

Amir, Verwelkomt je vriendelijk bij binnenkomst en verzorgd je met een heerlijk bakje koffie!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Super snelle professionele service !

Zo goed en snel en leuk geholpen ! Er werd goed meegedacht in oplossingen! We werden op de hoogte gehouden , goede communicatie en extra moeite werd gedaan ! Dank !

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt
  • Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Ik ben snel en goed geholpen

Ik voel me heel goed en vriendelijk geholpen. Omdat het wat krap was heeft een medewerker mijn aito in en uit gereden. Dat was wel fijn.

Prettige ervaring

Heel prettig te woord gestaan en ontvangen. Voor zover ik nu kan zien ook prima werk afgeleverd.

Helemaal perfect

Prettig telefonisch contact. Keurige ontvangst. Snelle ruitreparatie.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Vriendelijke mensen, prima communicatie ook per app, afspraken stipt nagekomen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Kundig , snel en duidelijke communicatie.

Twee beschadigingen in de voorruit zijn kundig gemaakt. Duidelijke communicatie en heel klantvriendelijk.

Argonweg 26 B

3812 RB Amersfoort

Over 123RUIT.nl - Autoglas Amersfoort

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl