De afspraak via hun website was snel gemaakt. De volgende dag belde 123ruit om de puntjes op de i te zetten zoals tijd, sensoren e.d. De dag van de ruitvervanging verliep ook vlekkeloos: vroeg gebracht, leenauto mee (Opel Carl) en om 17 uur weer gehaald. Helemaal top!
vervangend vervoer was een fiets. Maar die was behoorlijk verouderd. geen fijn vervoermiddel.
Een snelle, persoonlijke en vriendelijke service.
Aardige mensen, snel geholpen!
Vriendelijke ontvangst vakbekwame service.
Het achterruit van mijn C5 was stuk en een nieuwe was nergens meer voorradig. Dankzij de geweldige inzet van de mensen van Autoglas.frl Stoebo in Bolsward werd er snel een oplossing gevonden. Mijn dank is groot!
Snel en persoonlijk. Tip: de wachtruimte is bij de balie. Om tijdens wachttijd eventueel te werken is het een te drukke ruimte. Een aparte ruimte om te wachten is een aanbeveling.
X
De reparatie was best snel ingepland. Alleen bleef de plek van het sterretje zichtbaar. Dit was vooraf gemeld maar ik heb een sterretje van eenzelfde maat bij andere reparateurs wel compleet weggewerkt zien worden.
Snel een afspraak kunnen maken. Vriendelijk geholpen en ter plaatsen kunnen wachten op mijn auto.
Uitstekend geholpen
Prima, snel en vakkundig
Kleine locatie, makkelijk te vinden, prima afhandeling.
Makkelijk om binnen een week een afspraak te maken voor het vervangen van de voorruit. Mooie ruimte (met koffie en werkplek) om paar uurtjes te wachten.
Een grote scheur in mijn voorruit moest met spoed worden verholpen. Dat betekende vervanging van de voorruit. Een afspraak was snel geregeld. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en duidelijkheid over de tijdsinvestering gegeven. De reparateur ging terstond aan de slag. Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de stappen en de tijd die het zou duren. Alles verliep zeer transparant en volgens planning. Ik hou erg van leveringszekerheid. En dat was dit ten top. En na afloop lag er nog een kleine verrassing op de bijrijdersstoel. Dat is heel goed. Alles al goed doen en nog net iets meer dan de klant verwacht. Perfect. Ik zou geen verbetering kunnen noemen. Vooral vasthouden!
Bandje ingesproken en wordt SNEL teruggebeld. Afspraak gemaakt direct aan de beurt door deskundige eigenaar. Topbedrijf.
Ik kon snel terecht en werd snel en goed geholpen!
Auto gebracht En keurig geholpen en alles geregeld Top team
Moest de afspraak verzetten dit ging makkelijk en probleemloos.
Alles keurig geregeld en geen nawerk. Super gedaan.
Ze hebben onze achterruit vervangen. Het bleek heel ingewikkeld een nieuwe te vinden, maar ze zette alles op alles om zo snel mogelijk een nieuwe te vinden. Alles perfect geregeld en altijd meteen bellen bij nieuwe informatie. Super ervaring gehad bij deze club.
Mooie nieuwe ruit, zeer vriendelijk personeel.
Netjes geholpen en achteraf met wat vragen correct behandeld. Na reparatie kwam ik nog wel een klein beetje troep in de auto tegen en een paar interieurdelen waren ook een beetje smerig. Dit zou een verbeterpuntje kunnen zijn. Maar al met al het bezoek als zeer prettig ervaren.
Ik ben heel goed op een vriendelijke manier geholpen.