Topservice met vakbekwame mensen!

Gewoon goede en snelle afhandeling en werken heel netjes!

Uitstekende service

Chrijsler crossfire voorruit vervangen ivm scheur. Werd netjes op de hoogte gehouden wanneer de voorruit geleverd en geplaatst kon worden. Uitsteekend resultaat en goede service. Vriendelijke mensen.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Hartelijke ontvangst

E mail ontvangen van 123 ruit Flakkee en ik kon s midags al gelijk kangs komen. Ik werd hartelijk ontvangen in de schitterrde vestiging. Ik moest mijn sleutels afgeven aan de balie en werd naar een mooie wacht ruimte gebracht waar boekjes lagen en werd koffie aangeboden . Na 30 minuten werd ik gehaald en de auto stond klaar en gemaakt voor de deur! Medewerkers zeer vriendelijk .Alleen snap ik niet waarom ik niet naar 123 Barendrecht ben verwezen omdat ik in Spijkenise woon. Maar vanaf werk Dordrecht was 40 minuten rijden niet zo erg ondat ik s middags vrij kreeg van mijn baas .

• Bij welke vestiging bent u geweest Autoglas Service Flakkee Goes

Goede en perfecte service

afspraak ging

Ik ben fan!!!

gebeld, ik kon meteen komen. Mijn ster vakkundig gerepareerd en een andere kleine sterschade er maar meteen even bij gedaan die ooit door een ander niet goed gedaan was. Vakwerk met veel passie en lol in zijn werk en dat op vrijdagmiddag net voor het weekend. Waanzinnig en ze waren Jimny fan dat maakt de lol dubbel zo groot.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Elburg

Professioneel

Professioneel geholpen door een ervaren vakman.

heel goed

heel goed gereglelt

Fijne afhandeling

Door omstandheden moest ik de afspraak verzetten. Dit kon zonder problemen. En bij het ophalen van de auto kreeg ik nog wat tips mee o.a. over de ruitenwissers. Heel attent.

Zoals het hoort

Werd netjes op het overeengekomen tijdstip ontvangen. Alles keurig en netjes afgehandeld. Wel is het niet comfortabel wachten als de deur blijft openstaan, omdat de wachtruimte een open gebeuren is. Verder prima voor elkaar, uurtje wachten en weer weg. TOP.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Direkt Autoglas Tilburg

Super service!

Top service, fijne wachtruimte.

Was top

Was top

Perfecte service

Direct binnen 15 min gebeld, afspraak gemaakt, alles netjes conform afspraak afgehandeld.

Fijn bedrijf.

Fijn en vertrouwd bedrijf. Keurige reparatie. Dikke pluim.

Helemaal prima

Goed en netjes geregeld

snel en goed geholpen

kwam langs met sterretje ging 30 minuten later gerepareed de weg weer op dikke plus

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden
  • Bij welke vestiging bent u geweest? Dijkemas autoglas Hoogezand

Kundig en ik werd goed geholpen

Kundig en ik werd goed geholpen

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Kwaliteit ruitherstel

Zeer snel contact opgenomen en erg netjes alles uitgevoerd.

Zeer snel contact opgenomen en erg netjes alles uitgevoerd. Erg tevreden.

Snelle reparatie

vriendelijk en snelle reparatie

gewoon goed!

gewoon goed van afspraak tot eindresultaat! fijn dat ze kostenloos een leenauto ter beschikking hadden

Zeer specialistisch

‘s Ochtends gebeld en kon direct ‘s middags langskomen. Vriendelijk ontvangen en de auto werd direct naar binnen gereden. Ik had een flinke ster in mijn voorruit en het was op het randje of het gemaakt kon worden. Na 20 minuten was hij klaar en je ziet er eigenlijk helemaal niets meer van tenzij je weet waar het zat. Zeer tevreden.

Netjes geregeld

Er werd netjes contact opgenomen en een afspraak gemaakt, ook de reparatie verliep voorspoedig.

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Bij welke vestiging bent u geweest? Topglas Amsterdam

Goede service en vriendelijk personeel

Zeer goed en snel geholpen bij vervanging van mijn voorruit. Deskundige uitleg en service, daarnaast een ruimte om zelf te werken met voldoende koffie en vers fruit…

• Kwaliteit ruitherstel

Buitengewoon vriendelijk personeel en uitstekende service.

Allereerst bij mij telefonische melding van voorruit schade werden een aantal vragen gesteld: verzekering WA +, beschrijving schade etc. Snelle afspraak gemaakt en daarna snelle afspraak en reparatie. Tegen een betaalbare prijs. (was weliswaar verzekerd). De opgave van garage was 1800 euro, terwijl Topglas 'slechts' 700,-- euro rekende.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Snel, vakkundig en vriendelijk

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Prima geholpen en ook de zijstrips zijn vervangen naast de voorruit. Aanrader!

Best beoordeeld uit 44 leden

- 123RUIT.nl - Autoglas Limburg | 9.9