Gewoon super

Telefonisch snel gehandeld. Het bedrijf in stadskanaal reageerde de zelfde dag nog. En binnen een paar weken had ik weer een nieuwe ruit in mijn auto.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Fantastische service!

Om de sterretjes in onze ruit te repareren kwamen we bij 123ruit.nl. Helaas kwam er een barst in de ruit en moest er een nieuwe ruit besteld worden. Twee dagen later is dit keurig gedaan, mocht een leenauto meenemen. Kortom: topservice!

Geweldige service

Ster was niet meer te repareren, nieuwe ruit nog dezelfde dag geplaatst

Snelle en goede service

Snel en professioneel geregeld!

Zit er netjes in

Netjes alles afgehandeld

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Heel goed

Ik kwam voor 1 sterretje, maar de medewerker zag er 2 en repareerde deze ook gelijk. Hoefde er niet om te vragen. Goede service!

• Bij welke vestiging bent u geweest GlassCARE Dronten

Professioneel gefixed, en dit bedrijf denkt echt mee

Na inbraak in mijn Ford Explorer bleek het achterruitje niet heel eenvoudig te vinden. Ruitenboer heeft enorm zn best gedaan om toch (uit het buitenland) er eentje te laten komen, en ook voor een tijdelijke fix gezorgd tijdens het wachten. Uiteindelijk is ook de reparatie helemaal netjes gedaan.

Gewoon Prima

Makkelijk afspraak maken , verder correcte, snelle, goede afhandeling .

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Snel, behulpzaam, klantgericht en prettig in de omgang.

De twee heren waren zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam. Daarnaast vakbekwaam en meedenken met wat kleine puntjes van de auto. TOP!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google
  • Bij welke vestiging bent u geweest? Direkt Autoglas Tilburg

gewoon Top

Keurig ontvangst lekkere koffie en vriendelijke mensen. En de ruit, prima vervangen!!!.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Direkt Autoglas Nieuwkuijk

Super service!

Snelle service en zeerg goed onthaald in de repair shop.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.
  • Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

efficiente oplossing voor personeelsprobleem, direct leenauto beschikbaar gesteld.

alles goed geregeld

• Kwaliteit ruitherstel

Top service! Snel geregeld en heel vriendelijk!

Mijn ervaring was top! Alles was goed en snel geregeld en de service was top!

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.

Vriendelijke medewerker

Top geregeld

Moest ff wachten +/- 2tot 3 uur en ze waren klaar binnen de tijd Voor een ruit vervanging

Service is goed

Vriendelijke mensen en goed geholpen en goed op de hoogte gehouden

• Kwaliteit ruitherstel

Vakmensen met een hoge service level.

Ruitschade, een barst van 40 cm., heb ik op zondag gemeld bij mijn leasemaatschappij. Maandagochtend ben ik Persoonlijk langs geweest én hebben we een afspraak gemaakt. Doordat ik op de planning had staan om op donderdag een weekendje weg te gaan met vrienden en niet met een kapotte autoruit wilde rijden, hebben ze de reparatie vervroegd naar de woensdag. Ruit van mijn auto was op tijd binnen en hebben volgens afspraak mijn autoruit 's woensdag vervangen. Wat een geweldige service!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Automobielglas Mill

Vriendelijke en kundige medewerker. Geeft goed en duidelijk advies. Heel tevreden!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglasherstel Snijkers Susteren

Prettige service, snel geholpen

Afspraak maken was snel gebeurd, ik werd snel gebeld na aanvragen van de afspraak. Nieuwe ruit inzetten duurde een uurtje, ondertussen genoten van koffie en koek en water. Erg vriendelijk personeel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Vriendelijke service maar zeer slechte kwaliteit

Ik kwam voor een sterretje ruitreparatie en omdat dit de locatie was die mijn verzekeraar vergoed. Afspraak maken kon pas een week later, maar dat was geen probleem. Vriendelijkheid en service ter plaatse was prima. Echter is het sterretje niet met een transparante hars gerepareerd. Bij afleveren auto werd letterlijk gezegd 'je ziet nog een miniscuul plekje in de ruit. Dit komt omdat uw ruit getint glas heeft en de hars is niet getint'. In de auto bleek het plekje niet miniscuul, maar zeker 3 mm breed en het is een geheel wit plekje - niet eens transparant dus. Dat de hars niet getint is, kan ik me indenken, maar de hars is niet eens transparant! Dat ben ik niet gewend van eerdere sterreparaties. Dus nu heb ik een klein vogelpoepje op/in mijn ruit die je er nooit af krijgt. Uiteraard zal ik hier nooit meer naar terugkeren voor een sterreparatie en ik zal dit ook zeker doorgeven aan de verzekeraar.

• Kwaliteit ruitherstel

prima service maar sfeer en communicatie onderling verschrikkelijk

Prima service, maar ik heb te doen met de medewerkers al daar, die constant aangesproken worden op een manier en toon alsof ze eigenlijk niets goed kunnen doen.

Bijzonder prettige ervaring!

Mijn oprechte complimenten voor de geleverde service. Meermaals telefonisch contact gehad en elke keer werd rustig de tijd genomen om mijn vragen op een vriendelijke manier te beantwoorden. Dat kom je niet vaak meer tegen en was een verademing. Afspraak zonder probleem een keer kunnen verzetten en een peenauto was beschikbaar tijdens de reparatie. Beide personen die ik heb gesproken hadden dezelfde vriendelijke en betrouwbare vibe. Ik hoop de service niet nogmaals nodig te hebben, maar zo wel, dan kom ik zeker hier terug.

een goede keuze

afspraak maken gaat gemakkelijk, reparatie naar tevredenheid en klantvriendelijk personeel

• Kwaliteit ruitherstel

Goed ontvangen en geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Q Autoglas Etten-Leur

Supersnelle service

Had een klein scheurtje in mijn voorruit en werd meteen verholpen. Heel fijn.

Best beoordeeld uit 44 leden

- 123RUIT.nl - GlassCARE | 9.9