Telefonisch snel gehandeld. Het bedrijf in stadskanaal reageerde de zelfde dag nog. En binnen een paar weken had ik weer een nieuwe ruit in mijn auto.
Om de sterretjes in onze ruit te repareren kwamen we bij 123ruit.nl. Helaas kwam er een barst in de ruit en moest er een nieuwe ruit besteld worden. Twee dagen later is dit keurig gedaan, mocht een leenauto meenemen. Kortom: topservice!
Ster was niet meer te repareren, nieuwe ruit nog dezelfde dag geplaatst
Snel en professioneel geregeld!
Netjes alles afgehandeld
Ik kwam voor 1 sterretje, maar de medewerker zag er 2 en repareerde deze ook gelijk. Hoefde er niet om te vragen. Goede service!
Na inbraak in mijn Ford Explorer bleek het achterruitje niet heel eenvoudig te vinden. Ruitenboer heeft enorm zn best gedaan om toch (uit het buitenland) er eentje te laten komen, en ook voor een tijdelijke fix gezorgd tijdens het wachten. Uiteindelijk is ook de reparatie helemaal netjes gedaan.
Makkelijk afspraak maken , verder correcte, snelle, goede afhandeling .
De twee heren waren zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam. Daarnaast vakbekwaam en meedenken met wat kleine puntjes van de auto. TOP!
Keurig ontvangst lekkere koffie en vriendelijke mensen. En de ruit, prima vervangen!!!.
Snelle service en zeerg goed onthaald in de repair shop.
alles goed geregeld
Mijn ervaring was top! Alles was goed en snel geregeld en de service was top!
Vriendelijke medewerker
Moest ff wachten +/- 2tot 3 uur en ze waren klaar binnen de tijd Voor een ruit vervanging
Vriendelijke mensen en goed geholpen en goed op de hoogte gehouden
Ruitschade, een barst van 40 cm., heb ik op zondag gemeld bij mijn leasemaatschappij. Maandagochtend ben ik Persoonlijk langs geweest én hebben we een afspraak gemaakt. Doordat ik op de planning had staan om op donderdag een weekendje weg te gaan met vrienden en niet met een kapotte autoruit wilde rijden, hebben ze de reparatie vervroegd naar de woensdag. Ruit van mijn auto was op tijd binnen en hebben volgens afspraak mijn autoruit 's woensdag vervangen. Wat een geweldige service!
Vriendelijke en kundige medewerker. Geeft goed en duidelijk advies. Heel tevreden!
Afspraak maken was snel gebeurd, ik werd snel gebeld na aanvragen van de afspraak. Nieuwe ruit inzetten duurde een uurtje, ondertussen genoten van koffie en koek en water. Erg vriendelijk personeel
Ik kwam voor een sterretje ruitreparatie en omdat dit de locatie was die mijn verzekeraar vergoed. Afspraak maken kon pas een week later, maar dat was geen probleem. Vriendelijkheid en service ter plaatse was prima. Echter is het sterretje niet met een transparante hars gerepareerd. Bij afleveren auto werd letterlijk gezegd 'je ziet nog een miniscuul plekje in de ruit. Dit komt omdat uw ruit getint glas heeft en de hars is niet getint'. In de auto bleek het plekje niet miniscuul, maar zeker 3 mm breed en het is een geheel wit plekje - niet eens transparant dus. Dat de hars niet getint is, kan ik me indenken, maar de hars is niet eens transparant! Dat ben ik niet gewend van eerdere sterreparaties. Dus nu heb ik een klein vogelpoepje op/in mijn ruit die je er nooit af krijgt. Uiteraard zal ik hier nooit meer naar terugkeren voor een sterreparatie en ik zal dit ook zeker doorgeven aan de verzekeraar.
Beste, Bedankt voor uw review en het prettige telefoongesprek samen. Zoals gezegd, vinden wij het vervelend om te horen dat u ontevreden bent over het eindresultaat en dit hebben wij ook uitvoerig besproken met u en de vestiging. Wel vinden we het fijn om te horen dat u over alle andere aspecten tevreden bent geweest. Met vriendelijke groet, Lotte - 123RUIT.nl Hoofdkantoor
Prima service, maar ik heb te doen met de medewerkers al daar, die constant aangesproken worden op een manier en toon alsof ze eigenlijk niets goed kunnen doen.
Beste, Bedankt voor uw review. Wij waarderen uw mening, zo kunnen wij onze service blijven verbeteren. Ik vind het fijn om te horen dat u goed geholpen bent en tevreden bent over uw ruitherstel. Wel vind ik het jammer om te zien dat de onderlinge communicatie zo zwaar heeft gewogen in uw review. Ik ga deze feedback zeker doorgeven aan onze vestiging AutoglasPRO Uden. Mocht er nog iets zijn dat u graag met ons zou bespreken, kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 088-1850500. Met vriendelijke groet, Lotte - 123RUIT.nl Hoofdkantoor.
Mijn oprechte complimenten voor de geleverde service. Meermaals telefonisch contact gehad en elke keer werd rustig de tijd genomen om mijn vragen op een vriendelijke manier te beantwoorden. Dat kom je niet vaak meer tegen en was een verademing. Afspraak zonder probleem een keer kunnen verzetten en een peenauto was beschikbaar tijdens de reparatie. Beide personen die ik heb gesproken hadden dezelfde vriendelijke en betrouwbare vibe. Ik hoop de service niet nogmaals nodig te hebben, maar zo wel, dan kom ik zeker hier terug.
afspraak maken gaat gemakkelijk, reparatie naar tevredenheid en klantvriendelijk personeel
Goed ontvangen en geholpen.
Had een klein scheurtje in mijn voorruit en werd meteen verholpen. Heel fijn.
- 123RUIT.nl - GlassCARE | 9.9
- 123RUIT.nl - Autoglas Limburg | 9.9