Heeft een totaal van 11 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment97%
De reviews geven over het algemeen een zeer positieve indruk van de dienstverlening rondom hypotheekregelingen. Klanten waarderen met name de duidelijke en persoonlijke communicatie, het meedenken en het geven van concreet advies. Ook de deskundigheid, betrouwbaarheid en de inzet om de beste oplossing te vinden komen herhaaldelijk naar voren. Al met al wordt de dienstverlening als uitstekend en zeer aan te raden genoemd.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Meedenken en proactieve begeleiding
Deskundig en betrouwbaar advies
Gebaseerd op 10 reviews
Zeer kundig en betrouwbaar.
Zeer kundige, betrouwbare en betrokken hypotheekadviseur. Geeft helder in begrijpelijke taal en eerlijk advies en weet op de juiste momenten door te pakken. Dankzij zijn deskundige begeleiding verliep het traject goed en nam hij veel van de stress die vaak ontstaat bij een de hypotheekaanvraag weg. Absoluut een aanrader.
16 September 2026
Martine
Huizen
Top service en goede communicatie
Heel tevreden over de begeleiding bij mijn hypotheekaanvraag. De communicatie was duidelijk, persoonlijk en prettig. Er werd goed meegedacht en actief gezocht naar de beste oplossing. Zeker een aanrader!
7 September 2026
Marco
Waddinxveen
Goed geregeld!
Wij zijn goed geholpen met het regelen van de financiering voor de aankoop van ons.
5 September 2026
Johan
Blaricum
Uitstekend advies
Jan weet waar hij het over heeft en geeft goed advies.
5 September 2026
Anoniem
Blaricum
Zorgvuldig, ontzorgend en plezierig!
Jan heeft ons wederom perfect geholpen met onder andere de hypotheek. Er wordt actief meegedacht, zorgvuldig en snel gewerkt en goed advies gegeven. Wij kunnen ze van harte aanbevelen.
Henk
Amersfoort
Betrouwbaar en deskundig advies
Fijn dat er iemand is met deskundigheid die alles voor je regelt. Jan gaat door tot uiterste om het beste voor je te regelen. Het enige wat wij moesten doen is spullen aanleveren en uiteindelijk tekenen. Heel fijn deze ontzorging.
Gert Bout
Huizen
Veel meer kunnen lenen dan verwacht
Jan heeft de regels van de geldverstrekker allemaal doorgenomen waardoor ik als ondernemer toch meer kon lenen voor mijn nieuwe woning. Ook is er goed gekeken naar mijn inkomen na pensioengerchtigde leeftijd.
Annemieke
Barneveld
Onbetaalbaar advies voor een betaalbare prijs!
Jan maakte het onmogelijke mogelijk. En dan zonder grote risico’s. Gewoon duidelijk en transparant advies. Hij weet waar hij het over heeft en wat er nodig is om tot het perfecte resultaat te komen! Kortom: top!
Ferry
fantastisch
Wij hebben alleen maar fantastische ervaringen met De Groot , servicegericht, rijke ervaring en deskundigheid en meedenkend, meehelpend en het onmogelijk mogelijk maken daar staat de Groot voor.
Op het gebied van hypotheken is Jan de Groot absoluut de beste en het belangrijkste is, bij de Groot ben je geen nummer maar behandelen ze je met respect.
Kortom al ruim 30 jaar loopt de Groot als een rode draad door ons leven en dat van onze kinderen. Dus ja de Groot is een absolute aanrader!!! Van mijn 10 sterren als dat kon.
Sandra van Hijum
Aldeboarn
Betrokken, altijd bereikbaar en goed advies
Goed advies gekregen. Altijd bereikbaar en altijd bereid om al onze vragen voor ons uit te zoeken.
Karijn
Utrecht
Super!
Super geholpen door Jan. Erg meedenkend, communicatief en prettig in het contact. Er werd actief meegedacht om tot een passende oplossing te komen. Heel blij met de service!
Tim
Driebergen
Review overzicht
Positief sentiment97%
Heeft een totaal van 11 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Over De Groot Verzekeringen & Hypotheken
Ons kantoor is opgericht in 1900 en is in handen van de 4e generatie 'De Groot'. Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u. Wij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.