Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen voortdurend professionele begeleiding en duidelijke communicatie. Klanten noemen vertrouwen, rust en een doordachte aanpak als belangrijke voordelen. Over het algemeen is de feedback erg positief en wordt aanbeveling vaak genoemd.
Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding van mr. Krieger. Vanaf het begin gaf hij mij veel vertrouwen en rust. Hij is deskundig, scherp en vasthoudend, maar ook prettig en duidelijk in de communicatie. Ik heb mij gedurende het hele traject echt gesteund gevoeld. Bij mr. Krieger heb je echt het gevoel dat je zaak in goede handen is. Dankzij zijn inzet heb ik dit moeilijke traject op een goede en nette manier kunnen afsluiten. Ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat en zou mr. Krieger zeker aanbevelen.
10 September 2026
Guz
Den Haag
Mr. Krieger heeft mij fantastisch geholpen met mijn zaak. Hij werkt zeer daadkrachtig, professioneel en denkt echt met je mee. Dankzij zijn inzet is er een prachtig resultaat behaald. Ik raad Krieger Legal ten zeerste aan.
9 September 2026
Fz
Castricum
Zeer prettig bijgestaan door Michel. Zijn communicatie is laagdrempelig, snel en zeer nauwgezet. In een situatie die onzeker is en waar emotie bij komt kijken heeft hij vanaf het begin rust gebracht door duidelijk uit te leggen wat de stappen en scenarios waren. Was doortastend, maar ook realistisch in zijn advies. Heeft met zijn expertise en inzet heel mooi resultaat geboekt!
7 September 2026
Jordi
Baarn
Het was fijn om geholpen te worden op het gebied wat ik niet ken. Hij was vrij duidelijk meteen hoe je ervoor staat. Daar hou ik van. Dank u wel voor al uw hulp en inzet.
3 September 2026
Manahadie
Uithoorn
Ik ben fantastisch geholpen bij de controle en onderhandeling van mijn vaststellingsovereenkomst. Vanaf het eerste moment nam Michel de tijd om alles rustig en helder uit te leggen, wat mij veel rust gaf in een stressvolle periode. Dankzij de scherpe en doortastende onderhandelingen is er niet alleen een hogere vergoeding uitgekomen dan het eerste bod van mijn werkgever, maar zijn ook al mijn WW-rechten en de juiste opzegtermijn perfect veiliggesteld. De communicatie verliep snel en deskundig. Een absolute aanrader als je het maximale uit je VSO wilt halen!
4 August 2026
Dean
Haarlem
Hele scherpe en duidelijke dienstverlening die echt een verschil heeft gemaakt na een nare werkgerelateerde ervaring. Stond volledig in mijn recht en daar is een enorm goede deal uitgekomen met een behoorlijke genoegdoening.
27 July 2026
Michiel - Valentijn
Enkhuizen
Dankjewel Michiel. Het is als advocaat altijd fijn om te horen dat je echt het verschil hebt kunnen maken.
Advocaat
Vanaf het eerste contact ben ik op een professionele en prettige wijze begeleid. De heer Krieger nam de tijd om mijn situatie zorgvuldig uit te leggen en heeft mij gedurende het gehele traject deskundig bijgestaan. Dankzij zijn inzet en expertise is de zaak succesvol afgerond. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en kan de heer Krieger van harte aanbevelen.
9 July 2026
Andrea
Rotterdam
Dankjewel Andrea. altijd fijn om te horen als een cliënt tevreden is. En uiteraard graag gedaan.
Advocaat
Michel heeft mij vol begrip geholpen, hij was daadkrachtig maar kon wel de nuances aanbrengen waar nodig. Ik had echt een sparringpartner en voelde mij echt gesteund in dit traject.
9 July 2026
Noortje
Rotterdam
Dankjewel Noortje. Fijn dat we dit traject samen positief hebben kunnen afronden en dat jij nu met nieuwe energie je blik op de toekomst kunt richten.
Advocaat
Deskundige hulp bij jouw Vaststellingsovereenkomst (VSO). Zorgeloos uit dienst met de beste voorwaarden.
Sta je op het punt een vaststellingsovereenkomst te tekenen? Teken nooit zomaar. Bij VSO-Hulp.nl zorg ik ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt. Ik controleer je documenten op WW-veiligheid, ontslagvergoeding en opzegtermijn. Zo kun jij met een gerust hart het hoofdstuk afsluiten en je focussen op je volgende stap. Snel, deskundig en vaak volledig kosteloos voor jou als werknemer.
Je staat er niet alleen voor.
Met vriendelijke groet,
Kranenburgweg 134