Van zolder tot aanbouw: vakwerk waarop je kunt bouwen

ORD Bouw heeft inmiddels meerdere verbouwingen voor ons uitgevoerd. Een aantal jaar geleden begonnen met onze zolder, daarna nam ORD de volledige eerste verdieping onder handen en recent is ook de renovatie van onze begane grond inclusief aanbouw gerealiseerd. Van het uitgraven voor de fundering tot het leggen van de vloer: alles verliep vlot, volgens planning en met oog voor kwaliteit. Mark hield ons gedurende het hele traject uitstekend op de hoogte, communiceerde helder en dacht actief mee. Beslissingen werden altijd in overleg genomen, waarbij we konden rekenen op eerlijk en deskundig advies. Het resultaat is prachtig afgewerkt en we hebben ons tijdens de verbouwing nergens zorgen over hoeven maken. Zoek je een betrouwbare vakman die afspraken nakomt, duidelijk communiceert en vakwerk levert? Dan kunnen wij ORD Bouw van harte aanbevelen.

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Over ORD Bouw BV

ORD Bouw is een veelzijdig bouwbedrijf uit Helmond, actief in Helmond, Eindhoven en de omliggende regio. Wij realiseren uiteenlopende bouwprojecten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers, van woningbouw en verbouwingen tot appartementen, bedrijfspanden, industriebouw en transformatieprojecten. Met een praktische aanpak en korte communicatielijnen begeleiden wij ieder project van de eerste plannen tot de oplevering. Transparantie, kwaliteit en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Door heldere afspraken te maken en opdrachtgevers gedurende het gehele bouwproces betrokken te houden, zorgen wij voor een soepel verloop en een eindresultaat dat voldoet aan de verwachtingen. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, uitbreiding of herbestemming van bestaand vastgoed, ORD Bouw combineert vakmanschap met een persoonlijke benadering om duurzame en toekomstbestendige gebouwen te realiseren. bouwbedrijf Helmond, bouwbedrijf Eindhoven, aannemer Helmond, aannemer Eindhoven woningbouw, verbouw, renovatie, appartementen, bedrijfspanden, industriebouw, transformatieprojecten, nieuwbouw.

Over Bouwnu