Laden reviews...
82 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Afspraken worden nagekomen en zeer goed geholpen door Matthijs
28 August 2026
Max
Ravels
Auto helemaal zoals in advertentie. Heel goed en simpele afhandeling.
15 July 2026
Valentijn
Almere
Klantvriendelijk en komen afspraken altijd netjes na, zowel met onderhoudsbeurten als ook APK keuringen. Problemen aan de auto worden altijd vakkundig gemaakt en als het nodig is in goed overleg. En dat alles ook nog tegen een nette prijs. Wij zijn in ieder geval een tevreden klant !!
4 July 2026
Louis
Berlicum
Ik ben al jaren klant bij Broks autoservice en absoluut dik tevreden. Eigenaar Matthijs doet wat nodig is en legt duidelijk en netjes uit wat hij doet als er extra dingen moeten gebeuren naast vaste autobeurten. Ook voor keuringen kan ik bij hem terecht. Hij is eerlijk (voor mij heel belangrijk na 2 x eerder door monteurs te zijn benadeeld), denkt met je mee (hij heeft me netjes en goed geholpen bij de aanschaf van mijn huidige auto) en bij de onvoorziene klachten daarna heeft hij net zo lang gezocht en gewerkt tot het probleem was opgelost. Ik krijg een leenauto mee als ik mijn auto bij hem achterlaat wat voor mij ideaal is, omdat ik wat verder weg woon en ik zo niemand hoef te regelen om 2x met me mee te rijden. Mocht ik een cijfer moeten geven, wat mij betreft een dikke 10!
27 June 2026
Lonneke Reijers
Oss
De auto is altijd snel en serieus gerepareerd Verstand van zaken en een eerlijke prijs !! Zeker een aanrader en als er iets met mijn auto is ga ik altijd terug. Dit is een net en eerlijk bedrijf !
26 June 2026
Ronald Kuypers
Den Bosch
Matthijs is een fijne monteur. Auto wordt altijd netjes afgeleverd. Hij denkt in oplossingen en communiceert altijd even als er iets extra gedaan moet worden.
24 June 2026
Ruud
Uden
Kan er altijd snel terecht en denkt met je mee. Goede service en vakkundig!
23 June 2026
Britt
Berlicum
Vriendelijk, goede en snelle service
Demy
Amsterdam
Ik kom al jarenlang bij Mathijs voor onderhoud en keuring van mijn auto en ben altijd ontzettend tevreden over de service. Mathijs is goed bereikbaar, denkt mee en werkt erg transparant. Wanneer er tijdens de reparatie onverwachte extra kosten zijn, neemt hij altijd eerst contact op om dit te bespreken. Daardoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Een eerlijke en betrouwbare monteur die ik zeker kan aanbevelen.
Daphne
Sint-Michielsgestel
Mathijs is meedenkend en betrokken. Hij heeft mijn auto’s altijd goed gemaakt en juist ingelicht over wat hij ging doen en de kosten. Ik zou hem iedereen aanraden.
Patricia
Berlicum
Goede service en altijd eerlijk advies. Ook altijd bereikbaar en helpt je wanneer nodig!
Levi
Den bosch
Bij Mathijs gekomen via mijn broer en inmiddels al een jaar mijn al het onderhoud laten doen hier. Alles is goed en snel geregeld en er word goed meegedacht
Moos
Den Bosch
Open en betrouwbare service voor je auto. Mijn auto gaat hier al jaren naartoe!
Max
Boone
Zeer tevreden altijd keurig, netjes, vakkundig , snel en ook nog eens vriendelijk geholpen!!!
Claudie
Berlicum
Matthijs kent het woord service nog en dat is al helaas een uitzondering zeker heden ten dagen
MJ van Erp
Uden
Prima bedryf auto al jaren in het onderhoud en apk keuring altyd leen auto aanwezig afspraak is afspraak
Will
Uden
In mijn ervaring en beleving worden zaken aan mijn auto alleen gerepareerd of vervangen wanneer echt noodzakelijk op dat moment. Wanneer er onvoorziene kosten zijn, stemt Matthijs altijd vantevoren af. Er is zelfs vaak een leenauto ter beschikking. Ik heb er altijd een positief gevoel over, nooit gedoe. Topgarage en service!
Karin
Vught
Ik ben ontzettend tevreden over deze garage! Matthijs is altijd snel bereikbaar, reageert vlot en handelt zaken direct en professioneel af. Hij geeft eerlijk, duidelijk en betrouwbaar advies en denkt echt met je mee. Je merkt dat hij veel kennis heeft en het beste met zijn klanten voor heeft. Wat ik vooral waardeer, is de transparantie: geen onnodige reparaties of verrassingen, maar gewoon een eerlijke aanpak en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is fijn om een garage te hebben waar je met vertrouwen je auto kunt achterlaten. Absoluut een aanrader!
Lauren
Den Bosch
Wij kennen Matthijs inmiddels al meer dan tien jaar en komen zelfs na verhuizing nog altijd terug naar Berlicum vanwege de goede service. Matthijs is altijd bereikbaar en altijd bereid snel en goed te helpen. Echt een aanrader!
Denise
Amersfoort
Topservice! Snel geholpen, eerlijk advies gekregen en de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Een aanrader voor iedereen die een betrouwbare garage zoekt
Bas
Schijndel
Sinds mijn eerste auto zit ik al bij Mathijs voor de onderhoud en reparatie, al ruim 10 jaar. En nog altijd super tevreden! Hij heeft altijd een oplossing en staat voor je klaar waar nodig!
Quint
Denbosch
De service is top en bij problemen wordt er goed meegedacht.
Rob Hamers
Berlicum
Mathijs is een hele fijne monteur, ik kom er al jaren met mijn bedrijfsbus en personen auto. Niks is te gek en hij zal je altijd zo snel mogelijk uit de brand helpen.
Rens
Sint-Michielsgestel
Altijd goed geholpen. Goede communicatie, goede service
Eefje
Berlicum
Super fijne mens, nooit klachten gehad en mijn auto werkt altijd
Pim
Schijndel