Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Online container besteld, netjes op tijd en we waren eerder klaar. Ff belletje gedaan en de volgende dag is ie opgehaald. Makkelijker kan het niet. Echt een aanrader voor goede service.
25 August 2026
Raymond Beskers
Winterswijk
Was prima geregeld maar in vergelijking tot andere aanbieders extreem duur; 1950,- voor 5 m3 beton met pomp
Beveelt niet aan
31 July 2026
Gerrit-jan
Beltrum
Prachtig op tijd en mooi werk geleverd met de betonpomp. Alles snel verlopen zonder rommel.
H.B.
Borne
Via de website een container aangevraagd en wat specifieke wensen op de aanvraag gezet. Hier werd door de planning keurig over gecommuniceerd en mijn specifieke wens keurig uitgevoerd door de verkoop, de planning en de chauffeur! Chappeau!
T-En BV | R. Huls
Lathum
Altijd volgens afspraak en goed geregeld! Zeer tevreden
Koen
Hengelo
Al jaren zeer tevreden over Rouwmaat.
22 July 2026
Hector
Lochem
Veel besteld en samengewerkt , wij zijn erg tevreden over Rouwmaat en de collega’s Ga zo door!
14 July 2026
Mark
Groenlo
Bij mijn bedrijf kwamen verschillende afvalstromen vrij. Samen met Rouwmaat heb ik gekeken hoe ik het afval het beste kon scheiden. De rolcontainers werden snel geleverd. Fijn!
13 July 2026
Berend
Deventer
Alles zoals afgesproken en eenvoudig geregeld. Netjes!
13 July 2026
Martijn
Lochem
Gewoon goed geregeld.
Andre Stevens
Groenlo
Alles exact volgens afspraak, goede service vriendelijke mensen
Roy
Enschede
Ik had een container nodig voor zand. Eigenlijk een 3m3, maar die stonden niet op de webshop. Dus ik heb gebeld en binnen 5 minuten was het geregeld. Het was zelfs og mogelijk om de container dezelfde dag nog te bezorgen. Goede service!
Maureen
Groenlo
Met 280 collega’s bouwen wij al 77 jaar aan woonwijken, wegen en complete bedrijventerreinen. We houden deze ook vrij van afval. We werken voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren in Oost-Nederland en Nordrhein-Westfalen (Dld.)
Den Sliem 93
7141 JG Groenlo