Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Van het eerste gesprek tot de plaatsing goed geregeld , fijn contact en korte lijntjes .het werkt allemaal top zeer tevreden
25 August 2026
Michel
Schaijk
Vorige maand een thuisbatterij laten installeren en ik ben zeer tevreden. Er werd van A tot Z goed met mij meegedacht over wat voor mijn situatie de beste opstelling zou zijn. Op basis van dat advies heb ik uiteindelijk zelf gekozen voor een net iets zwaardere batterij dan oorspronkelijk gepland. De plaatsing was zeer professioneel en ik ben trots op hoe het er nu bij staat. De jongens die kwamen installeren waren netjes en vakkundig. Mijn meterkast was al netjes, maar ze hebben het op de een of andere manier nog strakker en overzichtelijker gemaakt. Kortom: goed advies, nette uitvoering en een eindresultaat waar ik blij van word. Aanrader.
21 August 2026
Francois
Mijdrecht
Wat fijn om te lezen, bedankt voor deze mooie review! We vinden het belangrijk om niet alleen een passende thuisbatterij te adviseren, maar ook echt mee te denken over wat het beste aansluit bij de situatie thuis. Mooi dat je zo tevreden bent over zowel het advies als de installatie én het uiteindelijke resultaat. Veel plezier met je thuisbatterij en bedankt voor het vertrouwen in ons.
De thuisbatterij is echt een goede optie! Wij zijn er erg tevreden over. De inspectie ging soepel en op tijd. De plaatsing door het technisch team verliep wat rommelig. Uiteindelijk waren er 3 heren die de aansluitingen hebben gemaakt. Helaas hadden we een probleem omdat, door de plaatsing van een aanvullende groepenkastje, onze deur naar de meterkast niet meer dicht kon. Helaas kon het installatieteam ons niet helpen en verliep het contact moeizaam. De factuur hadden we, gelukkig, nog niet betaald. Naar aanleiding van onze uitleg waarom wij de factuur niet wilden betalen (deur kon niet meer sluiten), kwamen wij terecht bij Roel uit van de technische thuisbatterij afdeling. Hij heeft ons perfect geholpen en binnen 2 dagen was alles helemaal opgelost (had het installatieteam dit niet eerder kunnen bedenken?). Uiteindelijk zijn wij tevreden klanten! Dank!
30 July 2026
Jacqueline
's-Hertogenbosch
Bedankt dat u uw ervaring zo uitgebreid met ons deelt. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de thuisbatterij en dat de inspectie goed en soepel is verlopen.
Jammer om te lezen dat de installatie en de communicatie rondom de aanvullende groepenkast niet meteen goed zijn verlopen. Dat is natuurlijk niet hoe we het willen. Fijn dat ik u daarna snel heb kunnen helpen en dat het probleem binnen twee dagen naar tevredenheid is opgelost.
Uiteindelijk ben ik vooral blij om te lezen dat u tevreden bent met het eindresultaat en dat u zich uiteindelijk een tevreden klant voelt. Bedankt voor uw vertrouwen in ons!
Met duurzame groet,
Roel
Na een grondige research naar een geschikte thuisbatterij viel mijn keus op Thuisbatterij XL als partner. Kennis van zaken en een goede deal brachten ons samen. De installatie van de Alpha ESS batterij verliep prima. Uitstekende monteurs die vlot en efficiënt en netjes werken. Vol vertrouwen ga ik de toekomst in met Batterij XL als energie partner.
23 July 2026
Martin
Edam
Bedankt voor deze mooie review! 🙌 Goed om te horen dat jullie na jullie uitgebreide zoektocht voor ThuisbatterijXL hebben gekozen.
We vinden het belangrijk om niet alleen een goede thuisbatterij te leveren, maar ook om vooraf eerlijk advies te geven en de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Fijn dat jullie de kennis, service en het vakwerk van onze monteurs zo positief hebben ervaren.
We wensen jullie heel veel plezier met jullie AlphaESS thuisbatterij.
Bedankt voor het vertrouwen in ThuisbatterijXL!
Goed geadviseerd en begeleid in de oriëntatie tot keuze en aanschaf. Schouw serieus top in kaart gebracht inclusief de opties in plaatsing. Daadwerkelijk plaatsing door vakmensen. After sales/service ook fijn de begeleiding naar dynamisch energie contract. Afhandeling van kleine aandachtspunt.
16 July 2026
Gert
Westervoort
Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je het hele traject, van oriëntatie en advies tot plaatsing en aftersales, als prettig hebt ervaren. We wensen je veel plezier met je installatie en staan ook in de toekomst graag voor je klaar! 😊
Jesper Eigenhuijsen heeft op een vakkundige en rustige manier de verschillende opties voorgelegd om de combinatie zonnepanelen en thuisbatterij zo zorgvuldig mogelijk te kunnen kiezen, echt een aanrader!
13 July 2026
Jeroen
Culemborg
Bedankt voor deze mooie woorden! Goed advies en persoonlijke begeleiding staan bij ons centraal. Fijn dat Jesper jullie zo prettig heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. Veel plezier met jullie duurzame energieoplossing!
Deze week is mijn nieuwe thuisbatterij (AlphaESS 15,2 kWh met 10 kW omvormer) geplaatst en ik ben ontzettend tevreden over het hele proces. Vanaf het allereerste contact tot en met de installatie is alles enorm transparant geweest. Geen verrassingen achteraf, gewoon duidelijke taal en een heel scherp aanbod. Wat ik echt klasse vond, is dat ik naderhand zelfs nog persoonlijk werd nagebeld door hen om samen dubbel te controleren of alles goed is aangesloten en perfect werkt. Dat noem ik pas nazorg en meedenken met de klant! Het systeem draait nu in combinatie met NextEnergy als een zonnetje op de dynamische markt. Ik ben ontzettend blij met deze stap en voel me helemaal gereed voor de toekomst. Absolute aanrader!
10 July 2026
Fabio Vaccara
Alkmaar
Bedankt voor deze mooie woorden Fabio! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over het hele traject. Transparantie, goede begeleiding en service na plaatsing vinden wij minstens zo belangrijk als de installatie zelf. Veel plezier met je AlphaESS thuisbatterij en klaar voor een slimme energietoekomst!
Wij zijn ontzettend tevreden over Duurzaam/Thuisbatterij XL voor de installatie van onze thuisbatterij en laadpaal. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering verliep alles zeer professioneel en duidelijk. De installatie zelf werd netjes en vakkundig uitgevoerd door een vriendelijk en kundig team. Tijdens het traject liepen we tegen een paar kleine tegenslagen aan, maar deze werden snel en oplossingsgericht opgepakt. Dat gaf ons veel vertrouwen: problemen worden hier niet weggemoffeld, maar direct en correct opgelost. De communicatie was transparant, afspraken werden nagekomen en er werd echt met ons meegedacht. Uiteindelijk is alles perfect werkend opgeleverd en zijn we erg blij met het resultaat. Kortom: een betrouwbaar bedrijf met vakkennis en uitstekende service. Zeker een aanrader!
24 June 2026
Danny
Nieuwegein
Hartelijk dank voor deze prachtige review en het vertrouwen in Duurzaam/ThuisbatterijXL! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de installatie van de thuisbatterij en laadpaal.
We vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren, afspraken na te komen en eventuele uitdagingen snel en netjes op te lossen. Mooi om te lezen dat jullie dit ook zo hebben ervaren. We wensen jullie veel plezier en voordeel met de nieuwe installatie!
Vanaf het eerste contact met verkoopafdeling (Roel) tot en met de installatie en de oplevering is alles naar wens verlopen. Ook waar het even tegen zat, werd direct gezocht naar de oplossing. Al met al een absolute aanrader dit bedrijf.
18 June 2026
Bill
Maastricht
Hartelijk dank voor uw mooie review, Bill. Fijn om te lezen dat u vanaf het eerste contact met Roel tot en met de installatie en oplevering zo tevreden bent over het verloop. Ook waarderen we het dat u benoemt dat er direct naar een oplossing is gezocht toen het even tegenzat. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. Veel plezier met uw thuisbatterij.
Fijn bedrijf goed uit leg vriendelijk perfect montage als zo monteurs ook vak mensen
9 June 2026
Cgl derksen
Gendt
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u onze uitleg, vriendelijkheid en montage zo positief heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk wordt uitgelegd en netjes wordt uitgevoerd, dus het is mooi om te horen dat dit ook zo is overgekomen. Bedankt voor uw aanbeveling en veel plezier met uw thuisbatterij.
Onlangs hebben wij via ThuisbatterijXL een thuisbatterij laten plaatsen en we zijn erg tevreden over hoe alles is verlopen. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie vlot en duidelijk. We kregen goed en eerlijk advies dat echt aansloot bij onze situatie, zonder dat het als een standaard verkooppraatje voelde. De offerte was overzichtelijk en er werd transparant uitgelegd wat we konden verwachten. De installatie zelf is netjes en professioneel uitgevoerd. De monteurs waren op tijd, werkten zorgvuldig en hebben alles keurig achtergelaten. Ook namen ze de tijd om alles rustig uit te leggen, zodat we goed begrijpen hoe het systeem werkt en hoe we het kunnen volgen. Al met al een prettige ervaring van begin tot eind. Alles is soepel verlopen en we zijn blij met het resultaat. Zeker een aanrader als je overweegt om een thuisbatterij te laten installeren.
4 June 2026
Sander Jansen
Ede
Hartelijk dank voor uw mooie review, Sander. Fijn om te horen dat u onze communicatie, het advies en de installatie als prettig en professioneel heeft ervaren. Wij geven uw complimenten door aan onze monteurs. Bij vragen over uw thuisbatterij staan wij uiteraard graag voor u klaar. Veel plezier met uw thuisbatterij.
Bij ThuisbatterijXL helpen we particulieren in heel Nederland om het meeste uit hun zonnepanelen te halen. Met een thuisbatterij sla je overdag opgewekte energie op en gebruik je deze wanneer je wilt, waardoor je meer eigen stroom verbruikt en minder afhankelijk bent van het net.
We hebben verschillende oplossingen, afgestemd op jouw wensen: van compacte Plug & Play-batterijen die je eenvoudig zelf installeert, tot complete systemen zoals de Alpha ESS met back-up en installatie, en de modulair uitbreidbare Enphase IQ 5P, perfect voor wie een premium systeem wil.
Wij nemen alles uit handen: van gratis inspectie tot vakkundige installatie, en je betaalt pas wanneer alles naar wens is aangesloten.
ThuisbatterijXL maakt deel uit van DuurzaamXL, de totaalverduurzamer. Of het nu gaat om zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, airco’s, laadpalen of infraroodpanelen, bij DuurzaamXL vind je complete oplossingen voor jouw woning of bedrijf. Alles voor je duurzame woning, geregeld via één partner.
Rietgraafsingel 6
6678 PH Oosterhout