Betrouwbaar en flexibel.

Peter kwam tijdens het hele bouwtraject zijn afspraken goed na, en dacht bij alles stappen mee. Hij kon goed inspelen op de verschillende tegenslagen die bij het bouwproces horen, en heeft het overzicht over alle stappen die gezet moeten worden. Ook was hij altijd bereikbaar voor overleg.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwbouwwoning gebouwd door PMP Bouw en Advies. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en afspraken worden nagekomen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Deze aannemer komt zijn afspraken na en communiceert goed en alles is in overleg te bespreken dik te vreden

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Zeer professioneel en vakkundige uitvoering

Wij zijn ontzettend tevreden over de werkzaamheden van PMP Bouw en Advies bij het herstellen van onze brandschade. Vanaf het eerste contact werden we professioneel, betrokken en duidelijk geholpen. Na zo’n ingrijpende gebeurtenis geeft het veel rust om met een bedrijf te werken dat precies weet wat er moet gebeuren. Het team van PMP Bouw en Advies nam ons alle zorgen uit handen en begeleidde het hele herstelproces van begin tot eind. De communicatie was uitstekend: afspraken werden nagekomen, we werden steeds goed op de hoogte gehouden en er werd snel gereageerd op vragen. De werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd en het eindresultaat is werkelijk prachtig. Ons huis is weer volledig hersteld en ziet er zelfs beter uit dan voorheen. Wij kunnen PMP Bouw en Advies van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en deskundig bedrijf voor herstelwerkzaamheden na brandschade. Zeer tevreden met de service, kwaliteit en persoonlijke aanpak!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

It Heideloantsje 16 a

9287HC Twijzelerheide