Laden reviews...
28 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wat kan ik meer toevoegen dan dat ik in de positieve reviews lees. Dhr. Denissen is helder in zijn communicatie, geeft bijzonder goede uitleg, geeft voorbeelden en denkt in mogelijkheden. Vooral ook als positief ervaren is dat hij altijd snel reageert bij vragen. Hij brengt ook een soort van rust. Kortom een gedegen, betrokken, kündige en vriendelijke man die ik zeker zou aanraden.
25 August 2026
Monique
Heeft mij altijd geholpen in mijn rechstzaken en is een heel efficiënte advocaat!
11 August 2026
mael nicole
Leiden
Wij hebben een hele positieve ervaring gehad. Hij luisterde echt goed naar het verhaal en liet mogelijkheden zien waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. Die mogelijkheden hebben goed geholpen bij de uitkomst. Nogmaals erg bedankt!
3 July 2026
Anoniem
Altijd begripvol en meedenkend met mij. Duidelijk.
8 June 2026
Linda HM
Tran
Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding van Joost Denissen. Hij is deskundig, betrokken en communiceert helder. Gedurende mijn zaak voelde ik mij serieus genomen en goed ondersteund. Dankzij zijn professionele aanpak had ik vertrouwen in het proces. Zeker een aanrader.
4 June 2026
Geeft goed en eerlijk advies naar mijn mening 1 van de beste advocaten
19 May 2026
Patrick
Rotterdam
Doeltreffende, professionele en gepassioneerde advocaat, die realistisch met U meedenkt, scherpzinnig en adequaat Uw kant van het verhaal vertaaldt en zodoende effectief Uw straf verminderdt! Heb Mr. Denissen in meerdere zaken (ook pro-deo) aan mijn zijde gehad, en dat heeft zeker groot verschil gemaakt. - Verdacht van een strafbaar feit met (toen) 2-5 jaar; slechts 18 maanden waarvan 6 voorwaardelijk. - Andere lichte zaak gedurende VI; volledige vrijspraak! - Hulp gedurende buitenlandse detentie. Heb Mr. Denissen leren kennen toen hij nog in een VOF zat, om in korte tijd door te groeien naar zijn eigen advocaten kantoor, dus ook dat zegt genoeg. Wilt U snel naar huis? Of Uw geliefde snel weer thuis hebben? Neem dan direct contact op met Mr, Denissen!
Dennis M.
Utrecht
Advocaat Denissen heeft ons elke stap goed uitgelegd en al onze vragen beantwoord. Hij heeft hiervoor uitgebreid de tijd genomen bij elk gesprek.
Ciska
Riethoven
De heer Denissen staat mijn zoon bij in een lastige zaak. Hij is enorm eerlijk, proffesioneel en gedreven. Duikt echt in de zaak en probeert er alles uit te halen wat er uit te halen valt. Enorm fijne man!
Mark
Boxtel
Ik belandde in een onwezenlijke situatie waarbij paniek, angst en onbegrip troef waren. Meester Denissen stond me bij met raad en daad en bood behalve de expertise ook een begripvol luisterend oor wat mij geruststelde. Er werd duidelijk verteld wat er werd verwacht en hoe er vanuit onze kant naar de zaak werd gekeken. Na maandenlange onzekerheid en eindeloos wachten was er dan de rechtszaak waarbij meester Denissen daad bij woord voegde en wat resulteerde in een correct vonnis waarin de waarheid ondanks alles zegevierde.
D
Zeeland
Dankzij de professionele hulp en inzet van advocaat Denissen heb ik mijn rijbewijs vrij snel teruggekregen. Dus zeker aan te raden!
Ben van den Heuvel
Helvoirt
Deze advocaat heeft meerdere cliënten van Mono Care bijgestaan in verschillende zaken. De begeleiding verliep altijd professioneel en betrokken. Hij is goed bereikbaar, communiceert duidelijk en neemt de tijd om cliënten goed uitleg te geven over de aanpak en de stappen binnen de zaak. Ook de voorbereiding op de rechtszaak wordt zorgvuldig besproken, waardoor cliënten zich prettig en goed ondersteund voelen. Een deskundige advocaat die zichtbaar betrokken is bij zijn cliënten.
Miranda
Sittard
Dankjewel voor alles.
Weert
Ze hebben mij geniaal geholpen met mijn zaken
D.J
Bladel
Als je hem nodig hebt denkt die altijd mee en zorgt die dat die doet wat doe kan doen
Kay
Vlaardingen
Ontzettend bekwame advocaat. Erg sociaal en meedenkend. Aanbevolen
Rachel gill
Schaijk
Een advocaat die zijn vak verstaat Iemand die weet wat hij doet en echt lamgs zijn clienten staat om de zaken in goede banen te leiden
Robin
Budel
De Wetboek van Strafrecht is voor hem als de bijbel voor de paus. Meerdere keren al dankzij Joost mijn vrijheid terug weten te krijgen, zowel voor kleine als complexe zaken is hij de guy. Een kwaliteit van Joost is dat hij zich echt voor zen klanten inzet, je bent geen nummer voor hem. Ik voel me altijd goed verdedigd met Joost.
J
Amsterdam
Door zijn kwaliteiten en ervaring heb ik gaandeweg steeds meer vertrouwen gekregen mbt tot het proces in de zaak omtrent de moord op mijn zoon Daan Mellée. Dit heeft mij geholpen in het verwerkingsproces. Met veel waardering, Joop Mellée
Joop Mellée
Gronau
Goed, super geholpen
Krijn
Eindhoven
Ik heb een erg goede ervaring met Denissen Advocaat. Vanaf het begin tot aan het einde van het proces wat het contact en de manier waarop fijn. Ik zou hun zeker aanraden.
Luke
Hengelo
Ik ben heel dankbaar voor de hulp die Joost geboden heeft. Hij kon me altijd duidelijk uitleggen wat er ging gebeuren en hoe dingen werkte, en heeft me heel goed bij gestaan. Ik kon altijd bij hem aankloppen met vragen, en kreeg daar ook altijd een eerlijk antwoord op. Ik ben heel blij dat hij mij heeft bijgestaan in de rechtzaak, het gaf veel rust om te weten dat er iemand met me mee keek en op kwam voor mijn belangen. Al met al ben ik dus erg tevreden over de hulp die geboden is. Ik had me geen betere advocaat kunnen wensen !
Melissa
Eindhoven
Als mentor heb ik geregeld met Joost samengewerkt. Joost is een echte vakman, hij pakt de zaak grondig aan, is zeer intelligent en nauwgezet en laat geen detail onbenut. Vooraf, in de rechtszaal en daarna is hij een toegewijd persoon die de zaak afrond zonder losse eindjes. In de communicatie naar mij en de cliënt toe legt hij moeilijke juridische stappen geduldig en begrijpelijk uit. Zijn nauwkeurigheid zorgt ervoor dat de cliënt weet waar hij aan toe is. Dit zorgt voor een ijzersterke samenwerking. Joost is daarnaast gemakkelijk benaderbaar en vriendelijk in contact. Mijn vaste aanbeveling voor cliënten! Sylvia Meijer Mentor
Sylvia
Zutphen
De heer Dennissen heeft mij bijgestaan in behoorlijk wat rechtszaken van grote tot kleine zaken zelfs op de momenten dat ik door de bomen het licht niet meer zag wist de heer Dennissen een tactiek te vinden waar ik rustig van werd en op vrije voeten kwam te staan van de 12 rechtszaken die de heer Dennissen gedaan heeft met mij ben ik nog nooit vast komen te zitten en heb ik alles in vrijheid mogen afwachten kortom voor mij is hij niet beter te noemen als topadvocaat de heer Dennissen beschrijf ik als Duidelijk,eerlijk.betrouwbaar. Verder is hij altijd goed telefonisch te bereiken mocht hij niet direct op kunnen nemen staat hij vrij snel klaar om je terug te bellen en een oplossing voor je te vinden. Als ik de heer Dennissen een score mag geven zou het een dikke 10 zijn
Kees
Landgraaf