Laden reviews...
30 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De firma loste een groot probleem van een ander in zeer kort tijdsbestek op.Onze veiligheid is weer verzekerd. Hulde.
4 July 2026
Gijs
Heiloo
Uw medewerkers kwamen mooi op tijd. Heel vakkundig werd het zonnescherm geïnstalleerd. Ook hun vriendelijkheid wil ik hierbij vermelden. Kortom, alles verliep in een prettige sfeer. Met vriendelijke groet, Dick en Emmy Maters Zaandam
2 June 2026
Dick Maters
Zaandam
U komt betrouwbaar over. Goeie producten !!
Kan niks bedenken
13 May 2026
Frans
Breeuwer
Het contact via de telefoon voor het maken van een afspraak verliep stroef, geen vriendelijke man. “Vrouwen luisteren toch niet”. Via de mail wel fijn contact gehad en de afspraak was snel gemaakt! Er kwam een zeer vriendelijke monteur en na even puzzelen werkte beide zonneschermen weer. Heel blij mee!
Tips en verbeterpunten:
De meneer aan de telefoon mag wel een lesje vrouwvriendelijkheid krijgen. Zo’n opmerking kan anno 2026 niet meer natuurlijk
9 May 2026
Lucia
Heiloo
Voor de tweede keer dit bedrijf ingeschakeld. Komen zoals afgesproken op tijd met de juiste gereedschappen. Rolluiken worden goed geplaatst en afval wordt opgeruimd. Een aanrader.
20 April 2026
Fam Walter
't Veld
Service gericht, fijn en snel contact.
27 May 2025
R
Heerhugowaard
Wij zijn tevreden met de vakkundige plaatsing van ons knikarmscherm.
9 April 2025
Helga
Heerhugowaard
Nadat we onze wensen hadden uitgelegd kregen we van Misja op locatie een presentatie van de mogelijkheden. De keuze mbt materiaal en kleuren konden we vrij snel maken. Na akkoord werden we verrast door de snelheid waarmee een en ander werd geregeld. Het product is vervolgens vakkundig geplaatst. We zijn er erg blij mee, laat de zon maar schijnen.
3 April 2025
Ed Ootes
Hoorn
Snel en vakkundig geleverd en geplaatst, kortom heel tevreden...
14 November 2024
Jan
Alkmaar
Visser Ambiance heeft de pantsers van 2 rolluiken vernieuwd. Het is inbouw, daardoor is het maatwerk. Prima advies, communicatie en montage. Hoe lang het mee gaat zullen we beleven.
12 July 2024
J.W. Keizer
Sint Pancras
Heel goede ervaring met dit bedrijf Misja denkt mee en komt met oplossingen met betrekking tot datums waarop onze rolluiken gedemonteerd en weer nieuwe geplaatst konden worden ! Ook met t uitzoeken van rolluiken waren we er snel uit !
12 June 2024
Laura Te Riet - Otten
Broek op Langedijk
Ambiance Zonwering Visser....is een profesionele bedrijf dat gekopeld is aan professionalisme ....kwaliteit... en vriendelijkheid... service aan de klant....
28 September 2023
Rodolfo Rivera
Alkmaar
Vriendelijke, hardwerkende mannen met kennis van zaken. Toppers. Vooraf wordt goed meegedacht en advies gegeven. Aantal jaren geleden begonnen met een overkapping aan huis. Nog steeds superveel plezier van. Dit jaar uitgebreid met een glazen schuifwand. De overkapping blijft mooi, goede kwaliteit.
19 April 2023
Lucienne
Alkmaar
Eindelijk een bedrijf met ouderwetse service. Zowel binnen als buiten raamdecoratie/zonwering besteld en geleverd volgens afspraken. Toen twee horren niet goed bleken te werken door afwijkingen van de ramen werden er 2 nieuwe besteld. Deze horren waren duurder maar werden zonder extra kosten geleverd en geplaatst. Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen.
18 February 2023
de heer M
31 January 2022
Henriette
Bergen
Vandaag werd onze zonwering geplaatst en we zijn er heel erg blij mee! Vakkundig gemonteerd en vriendelijk personeel waar we goed door zijn geholpen. Niets op aan te merken!
11 May 2021
Simone&Demi
Alkmaar
We zijn goed geholpen bij de aanschaf en ook tijdens het plaatsen werd er met ons meegedacht. Toen er iets niet naar wens was van onze kant is daar een goede oplossing voor gevonden waar we erg tevreden mee waren.
30 September 2020
Ria Verkerk
Heiloo
voor dat deze zomer begon screens laten plaatsen door Ambiance Visser. Misja Visser vertelde al dat we wel eens heel erg blij er van zouden worden. En dat was het. Wat een genot deze zomer. Zo veel warmte die de screens buiten laten. Top aankoop, prima prijs, goede service en soepele plaatsing
29 September 2020
Henk
Stompetoren
Fijn contact gehad. Vriendelijke en meedenkend. Montage vakkundig. Netjes op tijd en vriendelijk! Zeker aanrader!
14 March 2020
Gerard
Bergen NH
Duidelijke en vriendelijke uitleg bij het bestellen, en ook bij het deskundig monteren van het zonnescherm. Jammer dat het zonnescherm toch iets anders opgehangen (lager) moest worden dan tijdens het inmeten aangegeven was.
5 December 2019
Fred
Alkmaar
Netjes en op tijd ons terras voorzien van een mooi zonnescherm, welke we na goed advies hadden uitgezocht.
Hans Bruin
Heerhugowaard
Het zonnescherm werd 2 weken eerder geplaatst dan was afgesproken. Zodoende konden wij nog van scherm genieten met t zonnetje erbij. In een paar uur geplaatst, vaklui! Ik beveel Ambiance Visser dan ook van harte aan.
Arjan Tiebie
Alkmaar
Goede ervaring en mooie zonwering
Karin
Heerhugowaard
Alles op tijd schema, netjes alles gemaakt en op geruimd.
28 November 2019
Peter
Schagen
Ze werken goed samen en vriendelijk.
28 November 2019
Quant