Zes appartementen in Leidsche Rijn strak opgeleverd dankzij sterke samenwerking en vakkennis

Zes appartementen zijn netjes binnen planning en budget opgeleverd. De samenwerking met Stone Member B.V. verliep betrouwbaar en soepel. Hun expertise in LGS staalframebouw zie je duidelijk terug in de kwaliteit van het eindresultaat. R. Bakker

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Droomvilla in Zeewolde perfect gerealiseerd met top vakmanschap

Onze luxe villa met cederhouten gevel en panoramisch uitzicht over de polder is precies geworden zoals we hadden gehoopt. Het hele traject met Stone Member B.V. verliep prettig en professioneel. Je merkt echt dat er met aandacht en vakmanschap is gewerkt. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zes appartementen strak opgeleverd dankzij sterke samenwerking en vakkennis

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Grote Markt 38