Laden reviews...
347 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde ervaringen blijkt dat klanten vooral een vriendelijke benadering waarderen en dat er tijd wordt genomen voor uitleg. De communicatie wordt als duidelijk en responsief ervaren en de prijzen worden als eerlijk en transparant gezien. Veel reviews beschrijven een soepele aankoop en betrouwbare follow-up. Over het geheel genomen spreekt de klanttevredenheid van aandacht voor detail en service.
Ben erg fijn geholpen bij het kopen van een andere auto , goed bedrijf Johan Meure
7 July 2026
Jan Poen
Hoorn
zie de omschrijving in een zin
4 July 2026
MvdK
Adam
Aardige mensen en heel goed geholpen bij het kopen van de auto. Auto is netjes afgeleverd volgens afspraak.
29 June 2026
Alex
Assendelft
Autobedrijf Johan Meure levert uitstekende service en klantvriendelijkheid van het hoogste niveau. Mijn ervaring was vlekkeloos: het personeel is deskundig, behulpzaam en transparant, en mijn auto werd perfect afgeleverd. Ik raad dit bedrijf zonder twijfel aan iedereen aan die op zoek is naar betrouwbaarheid en kwaliteit.
28 June 2026
Niels
Purmerend
Zeer goede begeleiding. Zeer aardige medewerkers en goudeerlijk.
27 June 2026
Nellie van Ballegoy
Amsterdam
Dit is onze 4e auto bij Johan Meure dat zegt al genoeg. Geen gladde praatjes tijdens het verkoopgesprek, geen valse beloftes en altijd vriendelijk personeel! Aflevering ging ook prima… er wordt toch extra aandacht aangegeven door een strik en een presentje! Ik ben weer enorm tevreden en rij weer vol trots in mijn nieuwe bolide ;-))
26 June 2026
Wilma
Purmerend
Onlangs heb ik bij Johan Meure een geweldige ervaring gehad met het aanschaffen van mijn Mini Cooper. Verkoper Tyrell heeft hierbij echt zijn best gedaan om alles tot in de puntjes goed te regelen. Het was meteen duidelijk dat hij verstand heeft van auto's en zich inzet voor klanttevredenheid. Ik wilde graag een mooie striping op mijn Mini Cooper laten zetten, en Tyrell zorgde ervoor dat het precies werd zoals ik het in gedachten had. De afwerking is perfect en maakt mijn Mini helemaal uniek. De communicatie was snel, duidelijk en professioneel, en alles verliep soepel. Kortom, een fijne garage met betrouwbare service. Zeker een aanrader! Bedankt voor de topservice!
11 June 2026
Femke
Beverwijk
Bedankt voor je mooie woorden, Femke! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de auto als onze service. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!
Deze week een prachtige auto opgehaald. Aflevering zeer plezierig en vakkundig. Auto keurig afgeleverd. Fijne en sympathieke verkoper. Kevin bedankt!
7 June 2026
Johan
Julianadorp
Dank je wel, Johan! Fijn dat de aflevering naar wens is verlopen. We wensen je heel veel rijplezier met je nieuwe auto 🚗
ik ben blij met mijn nieuwe kia niro
28 May 2026
edwin
amsterdam
Bedankt voor je positieve review, Edwin! Veel rijplezier gewenst 👍
Goede service fijne verkopers
Jose
Purmerend
Bedankt voor je review, Jose! Mooi om te horen dat je onze service zo hebt ervaren. Dit geven we zeker door aan het team!
Na eerst de verkeerde keuze te hebben gemaakt werd het netjes opgelost en rij inmiddels met veel tevredenheid in de BMWix2
Ton
Spijkenisse
Ik heb laastst weer mijn tweede auto bij het bedrijf van Johan Meure gekocht. Ik werd meteen vriendelijk geholpen en na een berekening van mijn oude auto, heb ik deze terug bij hun ingeleverd. Ze maken uitgebreid tijd voor je, geven goed advies en ben enorm blij met mijn nieuwe auto! Nadat ik van benzine naar een elektrische auto ging , nog een keer terug geweest voor wat vragen over de auto en daarbij weer super geholpen!
Evi
Monnickendam
Bedankt voor je review, Evi! We wensen je veel rijplezier en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Enorm fijn geholpen door René. Super goede service en uitleg. Dank!!
23 May 2026
Nina
Vinkeveen
Bedankt voor je mooie woorden, Nina! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de auto als onze service. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!
I was assisted my Tyrell with the purchase of my Mini Cooper, he was helpful and patient and took his time to explain the process in English to me (since my Dutch is not that great..Yet) Would 100% return to Johan Meure for the next vehicle in our family.
12 May 2026
Maxine
Lelystad
Thank you, Maxine, for your trust in our company. We are glad that everything went as planned. We will, of course, be at your service again in the future!
Fijn contact
8 May 2026
Nicoliene
Wijdewormer
Bedankt voor je positieve review, Nicoliene! Veel rijplezier gewenst 👍
Goede ontvangst, duidelijke uitleg, ontspannen( geen geduw richting koop)
8 May 2026
angelique bongers
Monnickendam
Dank je wel, Angelique. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Graag tot ziens!
We zijn erg prettig geholpen door Dennis. Alle afspraken zijn nagekomen. Kortom: een zeer tevreden klant!
7 May 2026
Dick van Dommelen
Rotterdam
Super om te lezen, Dick! Bedankt voor je vertrouwen en geniet van je nieuwe auto 🚘
Snelle service, Eerlijke prijzen en volop keuze.
6 May 2026
Michel
Almere
Bedankt voor je review, Michel! We wensen je veel rijplezier en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen
Vanaf het begin erg vriendelijk en snel geholpen. Proefrit was heel snel geregeld en ook bij levering met het pakket erg tevreden.
5 May 2026
Marcel
Purmerend
Dank je wel, Marcel! Fijn dat je de aankoop en begeleiding zo positief hebt ervaren. Veel veilige kilometers gewenst!
In alle rust kunnen kijken en proefritten gemaakt. Na overeenkomst en afspraak werd ik gebeld dat auto toch al eerder klaar was. Vragen worden beantwoord en kleine dingen worden besproken en opgelost. Al met al een goede ervaring! En blij met de nieuwe auto. Nu maar hopen dat iknjaden olezier van mag hebbe!
S
A
Bedankt voor je mooie feedback! Goed om te horen dat onze service aan je verwachtingen voldoet. Daar doen we het voor.
Helemaal top
Rik van den Bosch
De Rijp
Dank je wel, Rik, voor het vertrouwen in ons bedrijf. Fijn dat alles naar wens is verlopen. We staan uiteraard in de toekomst weer voor je klaar!
S.
Purmerend
Bedankt voor je positieve review!
Zeer klantvriendelijk
Ilse
Wormer
Bedankt voor je review, Ilse! Mooi om te horen dat je onze service zo hebt ervaren. Dit geven we zeker door aan het team!
Er was geen dwang, geen druk. "Kijk maar rond, ga maar rijden en we horen wat jullie willen". Het werd bij ons neergelegd en niet bij verkopers die in je nek staan te hijgen. Fijn. Ook eerlijke prijzen - al hadden we wel wat meer verwacht voor de auto die we inruilden. Maar ook hierbij is het: geen gedoe, geen onderhandelingen o.i.d.. Simpel, duidelijk. Maar ook vriendelijk en attent. Wij zijn blij met onze "nieuwe" auto.
30 April 2026
Liesbeth
Amsterdam
Bedankt voor je mooie woorden, Liesbeth! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de auto als onze service. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!
Goede support en altijd klaar voor vragen die we hadden!
28 April 2026
Gideon
Bedankt voor je positieve review, Gideon! Veel rijplezier gewenst 👍
Autobedrijf Johan Meure is sinds 1984 hèt adres voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame occasions tegen scherpe prijzen met dezelfde zekerheden als de merkdealer.
In ruim 30 jaar hebben wij een zeer uitgebreid netwerk van merkdealers, bedrijven en autotaxatiesystemen opgebouwd. Dit netwerk, onze jarenlange ervaring en een jaarlijks verkoopaantal van circa 4.000 auto’s, stelt ons in staat om perfecte kwaliteit te leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Bewust is gekozen voor de naam ‘Dealer – Inruilauto’s’ om aan te geven dat onze auto’s minstens zo streng geselecteerd worden als bij gerenommeerde merkdealerbedrijven.
Twee locaties
Autobedrijf Johan Meure biedt u altijd een uitgebreid aanbod van zo’n 500 jong gebruikte BOVAG occasions met lage kilometerstanden. Bij onze hoofdvestiging aan de Newtonstraat 50 vindt u al onze occasions vanaf € 22.500 die geleverd worden inclusief twaalf maanden BOVAG-garantie. Hier kunt u ook altijd terecht voor al uw vragen aan één van onze medewerkers.
Bent u op zoek naar een auto tot € 22.500? Breng dan een bezoek aan vestiging aan Westerweg 72. Hier staat namelijk het grootste aanbod budget-occasions met lage kilometerstanden van Nederland! U kunt hier op uw gemak een keuze maken uit zeker 500 scherp geprijsde occasions.
Eerlijke, duurzame auto’s
Ons team is slechts geïnteresseerd in eerlijke, duurzame en correcte auto’s. Al onze occasions worden door ons innameteam zorgvuldig gecontroleerd op schades, een onduidelijke historie en onregelmatige kilometerstanden. Hierin schuilt voor u als klant het grootste voordeel met betrekking tot de zekerheden van ons bedrijf.
Newtonstraat 50
1446 VR Purmerend