Laden reviews...
328 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde ervaringen blijkt dat klanten vooral een vriendelijke benadering waarderen en dat er tijd wordt genomen voor uitleg. De communicatie wordt als duidelijk en responsief ervaren en de prijzen worden als eerlijk en transparant gezien. Veel reviews beschrijven een soepele aankoop en betrouwbare follow-up. Over het geheel genomen spreekt de klanttevredenheid van aandacht voor detail en service.
Vriendelijk geholpen en mooie auto gekocht. Heel tevreden met de aankoop.
Rina
Hoofddorp
Mijn zoon is pas 18 jaar geworden, ik was te laat met een orgineel cado, hoe leuk zou het zijn een auto op zijn verjaardag cado te geven..... Dennis (verkoper) heeft mijn zoon een dag bezorgd die hij nooit meer vergeet! In de ochtend een auto uitgezocht, dezelfde dag rijklaar gemaakt en afgeleverd met een mooie strik! Bedankt!
Peter
Purmerend
Aankoop ging vlot, alles is netjes afgehandeld.
A******
Purmerend
goed geholpen, super aardige verkoper. auto mooi en goed afgeleverd
1 August 2026
Karin
Zaandijk
Een totale top prestatie geleverd door het team. Info vooraf en bij aflevering g idem dito. Mooi en correct auto bedrijf waar goede service wordt geleverd!
1 August 2026
Saskia
Laren
Ik ben ontzettend blij met mijn Nissan Micra en kijk met een heel goed gevoel terug op de aankoop. Buster heeft mij vanaf het eerste contact vriendelijk, eerlijk en professioneel geholpen. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaf duidelijke uitleg, waardoor ik met vertrouwen mijn keuze heb kunnen maken. De auto is keurig afgeleverd en alle afspraken zijn nagekomen. Bedankt voor de fijne service. Ik kan dit autobedrijf van harte aanbevelen!
Brenda
Almere
Goed geholpen door Dennis Sterkman.
Karin
Amsterdam
Aflevering moest erg snel, werkplaatsverslag was kwijt…Heb werkelijk geen idee of er iets aan auto gedaan is behalve wasbeurt. Is wel snel verteld maar legt nergens vast.
Gertjan
Assendelft
Ik werd ontvangen door een enthousiaste medewerker. Hij heeft alles uitgelegd over de keuze die ik uiteindelijk heb gemaakt. De afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig nagekomen. Een geduldig medewerker met kennis van zaken . Ik ben blij met mijn aankoop
Harry
Rotterdam
De verkoper heeft goed geluisterd naar mijn wensen.
Roel
Den Helder
Bedankt voor de review Roel. Fijn dat alles naar wens is verlopen.
Een goede ervaring! Vriendelijke mensen, ruim de tijd voor een goed gesprek Over de te kopen auto en degeen die ingeruild werd, maar er was ook ruimte voor onderhandeling. Het verkoopgesprek verliep erg fijn. Al met al een goed gevoel overgehouden. En een fantastische auto natuurlijk.
28 July 2026
Loes
Purmerend
Dank je wel, Loes! Fijn dat je de aankoop en begeleiding zo positief hebt ervaren. Veel veilige kilometers gewenst!
Topbedrijf met vriendelijke mensen. Je wordt zeer goed geholpen. Complimenten voor verkoper Jeroen, die de tijd nam om alle functies van de auto duidelijk toe te lichten. Erg tevreden met de uitstekende service!
15 July 2026
Marcel
Halsteren
Bedankt voor je mooie woorden, Marcel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de auto als onze service. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!
Ik heb mijn nieuwe auto gekocht bij Dennis en erg goed geholpen met mijn vragen en dingetjes over het inruilen van mijn oude auto. Erg vriendelijk bedrijf.
14 July 2026
Maren
Hoofddorp
Super om te lezen, Maren! Bedankt voor je vertrouwen en geniet van je nieuwe auto 🚘
Werd echt heel netjes en vriendelijk behandeld, alles werd helder uitgelegd en de auto werd echt netjes afgeleverd.
12 July 2026
David
Purmerend
Dank je wel, David! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Graag tot ziens!
Goed contact over zowel de nieuwe auto als de inruil van de auto. Nog even nazorg nodig gehad voor extra witte platen maar dit werd vlot afgehandeld.
12 July 2026
Ronald
Avenhorn
Dank je wel voor deze prachtige beoordeling, Ronald. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen. Geniet ervan!
Alles ging erg soepel van de proefrit aanvragen tot daadwerkelijk de proefrit maken en de onderhandelingen daarna. Prima geregeld. Top bedrijf
RONALD
HEERHUGOWAARD
Bedankt voor je positieve feedback, Ronald! Het is fijn om te horen dat je onze service zo hebt ervaren. We wensen je veel veilige kilometers.
Een mooie auto gekocht en goed geholpen door de medewerker. Geduldig alle vragen beantwoord en de auto is netjes opgeleverd. Bij de eerste keer kijken kwam ik origineel voor een andere auto, maar gezien het zeer ruime aanbod uiteindelijk een andere auto gezien. Het was totaal geen probleem om hier ook een testrit in te maken. Voor latere vragen kun je er ook altijd goed terecht. Al met al dus zeer tevreden!
Louise
‘s-Hertogenbosch
Wat een mooie review, bedankt Louise! We waarderen het enorm dat je jouw ervaring met ons deelt. Veel veilige kilometers!
Vriendelijke verkoper, niet opdringerig. Heeft volle aandacht voor de koper. Ondanks de enorme aanloop van klanten, geen tijdsdruk ervaren. Geen onnodige pakketten verkocht.
Petra Gaeta
Purmerend
Bedankt voor het vertrouwen én voor je mooie review, Petra. Veel rijplezier gewenst en graag tot een volgende keer!
Ik ben al langer bekend met dit bedrijf, en het is een prachtig bedrijf met hele fijne kundige mensen. Ze zijn reëel in hun biedingen qua inruil. En in hun verkoop prijzen. Goede service.
Petra Sterkenburg Dijkstra
Purmerend
Dank je wel voor je vertrouwen, Petra. Het was leuk om je te mogen helpen. We zien je graag weer terug wanneer dat nodig is.
Ik heb mijn auto bij hen gekocht. 120 km van mijn woonplaats. Status accu was bij aankoop al discutabel. Mondeling aangegeven dat, indien problemen, dit geregeld zou worden. Accu inderdaad slecht en ik mocht in mijn woonplaats de accu laten vervangen en de rekening werd direct door Meure betaald. Na 3 maanden wat kleine problemen met de auto. Dit moest wel in Purmerend bekeken worden. Leenauto gekregen. Geen kosten (buiten de benzine, maar dat is normaal) Uitermate prettig ontvangen. Nieuwe software geïnstalleerd. Uiteraard wil je geen problemen na aanschaf van een auto, maar als ze er dan toch zijn, eenvoudig TOP zoals de problemen dan afgehandeld worden.
9 July 2026
Ruud
Oosterhout
Bedankt voor je mooie feedback, Ruud! Goed om te horen dat onze service aan je verwachtingen voldoet. Daar doen we het voor.
Prettig onderhandeld, afspraken nagekomen. Nu hopen dat de auto aan de hoge verwachtingen blijft voldoen!
Beveelt niet aan
8 July 2026
J
Hoogwoud
Bedankt voor de mooie beoordeling! We hopen dat je nog lang plezier beleeft aan je auto. Veel rijplezier!
Goed geholpen met de aankoop van onze auto door Dennis. Alles duidelijk omschreven en levering van de auto, incl fles rose, ging ook soepeltjes en vlot. Nu gaan we hopelijk veel veilige probleemloze kilometers tegemoet!
8 July 2026
Shirley den Otter
Maarssen
Dank je wel, Shirley! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Geniet van iedere kilometer!
Ben erg fijn geholpen bij het kopen van een andere auto , goed bedrijf Johan Meure
7 July 2026
Jan Poen
Hoorn
Bedankt voor je positieve review, Jan! Veel rijplezier gewenst 👍
zie de omschrijving in een zin
4 July 2026
MvdK
Adam
Dank je wel voor het vertrouwen in ons bedrijf. Fijn dat alles naar wens is verlopen. We staan uiteraard in de toekomst weer voor je klaar!
Aardige mensen en heel goed geholpen bij het kopen van de auto. Auto is netjes afgeleverd volgens afspraak.
29 June 2026
Alex
Assendelft
Dank je wel, Alex! Fijn dat de aflevering naar wens is verlopen. We wensen je heel veel rijplezier met je nieuwe auto 🚗
Autobedrijf Johan Meure is sinds 1984 hèt adres voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame occasions tegen scherpe prijzen met dezelfde zekerheden als de merkdealer.
In ruim 30 jaar hebben wij een zeer uitgebreid netwerk van merkdealers, bedrijven en autotaxatiesystemen opgebouwd. Dit netwerk, onze jarenlange ervaring en een jaarlijks verkoopaantal van circa 4.000 auto’s, stelt ons in staat om perfecte kwaliteit te leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Bewust is gekozen voor de naam ‘Dealer – Inruilauto’s’ om aan te geven dat onze auto’s minstens zo streng geselecteerd worden als bij gerenommeerde merkdealerbedrijven.
Twee locaties
Autobedrijf Johan Meure biedt u altijd een uitgebreid aanbod van zo’n 500 jong gebruikte BOVAG occasions met lage kilometerstanden. Bij onze hoofdvestiging aan de Newtonstraat 50 vindt u al onze occasions vanaf € 22.500 die geleverd worden inclusief twaalf maanden BOVAG-garantie. Hier kunt u ook altijd terecht voor al uw vragen aan één van onze medewerkers.
Bent u op zoek naar een auto tot € 22.500? Breng dan een bezoek aan vestiging aan Westerweg 72. Hier staat namelijk het grootste aanbod budget-occasions met lage kilometerstanden van Nederland! U kunt hier op uw gemak een keuze maken uit zeker 500 scherp geprijsde occasions.
Eerlijke, duurzame auto’s
Ons team is slechts geïnteresseerd in eerlijke, duurzame en correcte auto’s. Al onze occasions worden door ons innameteam zorgvuldig gecontroleerd op schades, een onduidelijke historie en onregelmatige kilometerstanden. Hierin schuilt voor u als klant het grootste voordeel met betrekking tot de zekerheden van ons bedrijf.
Newtonstraat 50
1446 VR Purmerend