Wij werden compleet "ontzorgd", rustig, sympathiek en professioneel

Catrien heeft ons vanaf het eerste contact begeleid op een manier die we ons niet beter hadden kunnen wensen. Ze is op een rustige manier aanwezig, maar haar tempo van communiceren en werken is vlot, met respect voor de overledene en de "achterblijvers". Ze luistert goed en komt met ideeën die tegemoet komen aan de wensen, vult ook goed aan, doet soms meer dan verwacht. Dat zij zelf het (mede) ontwerpen en drukken van de kaarten verzorgt is heel praktisch. Ze komt regelmatig langs op afgesproken momenten, is meelevend en warm. De uitvaart bestond uit een uitgebreid programma van oa speeches, foto's, muziek. Ook bij het samenstellen daarvan was haar ondersteuning waardevol. Er was bij de crematie belangstelling van zeer veel mensen, maar alles verliep vlekkeloos onder haar regie. Ondanks het intense verdriet van de periode kunnen wij met tevredenheid terugkijken op hoe we afscheid namen van onze man, vader, opa. Het aandeel van Catrien daarin onderschatten we zeker niet.

• Bereikbaarheid
  • Ondersteuning/advies/begeleiding
  • Luisteren/meedenken
  • Helderheid over de te verwachten kosten
  • Heeft de begeleiding aan uw verwachting voldaan?

Zeer betrokken, denkt mee, goed bereikbaar en neemt zorg uit handen.

• Bereikbaarheid
  • Ondersteuning/advies/begeleiding
  • Luisteren/meedenken
  • Helderheid over de te verwachten kosten
  • Heeft de begeleiding aan uw verwachting voldaan?

Bentismaheerd 76

9736 EE Groningen