Positief
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 6 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Uit de reviews blijkt veel waardering voor duidelijke communicatie en professionele ondersteuning. Klanten waarderen de proactieve aanpak en snelle acties, evenals de prettige samenwerking via het portaal. De dienstverlening komt over als betrouwbaar met aandacht voor individuele omstandigheden en end-to-end begeleiding.
İs positief
6 September 2026
de heer Cakmakci
Amsterdam
Goed en prettig contact
29 April 2026
Mandy
Waddinxveen
Het is altijd fijn samenwerken met BoitenLuhrs. Deskundige deurwaarders die proactief met je meedenken en snel kunnen handelen als dat nodig is.
16 April 2026
Yvo
Leiden
Gelukkig hebben wij in de afgelopen 10 jaar maar een paar keer gebruik hoeven maken van BoitenLuhrs, maar juist op die momenten merk je hoe waardevol een zorgvuldige en professionele partner is. Wat wij als grote meerwaarde ervaren, is de volledige dienstverlening onder één dak: van advies en incassodienstverlening tot juridische ondersteuning en uiteindelijk de inzet van een deurwaarder wanneer dat nodig is. Hierdoor blijft het dossier consistent en weet je zeker dat iedere vervolgstap logisch aansluit op de vorige. Die combinatie van zorgvuldigheid, inhoudelijke expertise en volledige ontzorging geeft veel vertrouwen. Juist als ondernemer is het prettig om te weten dat het hele traject van begin tot eind goed geregeld is.
13 April 2026
Robert
Den Haag
Wat wij in weken niet voor elkaar kregen was middels de inzet van BoitenLuhrs in 1 dag geregeld. Makkelijk werken via het portaal, heldere communicatie en een snelle afhandeling.
9 April 2026
Mark
Rotterdam
Het is prettig om met BoitenLuhrs samen te werken, mede daar zij altijd oog houden voor de persoonlijke omstandigheden van een debiteur.
9 April 2026
Mirel
Rijswijk
BoitenLuhrs Incasso | Gerechtsdeurwaarders is al jarenlang een vertrouwde partner voor incasso- en gerechtsdeurwaarderszaken. Vanuit onze vestigingen in Den Haag en Amsterdam zetten wij ons iedere dag in voor zorgvuldige behandeling, heldere communicatie en professionele samenwerking. Daarbij staan betrouwbaarheid en kwaliteit altijd centraal.
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag