Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten zeggen dat ze nuttig advies krijgen dat bij de auto past en dat het team vriendelijk is. Het personeel is toegankelijk en attent, waardoor het bezoek soepel verloopt. De kwaliteit van de service is over het algemeen goed, met enkele opmerkingen over de apparatuur. De ervaring laat een positief beeld van de zaak achter.
Mijn auto komt na de wasbeurt glanzend van de baan. Heb mijn auto volledig van binnen laten reinigen. De vlekken, die al een paar jaar in mijn stoelen zaten, waren volledig verdwenen. Het personeel is zeer vriendelijk. Wanneer je zelf niet door de wasstraat durft, zetten zij de auto in de baan. Je kan dan wachten in de lunchroom tot ze de auto weer voor rijden. In de lunchroom zijn heerlijke broodjes verkrijgbaar . Zelfs de frisdrank is gekoeld.
17 August 2026
Klaas
WINSUM
je krijgt altijd goed advies wat het beste bij de auto past kwa wasbeurt hoe vies of groen de auto ook is. en mocht er iets met de auto of camper zijn dan word het zelfs besproken onder een genot van de koffie/thee bij de Lunchroom die aan de was straat vast zit
4 April 2026
Johan
Usquert
Goeie ervaring, alleen de droger kan beter
Harrie van der Lei
Wehe den hoorn
Bedankt voor de recensie Harrie,
Met de droger moet het nu klaar zijn.
Super klantvriendelijk!
Bram Veldhuis
Bedankt voor de recensie Bram,
Daar doen we het voor.
Top service
Henk
Winsum
Bedankt voor de recensie Henk.
Goed bedrijf fijne mensen
Henk
Winsum
Bedankt voor de recensie Henk.
Het Aanleg 4
9951 SJ Winsum