Laden reviews...
109 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reacties wijzen op duidelijke veranderingen in welzijn en rust. Gebruikers melden minder stress, betere focus en een sterker gevoel van eigen regie. De ervaring komt consistent terug als waardevol en duurzaam.
wat ik tijdens het mediteren en de sidhi's ervaar dat blijft ook overdag gewoon!
12 August 2026
Klaus
Nieuwe Niedorp
Mooi hoor, Klaus - dit is de bedoeling.
Door de yoga oefeningen en de dagelijkse meditatie gaat alles in mijn leven me gemakkelijk af. Een gezin met 4 kinderen, studie en verantwoordelijk werk als manager in zorg en welzijn. Alles ging en gaat gemakkelijk. Ik ben nu 71 jaar en leef als een 40 jarige.
Kim
Oosterhout
Geweldig Kim.
Een eenvoudige natuurlijke techniek die het mogelijk maakt ons ware ik te ervaren en daardoor de ervaring en het begrip van het leven helemaal te veranderen. En daardoor de kwaliteit van het leven.
Jeannette
Roerdalen
Lekker toch, Jeanette. Geniet ze!
Mijn leven vóór en na het beginnen met TM is nauwelijks te vergelijken. Ik ben me bewust geworden wat/wie ik ben in relatie to het universum en dat brengt zoveel rust en inzicht. Het je realiseren van dat wat eeuwig en onveranderbaar diep van binnen in jezelf zit -en de realisatie dat dat is wat je in wezen zelf bent geeft het leven pas echt betekenis en is van onschatbare waarde .
Gabriella
Heibloem
Wow Gabriella, dat is erg mooi!
Ik heb er al eens eerder over geschreven. Naast de info die ik al gegeven heb kan ik er aan toevoegen dat TM en het TM sidhi programma mijn leven hoge waarde gegeven heeft.
10 August 2026
Jan
Krimpen aan de Lek
Mooi Jan.
Geen enkele meditatietechniek is zo makkelijk als TM. De hele geschiedenis en traditie erachter is ook heel mooi, met heel veel diepgaande kennis. Maar het belangrijkste voor mij is natuurlijk mijn eigen ervaring. Ik heb wel eens periodes dat ik wat minder regelmatig mediteer, maar als het dan weer oppak (en dat doe ik altijd), merk ik hoe veel rust het me weer geeft en dat ik daardoor ook gemakkelijker door het leven beweeg.
8 August 2026
Anja
leeuwarden
Zo is het, Anja!
Echt geluk en tevredenheid zit van binnen, met TM wordt dat verlevendigd, versterkt en verdiept. Een aanrader voor iedereen, een techniek, zo eenvoudig en puur, onvergelijkbaar!
Josine
Valkenburg
Mooi hoor Josine.
Beoefenaar van TM sinds 1987, en nog steeds verwonder ik me van de vele flows die ik meemaak!
Jo
Heerlen
Ik woon ik het Siddhadorp, Lelystad, en heb uiteraard veel video's gezien waar Maharishi h.e.e.a. uiteen zette. Soms denk je: "ik weer Het". Maar na verloop van tijd besef je dat het enkel om zorgen voor jeZelf gaat.. Uiteraard komen anderen ook in beeld, maar "zorgen voor" betekend in eerste plaats jeZelf. En dan kan, als het nodig is, de ander ook betere zorg ontvangen. Mijn advies is: "start met Transcdndente Meditatie, het is een stap naar zelf Weten, vervulling. Er over denken, filosoferen, geloven, weten hoe het precies in elkaar zit, is niet nodig. Direct na de initiatie waar je de Mantra krijgt, ben je in direct contact met je Eigen Zelf, de Schepper. Dat groeit tot Heelheid en Wereld Vrede! Sijbrand.
Sijbrand
Lelystad
Right in Sijbrand
Ik breng me ieder morgen weer in diepe rust om dit met me mee te nemen in de dag voor een goed balans te houden van wat ik denk en doe.
Herman
Weert
Ja hoor Herman, goed gezegd.
Elke meditatie is een vakantie op zich , eenvoudig, rust, en stilte
Johan
Balkbrug
Dat is precies wat het is, Johan.
Kalmte, helderheid en steeds dieper gevoel van bestemming
22 July 2026
Frans
Zutphen
Mooi gezegd Frans.
Wat er ook gebeurt, ik duik iedere dag twee keer in mijn eigen diepe stilte en geluk!
21 July 2026
Elles
Utrecht
TM is het middel om even tijd voor jezelf te nemen, het is maar 20 minuten. Als het minstens 1x per dag beoefent, het helpt.
21 July 2026
cornelis
bezuijen
Gaaf Cornelis.
TM heeft me jaren geleden helpen herstellen van PTSS. Het was het enige wat echt werkte. Het bracht mijn geest tot rust. Ik kwam werr in contact met mezelf. Ik mis in de TM beweging het gemeenschapsgevoel. Ik zou samen willen mediteren en sidhi programma doen. De focus van de TM beweging lijkt te liggen op promotie activiteiten en instandhouden van de Indiase traditie, terwijl de essentie bij de deelnemers en hun beleving ligt. TM is voor mij iets wat je met elkaar doet. Een TM centrum in je eigen omgeving zou dat moeten stimuleren en faciliteren, zoals het in de begintijd, jaren 70, werd gedaan. Daarmee maak je ook uitwisseling van ervaringen mogelijk. En stimuleer je elkaar om nieuwe gevorderde technieken te leren.
Arie Van der Krans
Waalre
Goed Arie, blij dat het helpt.
Even in de rust en alle dingen even loslaten geeft je weer nieuwe kjk en energie en, een rustiger blik in het leven. Maharishi nog steeds bedankt.
Wim
Amsterdam
Goed Wim, goed gezien.
Na een groot deel onwetendheid naar een groot deel alwetendheid
Frans
Odoornerveen
Ik mediteer inmiddels 53 jaar, en ik merk dat mijn leven "gedragen"wordt. Omstandigheden en gebeurtenissen creeeren zich vanzelf altijd gunstig en mijn leven is in een flow.
Cyril
Steendam
Geweldig Cyril!
Spanningen worden geneutraliseerd door TM
Frank
Zoetermeer
Mooi Frank!
Transcendente Meditatie geeft mij lucht en oefent mijn geest om rust te hervinden. Steeds weer thuis komen in het transcendente is een geboorterecht dat iedereen voor zich zou moeten opeisen.
Frank
Heerlen
je komt na verloop van tijd in een bijna ideale modus/stemming. Soms los van de wereld en de maatschappij. Dan ben je het break-even-punt/kantelpunt voorbij. Dat is nadelig voor jezelf
Joan
Woerden
Geweldig Joan.
Ik heb 25 jaar TM gedaan. Totdat ik Christen werd, en ontdekte dat die 'mantra zonder betekenis' de naam van een Hindu god is. Een wolf in schaapskleren. In het diepst van je rustige ervaring word je blootgesteld aan goden die je als Christen niet wil ontmoeten, en zeker niet op een onbedachtzaam moment. Die goden zijn gevallen engelen. Er is voor mij maar 1 God, en dat is Jezus. Mijn ervaring met TM: Tijdens TM werd mijn geest blank en vrij, ongehecht. Maar de vervulling ontbrak en als ik er uit kwam worstelde ik weer met de dagelijkse dingen, en voelde ik mij niet goed genoeg. Met gebed en geloof echter wordt ik met liefde en volledige aanvaarding omarmd, ik mag er zijn! Ik hoef niet meer in mijn eentje alles te dragen, de Heilige Geest leidt me op mijn pad. Er is altijd troost en frustraties mag ik los laten. Met TM heb je ogenschijnlijk rust, maar je moet daarna in je eentje alles opknappen. En je zit Christelijk gezien op een onzuiver dwaalspoor. Bij Jezus heb je zaligheid, nu en ook in eeuwigheid.
Beveelt niet aan
Anneke Bos-Root
Drijber
Rustiger geest, dieper inzicht in het leven, beter humeur en verdraagzaamheid. Het leven zit meer mee.
anna
Hierden
Mooi Anna.
Helder in je hoofd, betere verbinding tussen lichaam en hoofd, veel geluk hebben.
Diana
Bruinisse
Zo is het Diana.
Ik probeerde een aantal technieken voor een betere gezondheid en/of hoger bewustzijn. TM was de enige techniek met onmiddellijk resultaat. Bovendien bleek dat ik die vanzelf bleef beoefenen. Een goede steun om mijn veeleisende baan goed te blijven doen. Soms met creatieve invallen, soms met bijzondere ervaringen.
8 July 2026
Fred
Breda
Transcendente Meditatie (TM) is een eenvoudige, natuurlijke en moeiteloze techniek die je helpt om diepe rust en innerlijke balans te ervaren. Bij TM draait alles om het overstijgen van de drukte van het dagelijks leven en het bereiken van een staat van diepe ontspanning en helder bewustzijn. Onze methode is wetenschappelijk onderbouwd en wordt wereldwijd door miljoenen mensen beoefend.
Wat Transcendente Meditatie uniek maakt, is de eenvoud en effectiviteit van de techniek. In tegenstelling tot andere meditatievormen vereist TM geen concentratie, visualisatie of controle van gedachten. Het is een moeiteloze praktijk die tweemaal daags 20 minuten wordt uitgevoerd, zittend in een comfortabele houding. Door het gebruik van een persoonlijke mantra – een specifiek geluid zonder betekenis – wordt de geest op natuurlijke wijze naar een staat van stilte en innerlijke vrede geleid.
De voordelen van TM zijn breed en diepgaand. Het helpt stress te verminderen, bevordert mentale helderheid, verbetert de slaapkwaliteit en versterkt het algehele welzijn. Bovendien is TM geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of ervaring met meditatie.
Bij Transcendente Meditatie geloven we dat innerlijke rust de sleutel is tot een gelukkiger en gezonder leven. Onze gecertificeerde leraren begeleiden je stap voor stap, zodat je deze transformerende techniek eenvoudig kunt leren en integreren in je dagelijkse routine. Met TM ontdek je een wereld van innerlijke stilte die je helpt om sterker, veerkrachtiger en meer in balans te zijn – elke dag opnieuw. Het is een investering in jezelf, die niet alleen je eigen leven verrijkt, maar ook een positieve invloed heeft op je omgeving.
Branch
Zakelijke Dienstverlening