Laden reviews...
67 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle service, vriendelijk personeel en heldere uitleg. De garage wordt vertrouwd vanwege betrouwbaar vakwerk en duidelijke prijsafspraken. Klanten waarderen de gemakkelijke planning en de bereidheid om extra service te bieden. De algehele indruk is positief met aandacht voor klantzorg.
Auto om 8 uur gebracht, op de terugweg naar huis belde ze me al dat ze er naar hadden gekeken en rond 12 uur was hij gemaakt en kon ik hem weer ophalen. Duidelijke communicatie en aardige mensen!!
30 July 2026
M
Den Haag
Prima service en vriendelijk personeel
29 July 2026
Rob
Voorburg
Zoals veel garages erg druk, toch tijdgemaakt om mijn auto vlak voor mijn vakantie op orde te krijgen. Was meer werk dan gedacht, maar ze hebben hem op tijd klaar gekregen.
28 July 2026
Klantvriendelijk en prima service
27 July 2026
Hans
Voorburg
Mijn mankement aan mijn auto prima verholpen en je word op de hoogte gehouden als er iets misgaat . Zoals b.v.. een verkeerd onderdeel geleverd . Ben zeer tevreden hoe dat afgehandeld is. Ik heb mijn vaste garage gevonden is dus helaas pech voor mijn oude garage die na 3 × het euvel nog niet hadden gevonden ..
26 July 2026
Betty
Voorburg
Auto gewassen, gepoetst en van waxlaag voorzien, door een extern bedrijf via Kuipers geregeld. Prima service en afhandeling.
Pauline
Uitstekend in alles
M
Voorburg
Prettig contact met de medewerkers, netjes telefonisch geïnformeerd zoals toegezegd, reparatie en onderhoud goed uitgevoerd, auto was ook van binnen nog schoongemaakt. Wel jammer dat APK keuring niet kosteloos is bij een onderhoudsbeurt, dat er een liter ruitensproeiervloeistof in rekening gebracht wordt en dat er ongevraagd een andere kentekenplaathouder gemonteerd is (wel kosteloos). Onduidelijk waarom alle veiligheidsgordels over alle zitplaatsen waren gespannen en of de wisseling van de wielen van voor naar achter en v.v. heeft plaatsgevonden.
H.
V.
Goedemiddag, Mijn ervaring is prima,vriendelijkmaar 1 advies is dat ze de stoelen met plastic er over heen,moeten doen! Als ze aan werk zijn . Vriendelijke groet mevr. FRANKEN.
J.D.FRANKEN MEVR.FRANKEN
Voorburg
Lang gezocht maar toch gevonden
14 July 2026
August
Voorburg
Zeer content met de directe constatering door de monteur en de reparatie 10 dagen erna van het kofferdekselslot van mijn Tiguan. Was mijn eerste ervaring met de vakgarage na ong. 20 jaar VW aldaar.
13 July 2026
Bram van Nieuwenhoven
Voorburg
Zoals altijd een super service. Heel professioneel allemaal.
12 July 2026
Simone
Den Haag
Goede voorlichting en uitleg. Keurige service Wij blijven bij deze garage
11 July 2026
M.
Leidschendam
Afspraak snel gemaakt en goede service
10 July 2026
Ronald
Den Haag
Eerste keer bij VakGarage Kuipers, makkelijk een afspraak maken, duidelijke toelichting aan de balie, supervriendelijk te woord gestaan, de auto is gekeurd en heeft een grote beurt gekregen, er zijn geen onnodige dingen aan gedaan, en ik kreeg m netter terug dan dat ik m bracht, dikke pluim! Ik hoop er nog lang klant te kunnen zijn!
10 July 2026
Angelique
Makkelijk en snelle afspraak
8 July 2026
Jaap de Man
Leidschendam
Fijn professionele, meedenkende en behulpzame medewerkers.
6 July 2026
Chico
Voorburg
Zoals gezegd, een vriendelijke en deskundige dienstverlening. Door de (vakantie?)drukte was het niet mogelijk om een snellere afspraak te maken voor het bijvullen van mijn airco en het waren hete dagen! Enige minpuntje: de parkeerruimte was overvol en chaotisch. Lastig om je auto achter te laten.
4 July 2026
Joost
Den Haag
Top geholpen super personeel. Volgende keer weer.
3 July 2026
J
Den Haag
Ik was onder de indruk van de communicatie, de service, kwaliteit en bovenal de vriendelijkheid (Amanda)!
2 July 2026
Aernout
Den Haag
Onverwacht aangemeld voor reparatie motorstoring, duidelijk gecommuniceerd over de kosten en het onderdeel dat besteld moest worden
1 July 2026
Ingrid
Voorschoten
Van afspraak maken t/m auto ophalen verliep vlekkeloos. Kleine beurt en zomercheck. Tiguan rijd in mijn beleving weer soepeler. Heb verder geen kennis van autotechniek.
1 July 2026
M.P. Van Heeswijk
's-Gravenhage
Auto keurig ontvangen en zelf het interieur was schoongemaakt. Net een beetje extra service wordt op prijs gesteld!
29 June 2026
E
NV
Opnieuw hebben de mensen van Vakgarage Kuipers in Voorburg mij ongelooflijk fijn geholpen bij het repareren van mijn Airco (Renault Scenic 2006). Absoluut een 10 voor het meedenken en afhandelen van de reparatie.
22 June 2026
Arnold