Laden reviews...
93 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle service, vriendelijk personeel en heldere uitleg. De garage wordt vertrouwd vanwege betrouwbaar vakwerk en duidelijke prijsafspraken. Klanten waarderen de gemakkelijke planning en de bereidheid om extra service te bieden. De algehele indruk is positief met aandacht voor klantzorg.
Ik kwam voor een kleine beurt en ze hadden zelfs mijn wagen gestofzuigd. Top service, bedankt!
15 September 2026
RealXmedia BV
Zeer goed geholpen
14 September 2026
Sophie
Den Haag
Mijn auto is in vertrouwde handen bij een garage waar het persoonlijk contact voorop staat.
13 September 2026
A.C.B
Goed vriendelijk geholpen
12 September 2026
Sabine
Voorburg
De lampfitting van mijn linker richting aanwijzer was defect. Door A.K. besteld in Frankrijk (mijn Renault is van 2006) en alles werkt weer naar behoren. Top service!
12 September 2026
Arnold
Positief
9 September 2026
M
Voorburg
Tire problem- very quickly fixed for a good price. People are really nice
9 September 2026
Danail
Voorburg
Als nieuwe/onbekende klant stonden ze gelijk voor me klaar om te helpen zelfs naar de werkplaats vervoeren was geen probleem daarnaast viel de prijs ook reuze mee, bij ophalen van de auto bleek dat ik het benauwd had er werdt direct een glas water aangeboden dat zijn die kleine dingen die je een vertrouwd gevoel geven, vakgarage kuipers heeft er een nieuwe klant bij
7 September 2026
cees taal
Den Haag
Als ik hulp nodig heb, regelen ze het. Heel fijn!
7 September 2026
Marijke van Gennip-Reef
Voorburg
Ik ben super goed geholpen! Daar waar de ‘echte’ dealer aangaf dat t hele systeem qua radio, rijd en temp kolos vervangen zou moeten worden a €900 bleek door onderzoek deze garage dat er spanning op de stekker stond! Kwestie van schoonmaken en klaar! Fijn zo’n garage in de buurt!
4 September 2026
Vera
Voorburg
Na jarenlange ervaring bij de Wittebrug Nu mijn nieuwe ervaring bij de Vakgarage Kuipers . De paar keer dat er nu bent geweest voelt er plezierig aan. Dus gaan we op dezelfde voet door.
Beveelt niet aan
2 September 2026
L
Leidschendam
Rond 12.00u belde ik de garage op met de vraag of zij tijd hadden om mijn accu door te meten en eventueel te vervangen. Na mijn verhaal gezamenlijk besloten om de accu alvast te bestellen. Om 15.00u kon ik terecht. Weliswaar omdat er een afspraak was komen te vervallen - er werd goed geschakeld en meegedacht. Om 16.15u kon ik mijn auto weer ophalen voorzien van een nieuwe accu. Hele fijne - en in dit geval - zéér snelle service.
28 August 2026
Jeffrey
Voorburg
Fijne garage met vriendelijke mensen en goede service. Heel fijn dat ze meedenken in oplossingen en mogelijkheden.
26 August 2026
Hidde Boer
LEIDSCHENDAM
Vriendelijk duidelijke uitleg voordat men aan je auto gaat beginnen weet je al wat de kosten zijn , als er iets bij komt wordt telefonisch eerst toestemming gevraagd. Zeer tevreden klant ik kwam er voor de eerste keer.
26 August 2026
Magda
25 August 2026
C.M.R
Voorburg
vriendelijk ontvangst, snel een afspraak kunnen maken. prima prijs/kwaliteit
25 August 2026
E.J
voorburg
Ik had een grote beurt opgegeven maar de garage gaf aan dat dat echt nog niet nodig was en een kleine beurt voldoende was. Dat vind ik nog een service!
23 August 2026
Ellen
Den Haag
Banden balanceren. Had bij 1 wiel wat hoogte slag. Had er een filmpje van gemaakt om te laten zien. Zo hoort het.
21 August 2026
J
Voorburg
Altijd bereidwillig om te helpen ook als je zomaar binnenstapt. Vakkundig en vriendelijk
20 August 2026
Susie
Den haag
Zeer goede service, een eerlijke tussentijdse prijs indicatie met uitleg.
13 August 2026
Berry
Voorburg
Omdat mijn vaste garage was gesloten zocht ik vanwege een defecte accu een garage bij mij in de buurt (Voorburg). Het contact met Vakgarage Kuipers was snel gelegd (telefonisch goed bereikbaar). Ik kon de auto dezelfde dag brengen en stond dezelfde dag al gerepareerd klaar, terwijl ik (nog) geen vaste klant ben en had aangeven geen haast te hebben. TOP. De verrichte werkzaamheden zijn transparant, de kosten van de werkzaamheden zijn prima en de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
13 August 2026
Timo
Voorburg
Goede communicatie over te verrichten wefkzaamheden.
12 August 2026
Jeroen
den haag
Ik ga een paar dagen weg en vraag of iemand naar mijn banden en olie wil kijken zonder dat ik een afspraak heb gemaakt. De bereidwilligheid is bijna niet van deze tijd. Het "natuurlijk" en "gewoon even langs komen als je iets hebt" vliegen me om de oren. Als het om service gaat, leggen jullie de lat erg hoog. Bij deze bedankt.
11 August 2026
Fred
Voorburg
Zowel de auto van mijn vrouw als die van mij zijn in onderhoud bij vakgarage Kuipers. Tot op heden nooit iets geks meegemaakt bij dit bedrijf en de prijzen zijn heel concurrerend. Een prettig bedrijf waar de klant nog op de eerste plaats staat!
7 August 2026
Wicky
Voorburg
Whatsapp wordt keurig beantwoord. Ook telefonisch uitstekend contact en voorlichting. Vriendelijk en klantgericht. Zeker aan te bevelen.
5 August 2026
Joke